Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagaAga12

Kto ma starszego partnera o 10lat?

Polecane posty

Gość taka krakowiankaaa
ja mam 25 on 34 poznalismy sie 6 lat temu, już po ślubie on był moim pierwszym jesli chodzi o sprawy zyciowe, zainteresowania itd-jest super jest jeden problem on był moim pierwszym, ja wlasnie przechodze "swój czas" jesli chodzi o seksualnosc on ma to za sobą mówiąc wprost kusi mnie by spróbować z innym czego naturalnie nie zrobię, bo kocham mojego męża ale kusi no i mam większy temperament niż on mu już powoli temperament maleje a mi wzrasta

Gość Alicja34,
Ja mam 34 lata, mój mąż 25. Jesteśmy razem 5 lat i mamy córeczkę. :)

Ja w kwietniu skoncze 28 lat. Od 3 lat jestem i tyle tez razem mieszkamy razem. Dzieli nas 12.5 roku. Jak nam sie uklada? Wspaniale...w czerwcu sie pobieramy

Ja mam 20, on 27. Jesteśmy ze sobą 2 lata. Gdybym go spotkała na ulicy, nigdy nie powiedziałabym ze dobiega 30- stki. Dogadujemy się, ale jest jeden problem, on ciągle chce siedzieć w domu. Ja naprawde mam ochote isc do kina, na basen, gdziekolwiek. Nie za często- kino raz w miesiacu mi wystarczy. Niestety musze chodzic z kolezankami. To jedyny minus.

Mój chłopak też jest moim pierwszym partnerem seksualnym i też czasami mysle o tym jakby bylo z innym ale zawsze chciałam miec tylko jednego męzczyzne w swoim zyciu wiec do zdrady mnie nie ciągnie i w zasadzie nie mam duzego temperamentu jezeli chodzi o te sprawy. To on czesciej ma ochote niz ja wiec sadze ze pod tym wzgledem nie ma zadnych problemów.

My jestesmy oboje rozwiedzeni,oboje nie chcielismy nikogo...ale stalo sie zakochalismy sie w sobie...

Gość boli mnie biodro
ja mialam starszego o 9 lat i w zasadzie bylo dobrze miedzy nami i nie rozstalismy sie z powodu roznicy wieku. Jezeli sie kochacie to bedzie dobrze:) to pozno chcesz miec dzieci (ja chcialam juz w wieku 19 lat:) ) konczysz szkole? pracujesz?

studiuje i jestem w polowie 2 roku. chce zeby wszystko bylo normalnie czyli slub po studiach i dopiero dzieci. i najlepiej by bylo gdybym jeszcze po slubie mogla nacieszyc sie troche swoim mezem bez dzieci czyli odczekac ze 2 lata a to wszytsko daje ciaze w wiku 26-27lat. A Ty skoro tak szybko chcialas miec dzieci to co robilas? juz prace zaczelas? jakies warunki mieliscie? mieszkanie itp?

Gość ankahooliganka
moj jest starszy o 11 lat, ja 23, on 34 jestesmy razem dwa lata wszystkie moje kolezanki reagowaly smiechem slyszac ile moj chlopak ma lat lecz gdy go poznawaly mina im troszke rzedla ;) niezle z niego "ciacho" bardzo dobrze jest nam ze soba, co prawda mamy troche inne oczekiwania, np on juz chcialby miec dzieci, ja niekoniecznie boje sie tez troche przyszlosci- tego, ze kobiety zyja dluzej wiec z biologicznego punktu widzenia zwiazek w ktorym kobieta jest starsza jest korzystniejszy, a w tym przypapadku moge szybciej zostac wdowa ale kto by sie przejmowal takimi przemyslaniami- najwazniejsze, ze sie kochamy :D a jesli chodzi o seks mamy takie same potrzeby, ok 2 razy dziennie, do tego jakis spontaniczny lodzik lub robotki reczne

Gość podnoszeedjdede
up

Gość a teraz ja...
Prawie18 lat różnicy,ja mam 23 on 41 lat jest miłością mojego życia razem już ponad rok! Nie zamieniłabym go na nikogo innego! I też wiele osób nie wierzy,że on ma tyle lat ile ma.

ankahooliganka => Kobieta dłużej żyje, ale szybciej brzydnie i starzeje się. :P

Też myślę o tym że kobieta żyje dłużej ale w tych czasach nigdy nie wiadomo co się moze zdarzyc. A co do urody to racja ze kobieta szybciej się starzeje...niestety:)

Gość eioufhohf
mądra i piękna kobieta tak o siebie dba że na pewno nie będzie gorzej wygladac w wieku 50lat od 60letniego faceta i tyle wam powiem!

