Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgdtzztzttztz

Do kobiet, ktore byly juz w CIAZY

Polecane posty

Gość dfgdtzztzttztz

Przepraszam, ze tutaj, ale tu przebywa wiecej kobiet;) Mam do Was pytanie : czy mialyscie na poczatku ciazy objawy podobne do tych, ktore zazwyczaj pojawiaja sie przed miesiaczka? Jak sie czulyscie przed/w trakcie spodziewanej pierwszej miesiaczki bedac juz w ciazy? Bolaly Was piersi,jajniki,podbrzusze? Bylabym bardzo wdzieczna za odpowiedzi:)

Gość udało mi się
idz z tad

co miesiąc będąc w ciąży miałam dolegliwości jak przy miesiączce, dopiero chyba po 7 mies ustały.

Gość dfgdtzztzttztz
z tad...ciebie pewno mama sie nie spodziewala

Gość dfgdtzztzttztz
blani, dziekuje... a mialas tez moze brudzenia? bo jestem jednoczesnie dziwnie wilgotna jak w dni plodne (co mi sie NIGDY nie zdarza tuz przed okresem, wtedy jestem strasznie sucha) i jednoczesnie leciutenko brudze

Piersi i jajniki bolały, podbrzusze raczej nie. Bóle brzucha takie jak podczas miesiączki są w ciąży niebezpieczne.

Gość dfgdtzztzttztz
hermisia - dziekuje, jesli sie okaze ze jestem w ciazy, to wezme to pod uwage:)

Plamienia miałam przy pierwszej ciąży, mówili , że tak czasami jest, ale w końcu w trzecim miesiącu wylądowałam w szpitalu. Nie chcę cię straszyć, mój przypadek to nie reguła

Gość dfgdtzztzttztz
:(

Gość Szkieletowa
udało mi się idz z tad nie przejmuj się. ona się wczoraj rozdziewiczyła szczoteczką do zębów. :(

Gość Poznań - Swarzędz
ja nie miałam takich objawów, ale w dzień spodziewanej miesiączki miałam niewielkie plamienie, jak się okazało u lekarza to było zagnieżdżanie zarodka

Ja od razu wiedziałam, że jestem w ciąży... ot takie przeczucie. Dosłownie gdzieś po 2 tyg od zapłodnienia ( parę dni przed wyczekiwaną miesiączką) bardzo bolały mnie piersi i podbrzusze.