Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grotos

Faceci w pracy

Polecane posty

Gość grotos

Co mam zrobić z sytuacją, jaka ma miejsce w pracy, gdzie pracuje dość sporo mężczyzn. Na samym początku wypytywali mnie delikatnie o narzeczonego/faceta itd. powiedziałam, ze mam, ale jednej kobitce pow. że nie i się chyba wygadała, bo się zaczęło..... Teksty typu: potrzebujemy kogoś do lizania znaczków oczywiście, zdarzają się inne: żebym się uśmiechała, oferują masaż, wołają do mnie jakieś głupoty że mi pomogą, że zawsze mogę liczyć, jak coś powiem normalnego to rzucają seksualne podteksty do wypowiedzi i to bardzo jawnie. Jeden gość zaczął mnie "masować" przy karku na spotkaniu!!!!! Moje zachowanie dotąd to albo w ogóle się nie odzywałam, albo obracałam w żart coś, albo w ogóle tylko się uśmiechałam i dalej pracowałam, co powiedzieć żeby skończyli?:(

Gość spoczelam na laurach_30stka...
o boze, to gdzie Ty pracujesz?

Gość grotos
no normalnie w biurze, to jest masakra robi się coraz bardziej hm.. "gorąco" nie mogę powiedzieć odpierdol się, bo w ogole wyszłabym trochę na szaloną, skoro najpierw milczę, a teraz takie coś..

Gość Paolla z Bukowna
Chyba sobie na to pozwolilas TRoszke????? nie? Ciezka sytacja wynajmij kolege jako swojego faceta przedsztaw w pracy niech o ciebie przyjdzie moze sie odczepia

Gość grotos
chyba masz racje:| brak mi asertywności. Wynajmowanie kolegi wydaje mi się sprawą też nie mądrą. Muszę powiedzieć wprost jednemu i drugiemu, żeby się odczepili tylko w jaki sposób

Gość grotos
wiecie, czemu na to pozwoliłam? Bo na to nie zwracałam uwagi. Bo ja osobiście nie mam w zwyczaju dopierdalania innym, ale jak się okazuje 3/4 społeczeństwa owszem. No, koniec tematu ja im hujom wszystkim dam w poniedziałek :>