Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

szukam sponsora

Polecane posty

Gość sponsore
a naiwna jak 15tka

Gość zdesperowana zona domowaa
tak, dobrze mi.n jest tylko taki inni niz inni Anglicy bo czarny. Ostatniego roku wymienilam mozg wiec teraz pora na cycki a w przyszlym roku znow mozg musze wymienic.

tak moj czarny anglik jest wspanialy, nalezy do UAF i jest taki liberalny, kocha Allaha, a dziecko juz zapisalam do szkoly jak najbardziej muzulmanskiej, bo tatus tez tam uczeszczal.

Gość zagadka zagadka
- dlaczego Zdesperowana Domowa Żona ma o jeden zwój mózgowy więcej od kury? - żeby nie robiła kupy na podwórku :D :classic_cool:

ale zapomnialam dodac ze uczeszczam razem z nim na dogging, i to jest takie wyzwalajace, a poza tym jeszcze chodzimy na demonstracje przeciwko BNP, a od przyszlego miesiaca mamy zamiar z cala rodzina przejsc na islam, bo to takie na fali, szkoda tylko ze jak bede zakladac habib to nikt juz moich cyckow nie zobaczy:(

To masz szczescie!Na innym temacie wyzala sie polka, ktora angielski maz pognebia i traktuje jak niewolnice!Nawet zwiac nie moze bo jej zniszczyl papiery!

tak, ten anglik ma na imie Ibrahim i jest z Somalii, sorki ta panna widocznie byla zla z geografii.

Poziom tego forum jest już tak dennowaty, że normalnie myślę iż szatan tu się nawet zaplątał heheheheheheh

Moja siostra wyszla za wlocha i po pieciu latach wrocila do polski z jedna walizka.Traktowal ja jak swja wlasnosc i trzymal w domu.Nie miala z nikim kontaktu.Co prawda miala komfot materialny , ale przeciez nie samym chlebem czlowiek zyje.Mysle, ze polki traktowane sa jak przyglupy przez obcokrajowcow.oczywiscie to nie regula!!

No masakra, ludzie gdzieś chorzy są, umierający, tragedii tyle, a tu największy problem to cyce jak donice. Nie jestem cnotka, ale śmieszne to wszystko wobec kosmosu hehehehe

a wiecie ze mialam nawet sex z Somalijczykiem? Podrywal mnie w pracy, a kiedy odmowilam powiedzial ze oskarzy mnie o rasizm, a ze ja jestem PC, wiec postanowilam ze mu dami dalam, tylko nie powtarzajcie tego mojemu anglikowi......

Bo trzeba za mąż wychodzić z miłości a tu jest różnica, niektórym się wydaje, że to to samo co wygląd, otóż ma wiele wspólnego na początku, ale to nie wszystko, musi być też jakaś duchowa sprawa...ogólnie ludzie są dziwni, myślą, że będą żyli wiecznie, ciągle o sprawach doczesnych, a gołym okiem widać, że tu świat nam się chwieje.....

no ale co jak ja nie mam inyych problemow? ja chce cycki a noz sie jakis fajny, chojny sponsor znajdzie, trzeba probowac :) nie wiem jak inni obcokrajowcy, ale ja na mojego moge zawsze liczyc, jak juz pisalam roznic kulturowych nie zauwazam, moja rodzina go uwielbia, a jego rodzina mnie.

zdesperowana zono ja nie lecze kompleksow, bo ich nie mam ale nabijac sie z takich liberalnych polskich idiotek uwielbiam, a ponadto mysle ze inteligencja nie wyprzedzasz swoich ulubienic z serialu ktorego masz w swoim nicku, ale kontynuuj temat o swoich cyckach, to takie zajmujace:)

Dla mnie tez jest to troche smieszne to uganianie sie kobiet za wiekszymi cyckami,Zreszta coraz powszechniejsze.Tak jakby najwieksza ambicja dziewczyny byly odpowiednie cycki!Dlatego faceci maja takie instrumentalne podejscie do kobiet!

hahaha ;) cyce to temat na dzisiejszy pijany poniekąd wieczór hehe., cyce to ważna sprawa :)

No i potem panowie mówią, że laski nie mają nic w głowach, nie można pogadać z nimi o polityce, czy fajnych filmach. Świetnie, trzeba miec cyce, ale też coś w głowie, wyobraźnie i wtedy dopiero to podnieca. Jestem pewna, że mam rację :)

zapomnialam wam dodac ze rowniez szukam sponsora bo ostatnio nie podoba mi sie moja vagina, wiec licze na oferty, choc nie spieszy mi sie bo niedlugo bede musiala przejsc generalna kapitalke, ale do tego czasu jeszcze sie trzymam.

no anikas masz racje 100%

aha, lubie dobry film, dobra jestem w komputerach, skonczylam informatyke i interaktywne media w polsce i w uk, uwazam sie za dobra matke, moja pasja jest gotowanie, pracuje, chodze na aerobik, lubie sie dobrze ubrac wiec nie gadajcie juz ze tylko cycki mi w glowie.. cycki to teraz mi dopiero doszly do listy moich zyczen :)