Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem ze byly juz miliony temat

Gdzie singielka +25 może poznać jeszcze faceta

Polecane posty

na dyskotekach mozna sie nabawic kompleksow bo wszyscy sa z kims albo z partnerem/partnerka, ////////////// no właśnie muszę Cię rozczarować i powiedzieć że nie. jest ogrom dziewczyn bez chłopaków

Gość IMO13253
PeaSorela, załóż temat wywołujący prawików, oni już się Toba zajmą. Kto wie, może zostaniesz żoną Faith Hope Glory?

Akurat facet pod 30 lat , który jest prawiczkiem nie jest facetem dla mnie. Ja tylko uwazam,ze kazdy tak pieprzy,ze to zaden problem znalezc sobie kogos...jak sie rozstalam z facetem to tez mi mowili " taka dziewczyna bedzie sama góra 3 mc " i co ? i mija 10 miesiac a ja trafialam na samych dupkow i oszukancow i nic dobrego z tego nie wyszlo. I jestem sama i juz sie do tego przyzywyczailam i dostrzegam w tym wiele plusow tylko czasami czegos brakuje...

masz racje ja jestem bardzo wymagajaca a w moim miescie ( na poludnie od warszawy) nie ma takich facetow...bo wszyscy albo stad wyjechali albo sa już zajeci.

Gość IMO13253
@PeaSorela "Akurat facet pod 30 lat , który jest prawiczkiem nie jest facetem dla mnie.(...)" A widzisz? Typowe podejście. Zapuszczaj włosy, żeby Książe z Bajki miał się po czym wspiąć do Twojej wieży - wypełnionej kotami.

Spoko juz sie pogodzilam z tym,ze zzmiast spedzac romantyczne wieczory we dwoje bede zmieniac moim kotom żwir :) hm...czyzbym urazila prawiczka ? Wybacz no ja wole facetow, ktorzy sa dusza towarzystwa, są otwarci, doswiadczeni w tych sprawach...nic na to nie poradze.

Gość IMO13253
No to przestań stękać żeś samotna. Kawalerowie są dookoła, ale oni nie spełniają WYMAGAŃ naszej Księżniczki von Perfect.

////Ja tylko uwazam,ze kazdy tak pieprzy,ze to zaden problem znalezc sobie kogos...///// przepraszam ale gdzie to napisano?. Potwornie cięzko jest napotkac osobę która spełni nasze oczekiwania i z którą będzie nam świetnie. Ciezko jest tez byc tym odpowiednim, dla tej, która nam się wydaje być dla nas stworzoną. Mówię tylko ze z bycia samemu nie powinno się robić dramatu życiowego. Jeżeli jesteś samotna ale szczesliwa ze swoja twarza ciałem, i życiem - to każdy będzie o Tobie marzył. Nie można nie podziwiać dziewczyny pięknej i uśmiechniętej, która szczęśliwa jest na bazie podświadomości, bez sztuczności, i udawania

Tak tak wielu znak takich co narzekali,ze mam za duze wymagania.... ale jakos mnie to nie rusza.Wiesz ja wychodze z zalozenia,ze wle byc sama niz z bylekim.Znam swoja wartosc.Poza tym ja naprawde nie wymagam ksiecia z bajki ale nic na to nie poradze,ze wielu odpada juz w przedbiegach bo albo leca na mnie za chudzi, albo łysiejący albo niscy i grubi...no sorry nie moj typ i juz. Ale wbrew temu co myslisz są na tym swiecie faceci, ktorzy mi sie podobaja.

Gość CatInThe Cradle
hej Pea, ja wlasnie po zmianie zwiru moim kotom ;) i tez samotny wieczor, tyle ze mnie akurat ktos zlal ... :(

ja jeszcze nie mam kotów ale jak tak dalej pojdzie to pomysle nad tym... :)

hahahahaha :D:D wlasnie nie mam tych pasozytow, do badania w koncu nie doszlo, moje bole brzucha byly spowodowane czyms innym. Ech...jakie to smieszne jak ktos szuka taniej sensacji... :)

Gość IMO13253
To spierdala księżniczko czekac dalej a nie zaśmiecasz forum swoimi gówno wartymi wynurzeniami. Nie chodzi o to że masz wymagania. Chodzi o to, płaczesz o samotnośc, a w międzyczasie odrzucasz potencjalnych kochasi. Sama jesteś sobie winna dlatego won stąd!

