Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vicimsimc

NUDZI MI SIĘ. ODPOWIEM NA KAŻDE WASZE PYTANIE !

Polecane posty

Gość teraz ja zapytam
I jak Ci się film podobał? Lubisz dobre, ambitne kino? W tym roku zdajesz maturę?

Gość vicimsimc
I jak Ci się film podobał? Lubisz dobre, ambitne kino? W tym roku zdajesz maturę? Tak bardzo mi się podobał szczególnie końcówka najczęściej oglądam właśnie ambitne kino ale zdarza mi się czasami obejrzeć jakiegoś gonita na TVN :) Maturka już za około 2 miesiąc :D

Gość zenobia x
Ale sama siedzisz, bo co? Nie masz przyjaciół, żeby gdzieś wyjść?

Gość vicimsimc
tak się złożyło ,ze nie mam przyjaciół.. widocznie nie fajna jestem 🖐️

Gość farelka w domu
A co robisz po maturze? Tzn. na jakie studia idziesz i czy w ogóle?:)

Gość zenobia x
Ej, chyba masz choć jedną kumpelkę? Chyba tak źle z Toba nie jest:) Chyba, że źle na Ciebie działa towarzystwo pustych ludzi, którzy mają roszczeniowe podejście do życia, a teraz dużo takich... ja jestem starsza, ale da się zauważyć:(

Gość vicimsimc
po maturze zapewne na jakieś studia ale jeszcze żadnego konkretnego kierunku nie wybrałam :)

Gość zenobia x
A nad jakimi kierunkami się zastanawiasz?

Gość vicimsimc
nie mam ani jednej. tak wkurzają mnie ludzie ze szkoły tylko lansują swoją dupę , każdy udaje kogoś kim nie jest są zakłamani i fałszywi. Mnie szkoda czasu na takich ludzi zresztą i tak bym sie nie wpasowała w towarzystwo bo nie chcę mi się udawać.

Gość zenobia x
:) A myślałam, że tacy ludzie jak Ty, urodzeni w "kochanym" kapitalizmie, nie istnieją... ja jestem z innej epoki:) Ale też byłam uważana za dziwadło, bo przez cały ogólniak nie miałam chłopaka itd. Dopiero zaczęłam żyć, wychodzić gdzieś i mieć z kim pogadać, kiedy poszłam do szkoły policealnej:P

Gość vicimsimc
inżynieria środowiska lub dziennikarstwo lub ochrona środowiska lub scenografia lekki rozrzut ale masz jeszcze czas :)

Gość vicimsimc
ja się nawet jeszcze nie całowałam ze mnie to dopiero dziwactwo :D

Gość zenobia x
filmówka i scenografia:) myślę, że masz wyobraźnie i się spełnisz. Co do dziennikarstwa, to już dawno zeszło na psy- towarzystwo wzajemnej adoracji i wspierania:P

Gość zenobia x
:) Masz czas... ja miałam skończone 19 jak poszłam I raz do łózka. Z miłości. W ogóle jak miałam 15 czy 16 wymyśliłam sobie, że mój pierwszy pocałunek i pierwszy raz muszą być piękne i do wspominania i za moją zgodą i ochotą i takie były:) Czego i Tobie życzę:)

Gość vicimsimc
miało być mam* ku scenografii skłaniam się najbardziej może tam spotkam jakiś "normalnych" ludzi :D

oj tam dziwactwo,dziwactwo to jest z Pete Burns'a wymienionego na poprzedniej stronie z DOA(jakbyś go zobaczyła 20 lat temu i teraz to byś wiedziała co to dziwactwo) przez kogoś - nie wiem czemu ostatnio ciągle o nim tu ktoś pisze.A kolezankami się nie przejmuj ... kilka miesiecy i matura :D

Gość vicimsimc
ja nie mam jakiś niewiadomo jakich wyobrażeń ale chciałbym to zrobić z kimś kogo będę kochać i mu ufać :)

Gość vicimsimc
koleżankami ,a raczej ich brakiem się nie przejmuję bo nie mam czym. nie będę sie zmuszać do znajomości z kimś kogo nawet nie lubię i nie rozumiem jego zachowania :)

Gość zenobia x
I dobrze:) Mam pare koleżanek, które miały po 22-23 lata i żyją:P Lepiej czekać niż żałować całe życie, że z debilem się przespałaś. Ja co prawda nie jestem z tym pierwszym, ale było super i dobrze było, kiedy byliśmy parą...

Gość vicimsimc
u mnie będzie ciężko ze znalezieniem kogoś bo trudno mi zaufać ludziom i też ciężko mi się otworzyć przed kimś co nie znaczy ,ze jestem nieśmiała.

Gość vicimsimc
no dalej odpowiem na każde nawet najgłupsze pytanie ! :P

Gość zenobia x
Ha, wygląda na to, że zostałam ja na placu boju;) Mąż ogląda sensację, a ja buszuję po necie- właśnie poczytałam o filmie o którym pisałaś... musze go mieć:) A pytania: Wolisz morze, czy góry? Jakiś ulubiony pisarz? Muzyka?

Gość vicimsimc
Wolisz morze , czy góry? Jakiś ulubiony pisarz? Muzyka? Morze ( bardziej jesienią i wiosną ) pisarz oj jeśli miałabym wybrać jednego to Gabriel Marquez za "Sto lat samotności" Jeśli chodzi o muzykę to się nie ograniczam z każdego gatunku znajdę coś wartego uwagi np techno- Prodigy ale głównie słucham rocka :)

Gość tak y wlasnie
co mowia rodzice o Twoim "osamotnieniu"? Jakie ddatkowe przedmioty na maturze? Ulubiony cytat bądż motto? styl ubioru? dodam,ze tez mam 19 lat,nigdy sie nie calowalam,nie mam znajmych i sie nudze i rowniez po mimo to jestem normalna :)

Gość zenobia x
Ech dziewczyny:) To dobrze, że akceptujecie siebie, bo ja mając 18-20 lat byłam jednym wielkim kompleksem:P Nieeeee... techno odpada, ale rock, blues, poezja śpiewana i trip-hop:) Jak masz ochotę na zadawanie pytań w odwecie to nie krępuj się... aż w przeciwieństwie do Ciecie mogę na któreś nie odpowiedzieć;)

Gość vicimsimc
"rowniez po mimo to jestem normalna" hahah :D rodzice nic nie mówią chyba się cieszą ,ze nie mają problemów ze mną dodatkowo zdaję WOS geografię i WOK ulubiony cytat: To już byłby koniec tego zasranego świata, gdyby ludzie podróżowali pierwszą klasą, a literatura wagonem bagażowym. :D styl ubioru hmm trochę przypomina styl modelek tzn luźna góra obcisły dół , marynarki z podwijanymi rękawami, koszule itp czasami tez styl militarny różnie to bywa :)

Gość vicimsimc
zawsze mnie ciekawiło czy ludzie którzy sa razem ufają sobie w 100% wiec czy to ufasz swojemu mężowy na 100% i wiesz ,ze możesz powiedzieć mu o wszystkim ?

Gość vicimsimc
mężowi* :)

Gość zenobia x
Tak. Ufam mu. Są rzeczy o których się nie mówi dla dobra, ale nie myślę tu o zdradzi, czy czymś podobnym. Myślę, że każdy tak robi. Nie kłamie, a milczy, bo 100% nie popłaca. Nigdy. Jest moim najlepszym przyjacielem. A żoną jestem 2 m-ce:)

Gość vicimsimc
łoo to świeżo upieczona żona :D ja też bym chciała kogoś znaleźć bo to chyba miło się do kogoś przytulić :D