Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noode na nude

Spóźniony okres - ciąża ?

Polecane posty

Gość noode na nude

Ostatnio spałam z partnerem 22 dni temu w środe powinnam dostać okres jak nie było tak nie ma spóźnia się juz 3 dni boje się że to jest ciąza mąż jest narazie za granicą i nie jets nam to na rękę wydaje mi się że nie mam żadnych objawów nie bolą mnie piersi nie wymiotuje brzuch mnie pobolewa jak przed okresem co myślicie ??

Gość Szkieletowa
na bank ciąża!

Gość ecdfvgbnhyutgr
Podczas ciąży nie zawsze są objawy :) Ale myśle że to zwykłe opóźnienie :)

Gość szkieletowa nie gadaj glupot
3 dni to ne tak źle ja kiedys nie mialam okreus ponad 2 tygodnie szalam bałam sie nie robilat testu bo sie bałam dostałam okres :) byla najszczesliwsza na swiecie:)

Gość Szkieletowa
szkoda,że nie słyszałaś sarkazmu w moim głosie. weee,nie widzisz,że to było ironiczne zagranie?:( masakra

szkieletowa nie gadaj glupot -> okres to kiepski wyznacznik ciąży gdyż może występować do 3 miesiąca normalnie lub opóźniać się z wielu innych powodów niż ciąża

Gość szkieletowa nie gadaj glupot
dziewczyna pisze bo sie boi ięc po co sarkazm? tak trudno odpowiedziedź? nie martw sie to napewno nie ciaza

Gość Szkieletowa
wiesz po co? po to,że zamiast się martwić,rwać sobie włosy z głowy i pytać na durnym forum można odwiedzić ginekologa. po to :)

Gość noode na nude
osoatnio mam wiele zmartwień - jestem nerwowa ale jak wspomniałam nie mam objawów mam nadzieje ze to nie ciąża..

Okres Ci się pewnie spóźnia ponieważ stresujesz się tym. Najlepszym rozwiązaniem jest test ciążowy, zobaczysz negartywny wynik to od razu Ci ulży i lada dzień dostaniesz okres. Jak wynik będzie pozytywny, bez przesady bywają gorsze rzeczy, to nie koniec świata. Ale skoro nie chcesz jeszcze dziecka, życzę Ci abyś dostała okres :) P.S. Nie ma objawów bo to za wcześnie ;) Rób test ciążowy i tyle :)

Gość tghyujyhtgrf
ja juz w 3 tygodniu rzygała jak kot :P za przerposzeniem a jesli chodzi o piersi nawet najmniejszy dotyk sprawiał mi ból mysle ze nie jestes w ciązy i zapmietaj nerwy tez mają wplyw na nasz metabolizm :)

Gość RRRRRwij lachona
ja myślę, że Ci się spóźnia.. nic więcej nie wymyślisz na chwilę obecną..

Gość herbaciana malina
to zwykłe nerwy :) do tego pewnie stresujesz się brakiem okresu :) dostaniesz raz dwa zanim się objerzysz i zaczniesz narzekać ze znowu ten okres :) pamietam jak mi sie spoznial okres to strasznie to przezywalam jak kolezanka wyzej nie robilam testu bo jednak strach kiedy dostalam mimo wielkiego bólu byłam szczęsliwa :)

Gość noode na nude
dziewczyny dziekuje :) mam nadzieje ze dostane w koncu miesiaczke. macie racje do nerwów dochodzi stres brakiem okresu. :)

Gość herbaciana malina
zycze okresu :)

Gość noode na nude
dziekuje obym dostała :(

Gość dcvfbnhmjbgfdfbgnhjmk,jmhngfdv
nie chc cie martwic ale nigdy nie ma pewnosci w 3 tygodniu powinny byc objawy ale nie muszą

Gość mi tez sie spoznia ale wiem
ze nie jestem w ciazy :)

Gość 3defrghyj6uyhtrge
i co dostalas ?

Gość gość
Współżyłam z chłopakiem, wg kalendarza miałam dni niepłodne i zabezpieczyliśmy się prezerwatywą, teraz 4 dzień spóźnia mi się miesiączka czy to możliwe bym była w ciąży?

Gość gość
Współżyłam z chłopakiem, wg kalendarza miałam dni niepłodne i zabezpieczyliśmy się prezerwatywą, teraz 4 dzień spóźnia mi się miesiączka czy to możliwe bym była w ciąży?