Gość IMO13253
A bóle brzucha to AIDS załapany od kotów.

już pędze ;) Wiesz jak ktos chce mnie tylko " zaliczyc" to nie dziw sie,ze nie chce sie z nim dalej umawiac ale Ty jak zwykle wiesz lepiej niz ja. No tak tak a w czym mi moze pomoc 45 letni facet pewnie malo atrakcyjny, skoro sie oburza,ze ktos chcialby miec wyględnego partnera ;)

Co za prostak....pisalam,ze nie mam kota a AIDS tymbardziej, pzoa tym są inne choroby ukladu pokarmowego niz pasozyty i AIDS ( bo to akurat ma niewiele wspolnego z ukladem trawiennym)

Gość CatInThe Cradle
spiep****** dziadu...

Gość IMO13253
Teraz wycofujesz sie rakiem z dyskusji: "bo chcą tylko zaliczyć". Wczesniej pieprzyłaś, że niski, łysy itp. jest BE! Zdecyduj się księżniczko jakiej wersji sie trzymasz.

Wybacz no ja wole facetow, ktorzy sa dusza towarzystwa, są otwarci, doswiadczeni w tych sprawach...nic na to nie poradze. ////////////////////////// ech jak się siedzi w otoczeniu przyjaciół, to podświadomość generuje poczucie bezpieczeństwa, swobodę, radość, a to wytwarza poczucie humoru, bycie miłym, otwartość na innych. Grupa ludzi z którymi idzie się przez życie, którzy zrobią dla nas wszystko - to bardzo ważne. Można nigdy jej nie spotkać. Ja swoją spotkałem w wieku 20-lat. A docieraliśmy się przez następne 6. Ale sa ci którzy tego nie mają nie z ich winy. Więc nie skreślaj tych którym los nie sprzyja -ok? nie można posiadać tych cech które wymieniłaś "ni z tego, ni z owego".

a taki fajny temat singli był...znowu dorwalo sie do forum jakieś prostactwo i wszystko zjeb... :(

Gość IMO13253
To pewnie trypla załapałaś w publicznym kiblu, albo ciąża urojona.

Gość o matko z dziecmi
ludzie nioe szkoda wam czasu na takie pier**********kotka?

nie wycofuje sie z dyskusji tylko jak juz byl taki, ktory spelnial wymagania to sie okazalo,ze ma dziewczyne a mnie chcial tylko przeleciec takze ja dziekuje za takie znajomosci :) Zreszta ja nie musze sie tumaczyc ze swoich wymagan i ze swojego zycia.

Gość IMO13253
Temat był fajny zanim przyciągnełaś dupę wraz ze swoimi klasycznymi problemamy rozdętego ego.

Gość IMO13253
Skoro był "wartościowy", a Cibie chciał tylko zerżnąć, to co to oznacza? Że TY jesteś niewystarczająco wartościowa dla takiego faceta. Radzę przejrzeć na oczy, bo jak koty w życiu zawitają, to po ptokach.

Gość CatInThe Cradle
co sie przejmujesz jakis starym oblesnym niewyzym dziadem?? ;-)

wiesz....widocznie ejstes 45 letnim nieudacznikiem, ktory nie rozumie tego,ze ktos moze czegos wymagac od innych.mam wymagania i wole byc sama niz z byle kim....szukam kogos na stale do ktorego cos poczuje a wszystkie inne zwiazki mnie chwilowo nie interesuja. Ale szanowny kolega IMo wie wszystko pewnie mi zaraz pocisnie od najgorszych :)