Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

PeaSorela

jaka torebka ?

Polecane posty

Hej dziewczyny, kupi艂a sobie w艂a艣nie takie buty http://moda.allegro.pl/popielate-czolenka-koturna-nowa-kolekcja-40-i1469854346.html i zastanawiam sie jaka torebke kupic... P艂aszczyk/kurteczke mam granatow膮 i myslalam o szarej torebce, taki jasny popiel ale podobno to juz niemodne by buty byly w kolorze torebki a z kolei czarne torebki juz mi sie znudzily...macie jakies propozycje ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nie wiem ale spr贸buj
wej艣膰 na www.pogrosiku.eu

Udost臋pnij ten post

nie wiem czemu, pierwszy kolor, kt贸ry wpad艂 mi do g艂owy to ziele艅 :) taka mocna, nasycona. c贸偶... zrozumiem je艣li nie przyznasz mi racji :P do szarego pasuje niemal wszystko, nie jest tez prawd膮 ze buty i torebka nie mog膮 byc w tym samym kolorze. owszem, odchodzi sie od stereotypu ze maj膮 one tworzyc kolorystyczny komplet ale nie oznacza to, 偶e musz膮 by膰 calkowicie r贸偶ne. mozna pobawic sie odcieniem, faktur膮 materia艂u, wzornictwem - jest przeciez cale mn贸stwo odcieni szarosci, wcale nie musi byc identyczny jak buty. tak czy inaczej ja bym ozywila Tw贸j str贸j jakim艣 soczystym kolorem torebki. szare buty i granatowa kurtka tworz膮 bardzo spokojne i nieco smutne zestawienie, a偶 prosi si臋 偶eby je jako艣 o偶ywi膰 :)

Udost臋pnij ten post

ja bym kupi艂a szar膮 torebk臋 ewentualnie granatow膮

Udost臋pnij ten post

Dziekuje dziewczyny, zielen oczywiscie pasuje nawet bardzo tylko nie chce miec za duzo kolorow na sobie tymbardziej,ze mysle o torebce ktora bedzie pasowac do garderoby a zielen niekoniecznie bedzie tym kolorem. Ja najchetniej kupilabym trebke tez w kolorze jasnej szarosci bo taka mi sie podoba, wiem,ze bedzie smutno ale ja lubie takie kolory tylko zastanawiam sie czy ten sam odcien szarego nie bedzie "passe" bo niby buty nie musza byc w kolorze torebki, chyba nawet nie moga tyle,ze takie zestawienie najbardziej mi sie podoba :) I juz sama nie wiem czy wypada buty w kolorze torebki czy tez nie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 berciaaak
a ja kupi艂abym br膮zow膮 :)

Udost臋pnij ten post

br膮zowa niekoniecznie...jakos mi nie podchodzi ale dziekuje za pomys艂 :)

Udost臋pnij ten post

PeaSorela ___ to nie jest tak, 偶e buty i torebka w jednym kolorze s膮 passe. raczej na odwr贸t - inny kolor but贸w, a inny torebki nie jest ju偶 czyms z艂ym :) my艣l臋, 偶e wi臋kszo艣膰 kobiet 藕le to rozumie. jak najbardziej mo偶esz dobra膰 szar膮 torebk臋, je艣li taka najbardziej Ci si臋 podoba. w takim razie fajnie by艂oby aby mia艂a cho膰 odrobine inny odcie艅 ni偶 buty (np. ja艣niejszy), ja te偶 zaszala艂abym z faktur膮, np. zamiast klasycznej g艂adkiej torby wybra艂abym tak膮 z du偶膮 ozdob膮 w kszta艂cie przestrzennego kwiata czy kokardy. a mo偶e jakie艣 w臋偶owe aplikacje lub kilka 膰wiek贸w? o偶yw jako艣 ten dodatek - je艣li nie kolorem to ozdobami :)

Udost臋pnij ten post

my艣l臋 o takiej torebce... http://allegro.pl/szara-torba-miejska-uniwersalna-zara-i1459551874.html Albo o takiej... http://allegro.pl/torebka-listonoszka-kuferek-szara-i-inne-kolory-i1453112228.html niestety kolory moge porownac tylko na monitorze ale nie ukrywam,ze z takim polaczeniem najlepiej bym sie czula... szaliki mam czarne abo szare ..tak wiem, mam obsesje na punkcie szarosci... Gdybym kupila czarna torebke to buty pasowalyby do szalikaw kolorze szarym, ewentualnie czarny szalik + szara filcowa broszka... :) Ech dziewczyny wiem,ze robie z ig艂y wid艂y ale uwierzcie mi,ze zawsze nosilam czarne buty i czarne torebki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfsdf
a moze be偶? kremowe kolory sa bardzo ladne, no i uniwersalne. ostatnio tez modne

