Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blum 30

Przekręt męża z kasą - przelała się czara goryczy

Polecane posty

Gość blum 30

Mój mąż za namową mojej teściowej, przelał na jej lokatę ok 40 tys zł z naszego konta. Kasa ta oczywiście była nasza. Powiem tyle, że nic o tym nie wiedziałam. Do tej lokaty dostęp ma tylko teściowa i mąż, ja oczywiście nie. Na naszym koncie zostało 1000 zł. Dowiedziałam się o tym parę tygodni temu, powiedziałam mu, że sobie tego nie życzę i kasa ma wrócić na nasze konto albo ma założyć naszą własną lokatę również na moje nazwisko. Nie zrobił w tej kwestii nic. To była ta kropla, która przeważyła, po 7 latach teściowej wtryniającej się we wszystko i manipulującej moim mężem. Wyprowadziłam się. Na pożegnanie złamał mi palec. Czy was też by to tak wkurzyło?

Gość dziewczyna smutna
dobrze zrobiłas, Jak Ci złamał palucha?:P

Gość jestem gruba:(
ales wymysliła:D

Gość Januszek..........
No to kuzwa pięknie.

Gość mmnnio
jak twój mąż ma auto to sprzedaj je i załóż własną lokatę moim zdaniem powinnaś się z nim rozwieść bo będzie jesze gorzej

Gość blum 30
na szczescie udalo mi sie troche mu zrewanzowac zlamalam mu penisa

Gość jestem gruba:(
podpierdol go do US , przeca to darowizna której nie zglosili:D

Gość blum 30
To niestety prawda, jest takim maminsynkiem, ze jak mamusia zrobi smutne oczka, to od razu robi wszystko co ona chce.Złamał mi palec bo mu to wczoraj znowu wygarnęłam tą kasę i skoczył do mnie, zresztą mam siniaki na szyi, rękach i klatce piersiowej bo mnie trzymał za gardło i przyciskał do ściany a przy okazji wykręcał mi ręce.

Gość honoru nie masz
to czego gnoja nie załatwisz i nie pójdziesz zrobić obdukcji? Czyje mieszkanie? Niech się wyprowadza jak do takich sytuacji dochodzi. Kasa Twoja również, nie umiesz im sprawy zrobić?

Gość istotne tu jest który palec
?

Gość blum 30
Ten kto napisał o penisie, podszywa się pode mnie. Chcę tylko zapytać Was jaka byłaby Wasza reakcja na taki przekręt.

Gość poglebiajaca wiedze
przekret? oczukal cie.. ukryl przed toba wazna informacje:/ nic tylko wspolczuc

szlag by mnie chyba jasny trafił. Teściowej by sie dostało i jemu. Rozwód oczywiście z winy męża

Gość blum 30
Pociesza mnie, że nie tylko ja widzę w tym problem. Bo dla mojego męża moja wściekłość wobec tej sytuacji to tylko atak na jego mamusię. Przecież wszystko jest w porządku skoro on ma dostęp do kasy. Ale dla mnie nic nie jest w porządku. To wszystko jest chore. Chore jest wszystko co wyprawia moja teściowa. Długo by opisywać co wyprawiała przez te 7 lat.