Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dota32

trzasnal drzwiami i pojechal

Polecane posty

Gość dota32

nie macie pojecia jak mnie wkurzyl dzisiaj facet.czepia sie od kilku dni ale dzisiaj przegial rano mowil,ze mam zabek zepsuty i odwracal glowe jak do niego mowilam,ze niby smierdzi Pozniej jak lezelismy zaczal mnie zaczepiac-pocieral noga o moga noge ale tak,ze zaczelo bolec i w ktoryms momencie zardlapal sie o moj paznokiec u stpou i mowi-mam czasami wrazenie,ze leze ze zwierzem:O odpowiedzialam-zastanawiam sie co robie z takim prostakiem on jeszcze cos probowal-ze pojdzie po buleczki na sniadanie ja mu powiedzialam-zeby sobie gdzie pojechal lepiej i zamknelam sie w drugim pokoju a on trzasnal drzwiami i pojechal gdzie tak mnie wkurwil,ze pierdole i obiadu nie robie

pewnie dobierał sie do ciebie a ty go zlałaś :P

Gość dota32
nie nie dobieral sie tylko niby zartowal ale te jego zarty sa zlosliwe:O szlaban na sex-ze zwierzem co za frajda:O

szlaban na sex? no bomba :) kres związku już na horyzoncie ...

Gość dota32
w dupie mam faceta,ktory sie ze mnie nasmiewa:O

Gość upuuu
moze wystarczylo by umyc rano zabki ? i wizyta u dentysty, moze faktycznie smierdzi nie ma o co robic awantury rano sie pewnie mu chcialo i poklociliscie sie o bzdure szlaban na sex? nie ma obiadu? uuu nie tedy droga

Gość upuuu
moze wystarczylo by umyc rano zabki ? i wizyta u dentysty, moze faktycznie smierdzi nie ma o co robic awantury rano sie pewnie mu chcialo i poklociliscie sie o bzdure szlaban na sex? nie ma obiadu? uuu nie tedy droga

Gość dota32
upuuu -wuobraz sobie,ze wstalam rano o 6tej i umylam zabki:) o 11tej biore leki po ktorych myje zabki wyleczylam zeby i chodze do kontroli co 2 miesiace ze wzgledu na te leki,ktore bardzo psuja zeby chcesz cos jeszcze wiedziec?:O

Gość dota32
2minuty -to chyba jakies konskie zaloty:OFacet ma 35lat a zachowuje sie w lozku jakby mial ADHD:O zero czulosci:OJa malpa nie jestem zeby tak mnie zaczepial

Gość dota32
wlasnie tez teraz siedze i sie z nim zastanawiam:O chyba nie tak chce zyc:)

Gość dota32
moglby juz nie wracac zamiast obiadu odstawie sie i pojde z kolezanka na kawe:) niech sie stoluje w barze mlecznym burak jeden

no to powiedz teraz jak ma na imię ten nastepny ? ;)

Gość upuuu
dota rozumiem sama mialam ten problem tylko u mnie znow problem pochodzil z drog pokarmowych mimo ze mylam zeby czesto facet ktory tak sie zachowuje to tez przesada, moj ex myslal ze wlozy mi reke do majtek i ja juz powinnam byc gotowa heh a gdzie jakies glaskanie, calowanie itd? zastanow sie nad przyszloscia zwiazku, czy chcesz tak zyc i wkurzac sie o bzdury

Gość dota32
regres nie ma nastepnego;)

Gość dota32
upuuu wlasnie wrocil z zakupami i myslal,ze mu sie na szyje rzuce:O wykrzykiwal,ze zjebalam niedziele bo mi debilizm na glowe wali:O

Gość dota32
i jakby nic pyta czy bede jadla sniadanie mam w dupie jego i jego sniadanie:O

Gość upuuu
dota ani sie waz mu teraz podlizywac facet przegial ---> debilizm? nie pozwalaj sobie bo bedziesz tak miala non stop i jeszcze sie pogorszy ja pozwalalam. myslalam ze to moja wina, przepraszalam skruszona teraz wiem ze to nie byla moja wina a facet ktory lubial rzadzic toksyczny zwiazek zakonczylam

Gość dota32
NieLubieNiedziel nie bede sie narzucala

Gość dota32
nie mam zamiaru sie podlizywac tylko nie wiem jak zachowywac bo nie chce awantur

Gość dota32
znowu pytal czy bede jadla sniadanie i oznajmil-jak zjem to ide na spacer.Idziesz ze mna? Ja-nie

Gość upuuu
idz z nim wyjasnijcie to zajscie

Gość upuuu
jak nie pojdziesz to bedziecie mieli caly dzien zmarnowany oboje

Gość dota32
ja juz mam zmarnowany a jego dzien mnie nie interesuje jak pojde to dam mu przyzwolenie na takie zachowanie

NieLubieNiedziel nie bede sie narzucala" do duma i honor nie pozwala :) Ato najprostsza metoda na udobruchanie faceta :) zawisnąć mu na szyi i strzelić mu "namiętniaka" :D

Gość dota32
i poszedl-moze troche glowe mu przewieje i zmadrzeje revolwer-okres mi sie nie zbliza a u niego mozliwe,ze to nadmiar cisnienia:P

Gość dota32
a ja glupia chcialam specjalnie dla niego obrac ziemniaki i zrobic schabowego mam lazanie ale on przeciez nie zje

revolwer-okres mi sie nie zbliza a u niego mozliwe,ze to nadmiar cisnienia podnosisz mu ciśneinie, to efekty trzeba "trzaskać"....