Udost臋pnij ten post

Torebki sa rzeczywiscie sliczne ale boje sie,ze te kwiaty beda sie gryzly z ozdobami na butach i chyba ja sie nie bede czula w takich kwiatach...lubie duze kolorowe kolczyki, bransoletki, dlatego chce,zeby buty i torebki byly w miare klasyczne :)

Udost臋pnij ten post

tyle,ze be偶 nie bedzie mi do niczego pasowac....bardziej sklaniam sie ku torbom do ktorych poda艂am linki...czy ktoras z tych toreb pasuje do but贸w w 1 po艣cie ?:) Ale wam dziekuje...strasznie fajnie,ze mi doradzacie... :)

Udost臋pnij ten post

ok, wi臋c z Twoich propozycji wybra艂abym pierwsz膮 :) jesli nie ozdoby to cho膰 troche jakiego艣 marszczenia :P nie b膮d藕my a偶 tacy poprawni, nie b贸jmy si臋 mody - ona jest fajna ;) apeluj臋 o to od dawna :)

Udost臋pnij ten post

sza艂 cia艂艂艂艂 -> ciesz臋 si臋 偶e w kolejnej sprawie si臋 zgadzamy:) nie wiem sk膮d przyszed艂 dziewczyn膮 do g艂owy pomys艂 偶e odej艣cie od zasady torebka i buty w jednym kolorze znaczy jej zaprzeczenie??? Wprost czytaj膮c topic czeka艂am na s艂owo "passe" zawsze gdy pojawia si臋 dyskusja na temat tej zasady pojawia si臋 to s艂owo. Albo nie modne, ju偶 od lat tak nie robimy, wiocha itd. beh jak czytam takie brednie to mam do艣膰. zak艂adamy wszytko co dobrze wygl膮da a torebka i buty w jednym kolorze mog膮 wygada膰 艣wietnie i bardzo modnie. Powt贸rz臋 po raz kolejny bo nigdy do艣膰 wyja艣niania tej kompletnej bzdury domoros艂ych stylistek kt贸re umiej膮 patrze膰 tylko jedno wymiarowo. Zaczn臋 od przesz艂o艣ci czyli zasady torebka i buty w jednym kolorze. Chodzi艂o o stworzenie kompletu, ca艂o艣ci. Torebka i buty mia艂yby by膰 zestawem w艂a艣nie dzi臋ki kolorowi ale nie tylko. Nale偶a艂o zachowa膰 tak偶e jednolito艣膰 stylu np. czarne buty z 膰wiekami pasowa艂y w my艣l tej zasady wy艂膮cznie do czarnej torebki w rockowym stylu. Sugerowano zestawianie but贸w i torebki z tych samych materia艂贸w, o tych samych fakturach, deseniach i ozdobach. Im bardziej bli藕niaczo wygl膮da艂y tym lepiej. P贸藕niej moda powoli (wyj膮tkowo:P) odchodzi艂a od zasady kompletu pierwsze pomieszano materia艂y, p贸藕niej style a na ko艅cu kolory. Odej艣cie od tej zasady to nie jej zaprzeczenie. A to myl膮 w艂a艣nie osoby uwa偶aj膮ce 偶e buty i torebka "musz膮" by膰 w innym kolorze. Odej艣cie od zasady oznacza dowolno艣膰. Buty w innym kolorze ni偶 torebka prosz臋 bardzo, w tym samym kolorze tak偶e super. Wcze艣niej istnia艂 "przymus" decyduj膮cy o elegancji stroju teraz go nie ma. Oczywi艣cie panuje na ten temat wiele sprzecznych opinii ja podaje t膮 najbardziej zdroworozs膮dkow膮 i wed艂ug mnie najbardziej zgodn膮 z idea mody kt贸ra wiecznie kpi sobie z konwenans贸w i zasad. Odej艣cie od zasady oznacza dok艂adnie to co napisa艂am r贸b co chcesz i co wygl膮da fajnie. Je艣li pasuje ci szara torebka dodaj szar膮. Poza tym nie b臋dziesz przez ca艂y czas nosi膰 tylko tej jednej torebki, tych jednych but贸w i tego jednego p艂aszcza razem. Wiec je艣li b臋dziesz mie膰 ochot臋 doda膰 inny kolor torebki po prostu wyci膮gniesz z szafy co艣 innego prawda? Piszesz 偶e masz czarne torebki wiec jak przyjdzie ci ochota zamienisz szar膮 na czarn膮 i za艂atwione. Piszesz 偶e zawsze nosi艂a艣 tylko czarne torebki wi臋c przyda ci si臋 rada na temat dobierani torebki do but贸w i odwrotnie. Moda obecnie pozwala na wszelkiego rodzaju miksy bez problemu mo偶na nosi膰 czerwone buty i niebiesk膮 torebk臋 ale tak偶e obie rzeczy czerwone. Co wygl膮da 藕le: - oczywiste czyli torebka i buty w gryz膮cych si臋 kolorach to zawsze z艂y pomys艂. - torebka i buty w jednym bardzo intensywnym kolorze Np. kanarkowo 偶贸艂te buty i torebka. Musztardowe buty i torebka b臋d膮 wygl膮da膰 dobrze ale kanarowe zbyt si臋 wyr贸偶nia膰. Je艣li masz seledynowe buty to torebka niech b臋dzie w spokojniejszej zieleni lub w ca艂kiem innym kolorze. Je艣li chcesz za艂o偶y膰 buty i torebk臋 w jednym kolorze a jedno z nich jest w bardzo intensywnym kolorze to drugie wybierz w spokojniejszym odcieniu lub zrezygnuj i dodaj inny kolor. - torebka i buty wygl膮daj膮ce jak komplet z jednej fabryki. Np. r贸偶owe satynowe szpilki ozdobione kwiatkami z r贸偶ow膮 satynow膮 torebk膮 w tym samym odcieniu tak偶e ozdobion膮 kwiatkami. Unikamy "prze dopasowania". Nie chcesz wygl膮da膰 jak manekin w galerii handlowej. Potrzeba troch臋 "zadrapa艅" na ca艂o艣ci bo inaczej ciuchy nosz膮 ciebie a nie ty je. Cho膰 s膮 zestawy kt贸re a偶 prosz膮 si臋 o noszenie razem firma menbur to dobry przyk艂ad takich komplet贸w(wygoogluj sobie). Jednak zazwyczaj jest to przesada odpowiednia tylko na bale i du偶e okazje tak jak pe艂ny komplet bi偶uterii. Je艣li chodzi o reszt臋 to masz ca艂kowita dowolno艣膰 wszytko b臋dzie wygl膮da膰 dobrze. Sza艂 cia艂艂 da艂a ci du偶o dobrych ad 偶eby pobawi膰 si臋 materia艂em, odcieniem, faktur膮, deseniem, stylem, kszta艂tem w przypadku gdy dobierasz buty i torebk臋 w tym samym kolorze. Unikniesz wtedy efektu manekina i nudy. Z torebek kt贸re proponujesz bardziej fasonowo podoba mi si臋 nr 2 ale licytowa艂a bym 1 ze wzgl臋du na mark臋. Torebki zary s膮 do艣膰 wytrzyma艂e i wiadomo czego sie podziewa膰. W wypadku 2 nie ma pewno艣ci co to ze eko (nie wierze w opisy) ani nie wiadomo jak jest wykonana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 natala waw
Dla poszukuj膮cych torebek, mog臋 podrzuci膰: http://portfelik.pl/index - sama jaki艣 czas temu zakupi艂am tam torebk臋, a teraz poluje na portfel. Ostatnio uda艂o mi si臋 wygra膰 rabat - teraz licz臋 na to samo. Nie wiecie mo偶e gdzie portfelik proponowa艂 jakie艣 rabaty?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasienkapr
Super torebki, fajne jakosciowo znajdziesz na etorebka.pl Sama mam juz kilka. Aktualny kod rabatowy z ktorym dostaniesz 5% rabatu przy zakupie dowolonego modelu torebki na stronie etorebka.pl c0f832e0 zapraszam na: http://kupon.blog.pl/

