Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monik30

Domki nad morzem ,prosze o pomoc

Polecane posty

Proszę o pomoc w namiarach na domki letniskowe nad morzem .Może ktoś z Was Drogie mamy ma jakieś godne polecenia?Dla 8 osobowej grupy w tym 2 małych dzieci .strona wybrzeża obojętna.Może ktoś z Was ma namiar na jakieś prywatne ,nie reklamujace się w necie ,bo tu naprawdę ciezko dokonać obiektywnego wyboru wszystkie wspaniałe ;) Najlepiej zasięgnać opinii z ,,pierwszej ręki " Z góry dziekuję za Waszą pomoc

ja jezdzilam do Karwi -piekna willetka z ogrodem i malym basenem okolo 25m od morza-wydmami....swietne miejsce...

Gość mbnmb
a co wy tam mieszkac w tych domkach jedziecie , ze muszą byc luks ? bo mi sie to wydaje ze są od tylko spania w nich , a tu nie wiele trzeba , ale jak ktos lubi siedziec w domu zamiast na plazy czy wolnym powietrzu to marudzi potem

Gość junona555
Jeśli chodzi o domki letniskowe w Primavera Spa w Jastrzębiej Górze to ja zamierzam się tam wybrać pod koniec miesiąca na urlop. Jadę z przyjaciółmi i ich dziećmi dlatego zdecydowaliśmy się na miejsce dostosowane dla najmłodszych. W końcu nie można dopuścić żeby dzieci nudziły się latem :)