Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zigol

Zdobędziesz każdą dziewczynę na fotce, nk i gg bo są łatwe

Polecane posty

Gość Zigol

Panowie. Miałem konto na fotka i nk. Wiemy, jak wiele jest ładnych tam dziewczyn, jednak nie wszystkie chcą rozwijać znajomość. Mało, z którą możemy iść na randkę. Trzeba się męczyć i droga do seksu, daleka. Jednak od chwili przeczytania pewnej książki, zdałem sobie sprawę, że dziewczyny są łatwe. Poznałem wiele metod i technik, które robią papkę z umysłu kobiety i tym samym po jednej wiadomości lub dwóch na fotce czy nk dostaję numer. Wchodzę sobie na moje konto, wybieram dziewczynę, piszę tekst i ona jest zainteresowana i seks wpada sam. Im dłużej używam tych metod tym bardziej wiem, jak skuteczne są one. Dzisiaj czytałem tematy Wasze, gdzie macie problemy z dziewczynami, z poznaniem itp. Nie mogę tego czytać mężczyźni tacy silni, nie radzą sobie. Koniec tego ! Ta książka może zmienić Wasze życie ! Wpiszcie na allegro - strzelecuwodzenia

Gość aleeeg
hahahahahaha.....wode z mozgu robisz frajerom i jeszcze na ksiazki naciagasz :D

Gość weź
rób tak daklej a hiv gwarantowany

Gość Aga988
Ejjj ale to nie jest w porzadku wovec kobiet

Gość Szymon007
No ja uwazam, ze ciekawa to moze byc ksiazka. Dzieki za cynk

Gość Zigol
Żal mi facetow, ktorzy maja fotke i nie radza sobie. Umowia sie z jedna dziewczyna i uwazaja to za mistrzostwo. Ja nie ukrywam, ze chce wam pomoc. Ksiazka pomogla mi, wiec na pewno tez wam. Dosyc tego, ze facet musi o seks podlizywac sie, teraza do laska oferuje aby nas przy sobie zatrzymac

Gość Szkieletowa
Jasne,że plastiki rozdają numery na prawo i lewo :) Jeszcze lepiej radzą sobie w tym względzie skwary z solary. Spróbuj zagadać normalną laskę, zobaczymy czy będzie taka chętna :)

Gość aleeeg
o naiwnosci meska! :D Jakby to bylo takie proste, to kazdy bylby Casanova. Jak kos jest sieroa, to mu zadne techniki nie pomoga

Gość aleeeg
sierota mialo byc :D

Gość Zigol
Piszę do normalnych i tych lal ponieważ w ksiazce sa rady jak dzialac na te puste jak i te madre :) To dobrze, ze tak uwazacie dziewczyny, ze na was to nie dziala, jednak prawda jest, ze odpowiednio zrobiony tekst namiesza wam w glowie

Gość aleeeg
namieszac to Ty sobie mozesz w majtkach. Dziewczyna, ktora ma troche oleju w glowie, nie nabirze sie na kilka ladnych slowek.

Gość Zigol
Każda sie nabiera, zobacz autorzy filmik zrobili gdzie pokazuja - napisali do kazdej ten sam tekst i kazda podala swoj numer http://www.youtube.com/watch?v=MleR-KYJpYg Od minuty do minuta czterdziesci

Gość Szkieletowa
Haha w pewnym sensie masz rację. Wystarczy dobra nawijka,niezły bajer i inne takie trele morele a laska sama się pcha do wyra. :P Pod warunkiem,że jest pustakiem albo nimfomanką,ale to już inna sprawa.

Gość Zigol
Nie mozecie sie pogodic z tym ze teraz jak facet przeczyta ksiazke wy bedziecie musialy starac sie o niego, wszystko sie zmieni. Nie mozecie zniesc ze na was to podziala tez mowie zobaczcie iflmik jak laski dawaly numer http://www.youtube.com/watch?v=MleR-KYJpYg

Gość Szkieletowa
Niezły bicior w tym filmiku . :P aż chce się sexić !

Gość Imperalistycznym akwizytorą
mówimy stanowczo NIE!

Gość Bakumich
A ja na przekor wszystkim uwazam ze to ciekawa ksiazka, na pewno nie zaszkodzi a mozep omoc. Ogladalem filmik i teksty musza dzialac tyle numerow od dziewczyn ...

Gość Poiek
A gdzie ta ksiazke m oge kupic co ? poiwiedz czekam

Gość Zigol
Wejdz na www allegro i w wyszukiware wpisz strzelecuwodzenia

Gość Marle
To ciekawe

Gość Kolesinon
licze na ta ksiazke

Gość uru
Czytalem ta ksiazke, musze powiedziec wszystko napisane bardzo dobrze, przystepnym jezykiem, duzo rad i pomaga ksiazka. Wchodze na fotke czy nk i pisze tekst, za kazdym razem sie udaje. Dziewczyna zainteresowana i chce sie umowic na randke

Gość Wirusujk
a jak dluga jest ksiazka ?

Gość uru
171 stron, ale nie ma lania wody, wszystko dobrze wyjasnione.

Gość Olucha27
A ja sie zgadzam z opinia Szkieletowej, ze dobra nawijka, bajer wystarczy i laska sie pcha do wyrka. Nie musi byc nimfomanka. Ciekawa jestem tej ksiazki...

Gość poglebiajaca wiedze
skoro taki jestes cwaniak to znajdz mnie i doprowadz do sexu maczo za dyche usmialam sie do łez:D jak ktoras chce poruchac to nnie trzeba jej za dlugo nawijac proste

Gość Doktor profesor
Rzeczywiście książka taka wydaje się być dość kontrowersyjna i kobiety mogą poczuć się w jakimś stopniu zagrożone. Sądząc po filmikach i screenach oraz opisie nie sądzę, żeby autorzy narażali swe nazwisko dla książki, która jest słaba. Myślę, że to faktycznie działa. Wystarczy obejrzeć te screeny aby przekonać się, że to jest skuteczne. Oczywiście większość może uznać to za stratę czasu i coś niemożliwego, jednak z doświadczenia wiem, że rzeczy wydające się nieprawdopodobne się zdarzają.

Gość Kubaaaaaaaaa
A ksiazka w jakiej jest cenie?