Ja mam 27 lat i starszego o 8 lat faceta. I zupełnie nie rozumiem, dlaczego niektórzy zakładają, ze jak facet starszy, to będzie chciał siedzieć w domu, a dziewczyna będzie chciała wychodzić. to nie zależy tak bezpośrednio od wieku. chociaż zależy, ile dokładnie lat mają ci partnerzy. ja poznałam swojego faceta pod koniec studiów, miałam już więc w miarę wyrobiony pogląd na życie i znałam trochę siebie. on też. dlatego znamy swoje potrzeby, wiemy, że do siebie pasujemy. ja czasem idę sama na imprezę, on czasem jedzie sam na narty, a czasem pójdziemy razem na imprezę do znajomych, albo do kina czy na basen. różnice wieku odczuwam tylko w różnicy w sytuacji zawodowo-materialnej. on miał więcej czasu, żeby to sobie poukładać, a ja dopiero się odnajduję zawodowo i prawie nie zarabiam. ale on to rozumie, wspiera mnie i daje mi czas. dzieci planujemy, ale jeszcze się o nie nie staramy.

"Ja mam faceta starszego o 8lat, jest cudownie, strasznie sie kochamy i nie wyobrazam sobie bycia z jakims gówniarzem " Proszę was. Nie piszcie takich komentarzy. Takie rzeczy piszą przede wszystkim kobiety, które nie mają powodzenia u rówieśników. Stąd muszą wybierać starszych, którym nie wyszło w życiu, którzy mają niższe wymagania.

To tak jak u nas...czesto chodzimy do kina,na basen i saune, imprezujemy jak trzeba,chodzimy na spacery albo lezymy leniwie na tapczanie jak teraz i pijemy drinki...

Moj ex byl ode mnie o 5 lat. Gdy poznalam swego M nie mialam pojecia ze jest tyle ode mnie starszy. Ja nie szukalam specjalnie starszego partnera

Gość telefonnnnn
hmmm01---. tu sie z toba nie zgodze ;) (nie lubie sie chwalic ale) jestem atrakcyjna dziewczyna, szczupla i zawsze mialam powodzenie zarowno jak u rowiesnikow jak i u starszych. dodam nawet ze bylam kiedys z rownolatkiem ale skonczylam ten zwiazek bo opoo prostu wydawal mi sie jeszcze bardzo dziecinny mielismy wtedy po 17 lat. od 2 lat jestem w zwiazku z facetem starszym o 12 lat i jest świetnie. tej roznicy nie da sie wyczuc. wszyscy daja mu max 25 lat a w rzeczywistosci ma 32.

Gość twynky2
Moja kobieta jest ode mnie mlodsza o 9lat, uwielbiam jej mlode ciałko:) a tak powaznie zanim wszedlem w ten zwiazek obawialem sie że jest za mloda i bedzie to taka dziecinada ale myslilem sie. kobieta w wieku 20lat potrafi byc powazna, odpowiedzialna i potrafic stworzyc powazny zwiazek ze starszym mezczyzna. I powiem jeszcze że niedoceniacie mezczyzn, oni naprawde lubia poszalec i nie zachowuja sie jak dziadki jakies:P

Gość urh
up

Gość Ja widzę, że na mężczyzn
czas działa gorzej niż na kobiety. Mam męża młodszego o 5 lat i nie zamieniłabym na starszego. Do tego kobiety dłużej żyją.

Gość lhooq
ja mam starszego o (dokładnie, co do dnia:P) 10 lat faceta. ja mam 23 on 33... jesteśmy ze sobą od roku i jestesmy bardzo szczesliwi. :) kompletnie nie przeszkadza mi roznica wieku, wrecz przeciwnie, ciesze sie ze mam przy sobie odpowiedzialnego faceta... poza tym zapominam kompletnie o tym że dzieli nas te kilka lat, przypominaja mi o tym... nasze urodziny ;)