Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokaine leto

kobiety! nigdy nie mówicie pierwsze...

Polecane posty

Gość kokaine leto

facetowi że go kochacie, najlepiej im wcale nie mówić że sie ich kocha choćby byli na łożu śmierci :D tak powiadała moja babcia, a była mądrą kobietą i wiele przeżyła z moim dziadkiem :) podobno jak sie już to powie to facet zaczyna mieć Cię w dupie że tak powiem :O a jak nie będzie mu sie mówić o swoich uczuciach to będzie bardziej zabiegał, bo wkońcu nie będzie przekonany czy go nie zostawi. A jak facetowi mówi sie stale że sie go kocha to staje sie kobieta dla niego mniej atrakcyjna i jest pewny że może robić wszystko bo go kocha to wybaczy. Tak samo nie można doprowadzić by mężczyzna Cię pozbadł bo będzie sobie na dużo pozwalać. kobieta powinna być księżniczką kochaną przez swojego księcia i powinien być na każde jej skinienie:D Ja osobiście kieruje sie tym w życiu i mam kochanego chłopaka który rzadko słyszy że go kocham dlatego bardziej sie stara :p jak to sie mówi faceci lubią zdobywać :)

Gość kolejna idiotka
ze swoimi teoriami :o

Ja mojemu chłopakowi bardzo często mówię, że go kocham i stara się ciągle o mnie, co Ty na to :P :P

Gość kokaine leto
tak samo odrazu nie zrzuca sie majtek przed swoim chłopakiem :p

Gość kokaine leto
ale już nie przed swoim można :classic_cool:

Gość kokaine leto
podszywie - ty zawsze przed kolegami zrzucasz i cie rżną w trójkącie