Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxwel

egipcjanin szuka polki na zone...

Polecane posty

Gość maxwel
NIE SZUKA ZADNEJ SLUZACEJ, A ON CHCE POLKE, A POLEK MALO W KUWEJCIE jego zona ma byc po studiach bo chce by jego zona w Kuwejcie pracowala! takie jego wymaganie...

Gość maxwel
Donapatke, ale ja juz napisalam, ze jestem zajeta, mam meza!!! a on uparl sie, ze chce polke;)

Gość uwaga zmasowany atak
srutu-tutu, kłębek drutu.....

Gość smerffffetunia
tylko idiatki wiążą sie z muzulmaninami

Gość maxwel
on chce by jego zona pracowala w burelu i zabawiala innych habisi.

Gość maxwel napisz cos wiecej
o super przystojnym habisiu

Gość maxwel
Okay dziewczyny, chcecie to piszcie glupoty, podszywajcie sie pod moj nick, prosze bardzo:) ale jak ktoras naprawde chetna, niech poda emaila, a ja mu przekaze i on sie z Toba skontaktuje!!!!!!!

chyba powinnaś napisać, ja jemu przekaże maila a on już się nią zajmie odpowiednio. czyli zacznie pociskać jaka to ona cudowna i te inne brednie, wyciągnie ją do tego Kuwejtu a potem zniewoli jak niewolnice i prostytutkę. już my znamy ten muzułmański świat.Potem ta biedna dziewczyna będzie wzywać Rutkowskiego na pomoc.

Gość a taka jak ja
po zawodówce nie może być. jestem bardzo inteligętna ;)

Gość maxwel
Donkapatke, wiesz znajomy tak nalega.... a ja polka, wiec czemu mialabym chocby na kafeterii nie sprobowac i zapytac, a moze akurat sie ktoras chetna znajdzie, chociaz zeby z nim pogadac, nikt tej polce nie kaze zaraz za nim do Kuwejtu leciec

Gość Illllonka
Jestem chętna, spełniam wymagania. gofuckyourself@gmail.com

Gość maxwel
Donkapatke ja posluze jako pani Rutkowska:) bozzze wezcie nie przeginajcie!!!!! A Ty moja droga poza zawodowce a inteligentna to czemu nie, niech on z Toba porozmawia... ;) jak jakas chetna to podaje emaila za jego zgoda! walcie drzwiami, oknami:) abuhamzaq8@hotmail.com

Gość maxwel
BSA o co Ci chodzi???????? znam egipcjanina, ktory szuka zone polke, wiec.... ja w Katarze, a on w Kuwejcie, pare dni temu wyszlam za maz, narzeczenstwo trwalo krocej niz sie tego spodziewalam! dlatego tez pare dni nie bylo mnie na forum... Dziewczyny email, egipcjanina jest jak najbardziej aktualny, mozecie do niego napisac, moze ktorejs sie uda:) powodzenia

Gość maxwel
BSA sorki, ale Ty chyba naprawde sie nudzi, do tego przesladujesz mnie na forach... ;) a najgorszym prostakiem jest ten kto innych wyzywa... Ty to normalnie nie dlugo samobojstwo poplenisz bo poli maja mezow nie-polakow, az tak Cie to boli....

Gość maxwel
KOCHANE... ten egipcjanin poza emailem pozwoil mi napisac kilka slow o sobie, wiec tak... - ma 185cm wzrostu - 30 lat - jest managerem w prywatnej firmie - ma mieszkanie - zna bardzo dobrze angielski co jeszcze? pytajcie... albo napiszcie prosto do niego

Gość maxwel
BSA ja nigdy nie powiedzialam, ze nie kocham Polski, kocham:) i zawsze jak ktos pyta o Polske to przedstawiam w dobrym swietle! ale zycie zyciem, tak mialo byc, z polakiem mi nie wyszlo.... nagle wyjechalam.... znasz historie po czesci.O bozzze no, przeznaczenia nie oszukasz, tak mialo byc widocznie:) ale daj spokoj z tymi wyzwiskami

BSA Mi to zaczyna wyglądać na ściemę. Przystojny facet, wysoki stanowisko kierownicze w jakiejś firmie, a kobiety nie potrafi sobie znaleźć.

Gość maxwel
To nie sciema... !!!! on poprostu chce poznac polke, ktora aktualnie mieszka w Polsce. A niby jak ma taka w Kuwejcie poznac? niemowi po polsku, wiec na jakas stronke typu fotka.pl sie nie zaloguje! pozatym podalam jego email, jak ktos niewiezy niech sam do niego napisze, proste! BSA Tobie to ja juz podziekuje;)

Gość maxwel
Pozatym ten egipcjanin jest rozwiedziony i szuka nowej zony:) niema dzieci!

Gość maxwel
DO Zdesperowana Domowa Żona On chce polke bo maja specyficzna, slowianskia uroode i dobre serc, potrafia sie poswiecic dla faceta bez pamieci;) to jego slowa, pytalam na Twoe zyczenie! jest muzulmanem, ale ozeni sie nawet z chrzescijanka (ma do tego prawo)

Gość maxwel
Donkapatke sluchaj, arab cz arabka, oboje powinni byc ukameniowani za zdrade malzenska, prawo dla obu plci jest takie same:)

Gość pod mostem nad Wartą
a ukamienowanie wygląda tak: kobieta zakopana jest po szyję w piachu, jak zdoła się odkopać i uciec to ma darowaną winę. Mężczyzna natomiast zakopywany jest do pasa i nie wolno rzucać w niego za ciężkimi kamieniami.......tobie maxelkood słońca i walenia włeb, przez tego twojego arabskiego brudasa, całkiem we łbie sie poyebało.

Gość magdazzzzz
spadaj z tym swoim arabusem do Kuwejtu, niech sobie poszuka wśród swoich. Polki się zachciało... jak byłam w Egipcie to aż im ślina ciekła ale nie wiedzieli co powiedzieć i w jakim języku.

Jasne, tyle ze do udowodnienia winy kobiecie wystarczy znaleźć trzech świadków, oczywiście męskich,a do udowodnienia winy facetowi też trzech facetów, tyle, ze oni się na wzajem będą kryć, o kobietę ukarają, nawet jak będzie nie winna to i tak świadkowie się znajdą ( pseudo świadkowie).