Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

szukam sponsora

Polecane posty

Gość zdesperowana zona domowaa
jestes 30 to juz nawet kapitalny remont nie pomoze. Starosc nie radosc:). Definitywnie lepiej przespac sie z glupia 18letnia angielska idiotka niz z baba po 30-tce. realizm bywa czsem zabojczy:)

cycki to najmniej wazny element w kobiecie, wazniejsze sa dwa serce i mozg, ale wielu kobietom tych dwoch elementow brakuje, wiec radzilbym raczej trenowac te dwie cechy, i sorki za proby podszywania sie, ale jestes wdziecznym tematem pa:)

no gejem nie jestem i nie popieram zboczencow:(

dlaczego wiec uwazasz ze brakuje mi intelektu i jestem nieuczuciowa. otoz sie mylisz bo jak kocham to calym sercem. potrafie duzo poswiecic. z moim intelektem tez nie jest zle. a to ze dbam o cialo to dla ciebie zle? taki tam podszyw na pomaranczowo pod czarnego nicka to zaden podszyw.. :)

Gość ja pierrrrdole
samochwala w koncie stala i tak wciaz tak opowiadała (...) to o ZDŻ

Cześć. Ty tak na serio z tymi piersiami? Czy spędzasz sobie nocke przy winie? :)

Szczerze to głupio mi to wyznać ale nie znam sie zabardzo na tych damskich rozmiarach :) A to Twój rozmiar? Hmm a mówiłaś mężowi o twojej zachciance? Hej i ta Twoja wypowiedź jakoś smutno zabrzmiała. Ze ...fajnie byłoby mieć... Na pewno sa one cudowne :)

Hmm lubię kształtne i niedużych rozmiarow :) i... Też z kasa u mnie cienko. Heh jakby nie patrzeć to już cos nas łączy :P

No mnie też Troszke nudno. Chociaż myślę ze zaraz znów sie rozmarze i Slodko zasne. (Pisze teraz z komórki leżąc pod kołdrą :) ) Hmm aaaalbo jeszcze trochę posiedze na kafe. Strasznie mnie ostatnio ona wciąga. Czasem znajde interesujące tematy. :D