Udost臋pnij ten post

DO KO艃CA ROKU 2013 ZNI呕KA 15% Z KODEM 4d0f5a00 POLECAM! R脫WNIE呕 NA TOREBKI Z WYPRZEDA呕Y!! 15% 15% DO KO艃CA MARCA 2013 ROKU! 4d0f5a00 4d0f5a00 4d0f5a00 4d0f5a00 4d0f5a00 e-torebka.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hipet
Oj tam, niby m贸wi si臋, 偶e buty i torebka nie powinny by膰 w tym samym kolorze, ale przecie偶 to najbardziej pasuje. Szara te偶 b臋dzie pasowa膰. Ewentualnie be偶. Tutaj masz bardzo du偶y wyb贸r w torebkach http://www.czasnabuty.pl/pol_m_Torebki-359.html , przejrzyj sobie. Mo偶e co艣 sobie dopasujesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dorotka h
Mi si臋 podobaj膮 torebki z Cervandone, bardzo 艂adne, moja mama ma jedn膮 z tej firmy ale nie chce mi po偶ycza膰 mam sobie swoj膮 kupi膰 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jaka艣 prosta, czarna kopert贸wka. Zajrzyj na Eobuwie. Maj膮 naprawd臋 fajne niekt贸re modele.

Udost臋pnij ten post