Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastolatka zdenerwowana...

krew z nosa codziennie?

Polecane posty

codziennie leci mi krew z nosa. Jak się zdenerwuje to zawsze leci "ciurkiem" ,ale jak czuje się noralnie to także leci Już mam tak kilka miesięcy, co to może byc??? mam 19 lat i jestem nerwowa dodam.

Do lekarza przypalanke Ci zrobi! Poważnie i nic nie boli. Narazie bierz witamine C np. rutinoscorbin

co Ty gadasz????? Mam 19 lat!!!!!!!

Gość sympatyczny 87.
nie miałaś żadnych urazów nosa?

Nie miałam żadnych urazów nosa. To jest tak,że jak wydmuchuje katar dajmy na to 4 razy dziennie to krwi jest strasznie dużo, wczoraj bardzo sie zdenerwowałam i poszłam się kapac to schyliłam głowe i krew leciała że tak powiem ciurkiem. Kapała mi do wody, nie wiem co robic. Boję się. Mam iśc do lekarza rodzinnego? to będzie chyba i tak nie przydatne bo on jest trochę nienormalny i wątpie żeby mi pomógł.

Tak idź do lekarza i nie bój się - jeszcze nie umierasz! Może jakieś osłabienie może anemia! Głowa do góry

Gość izia87
to nic mam znajomą co była na zabiego bo tez krwawiła bez powodu i super wiec sie nie martw idz do lekarza:)

dziękiza pocieszenie. Tylko ten idiota staszek mi tu z rakiem wyleciał!!!!!! czytałam sporo w necie o tym i na serio może byc to objaw raka ale mogą to byc i błahe powody. Tylko czemu jak się zdenerwuje to krwawi mi nos. Matko kochana:(

Staszek idź stąd i nie rozmawiaj ze mną. Ty jaja sobie robisz a ja mam kłopot!!!!!!! :(

Gość MiłyOn
A wiecie, że to dziwne? Zauwazyłem, że od miesiąca po wydmuachaniu nosa w smarkach jest krew. Dodatkowo moja dziewczyna ma tak m/w od 2 tyg. :D Światowa epidemia, czy efekt uboczny zimy? :D

Gość czemu pytasz na forum
skoro masz problem od dawna nie pytalas mamy taty babci ? chyba sama nie mieszkasz

Gość idź do laryngologa
pewnie coś z naczyniami w nosie nie tak. Albo to związane z ciśnieniem. Lekarz oceni. A póki co, ciesz się, że krwotoki są na zewnątrz a nie do wewnątrz :) Te drugie znacznie bardziej niebezpieczne

i staszek ma racje , ja znalam osobe ,ktora miala zawsze problemy z krwotokami z nosa od poczatku dojzewania a w efekcie w wieku 18 lat zmarla wlasnie na raka , idz do lekarza

Gość zaraz skoczę
ja tak mam całe życie, ciągle leci mi krew z prawej dziurki. jak wydmuchuje nos, jestem zdenerwowana, jak przy myciu twarzy mocniej ścisnę płatki nosa, kąpię się w bardzo gorącej wodzie, wejdę z zimnego do ciepłego, przemęczę się, plus sto pięćdziesiąt innych przyczyn. dodatkowo mam w nosie coś na wzór strupka i kiedy ten strupek mi się oderwie to krew leci godzinami po to, żeby zrobił się nowy strup, który też się później oderwie. i tak w kółko :o teraz też piszę jedną ręką, bo drugą trzymam chusteczkę przy nosie, więc się wkurwiłam i idę do lekarza w najbliższym czasie, bo to do chuja niepodobne 😭

ciśnienie od zawsze mam niskie, a puls za to meega wysoki. Rozmawiałam z Mamą to nie zrobiła sobie z tego problemu. Powiedziała : no nie wiem co Ci jest idz do lekarza to sie dowiesz i koniec. Nie zapyta się MNIE czy mnie coś boli czy nadal mi leci ta krew. A reszta ma to w dupie czy leci mi codziennie czy 24/h czy raz na rok.

przykro mi ze mama sie tak zachowuje to nie normalne ale skoro tak idz do tego lekarza,rodzice tej osoby o ktorej pisalam tez bagatelizowali te krwotoki mowiac ze ich dziecko jest chorowite i delikatne i ma slaba krzepliwosc krwi,ale po lekarzach nie chodzili i stalo sie ...ja nie chce cie straszyc ale opisuje fakt z zycia

o koooorffa!!! :( z moim pechem to cholera wie co mi jest, Pójdę do lekarza i zacznę brac witaminę C. Boję się o swoje życie i zdrowie. A planuje jeszcze pożyc jakieś 60 lat. Dzięki za odpowiedzi. :(

staszek nie mama jest lekarzem ale mama to osoba ,ktora daje wsparcie w zyciu mlodej osobie i uczy wchodzic w zycie,wiec powinna sie zainteresowac i poszukac odpowiedniego specjalisty albo nawet sama z czystego zainteresowania dzieckiem poprostu isc z nia do tego lekarza,w koncu nie chodzi o grype

masz racje ale 19 letnia dziewczyna mysli szybciej jak nie mieszka u mamy, a skoro mieszka to jeszcze potrzebuje czasem tej mamy , a mama moglaby nie ignorowac sytuacji

Mama się mną interesuje ale sprawa mojego nosa jakąs ją nie przejmuje . Tata mówi,że jego brat miał tak od dzieciństwa. Staszek jestes wrednym starym typkiem!!!! miałam Cie za normalnego ,ale Ty człowieka z problemem potrafisz zdołowac.Nieładnie:(