Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dota32

trzasnal drzwiami i pojechal

Polecane posty

nie bede sie narzucala myślę, że nie dorosłaś do związku i nie pytaj mnie o wiek - na pewno jestem młodsza od Ciebie, ale nie unoszę się dumą w stosunku do mojego ... :O " Ato najprostsza metoda na udobruchanie faceta zawisnąć mu na szyi i strzelić mu "namiętniaka" " U mnie się zawsze sprawdza :D:D:D

Gość dota32
przeciez pisalas,ze nie masz faceta ani partnera:O wiec te radu sprzedawaj kolezankom na przerwach

" Ato najprostsza metoda na udobruchanie faceta zawisnąć mu na szyi i strzelić mu "namiętniaka" " U mnie się zawsze sprawdza" bo na nas facetów to bardzo prosta metoda Ale wymaga od partnerki nie unoszenia sie dumą

przeciez pisalas,ze nie masz faceta ani partnera wiec te radu sprzedawaj kolezankom na przerwach to do mnie ? Chyba się w głowę uderzyłaś :D:D Pisałam, że nie mam męża ani narzeczonego :D Skoro Twoi faceci od razu Ci się oświadczają to Twoja sprawa:D " Ale wymaga od partnerki nie unoszenia sie dumą " jak się kogoś kocha to w związku w ogóle nie powinno być mowy o unoszeniu się dumą itd.

Gość dota32
Facetow to ja nie mam bo bigamia to nie dla mnie:O Zyje z jednym-i tak oswiadczyl mi sie:)

No to gratuluję, że Ci się oświadczył :) Szkoda tylko, że dupę mu na forum obrabiasz i piszesz teksty w stylu " mógłby nie wracać " :)

Gość dota32
ja mu nawet to w oczy powiedzialam-idz i nie wracaj:D

jak się kogoś kocha to w związku w ogóle nie powinno być mowy o unoszeniu się dumą itd" a często własnie jest odwrotnie i stąd mamy to co mamy

ja mu nawet to w oczy powiedzialam-idz i nie wracaj" emocjonalność to czarna strony mocy w waszym przypadku :P

Gość dota32
a kto powiedzial,ze slub w ogole bedzie:D

Gość dota32
Regres-dobrze,ze chociaz ty mnie rozumiesz:) chyba jednak zrobie mu te kotlety;) regres wracasz mi wiare w facetow:P

mamy to co mamy to już autorki problem :D:D to od niej facet w końcu ucieknie :D Dla mnie zaręczyny = ślub :D widać Ty się zaręczyłaś bo musiałaś zaspokoić swoje pustactwo pierścionkiem :D

chyba jednak zrobie mu te kotlety" koniecznie grube i duże do tego kompot i ziemniaki z koperkiem będzie szczęśliwy i wszystko wróci do normy :D

Gość dota32
NieLubieNiedziel -kolezanko wez mi nie pierdol:O baby sa jedak straszne dlatego mam wiecej kolegow niz kolezanek:P kochana to on mnie zaskoczyl a nie ja jego blagalam o pierscionek nie jestem typem maniaczki marzacej o zlotym gownie na palcu:P znam swoja wartosc-nie potrzebuje sie dowartosciowywac

Gość dota32
NieLubieNiedziel słoniku wez sie lepiej za odchudzanie. Fuj żeby dziewucha przed 20-tka ważyła 100kg

Gość dota32
nie podszywac sie pode mnie:P

słoniku wez sie lepiej za odchudzanie . Fuj żeby dziewucha przed 20-tka ważyła 100kg problem w tym, że nigdy nie widziałeś/aś mojego zdjęcia :D:D więc nie wiem czemu wysnuwasz takie wnioski :D Owszem, jestem przed 20 :D przed 19 też jestem :D

Niedziel ktos sie pode mnie podszyl! teraz sie zaczernilam. A on juz wrocil ze spaceru i poszedl sie kompac.

Gość dota 32
podszywie ukradles mi nick nawet tu czlowieka wqrwia:O

Gość dota 32
aha i jeszcze nie wrocil moze wzial sobie moje slowa do serca?:P

Gość dota 32
niedziel masz problemy z tusza?:P

Gość dota 32
widzialam twoje zdjecie parszywy tuczniku zarowno ja jak i wielu innych uzytkownikow tego portalu

Ej spadaj mojego topiku! Znowu wyszedl! Wypachnil sie i pewnie poszedl z kumplami na piwo. A ja siedze i tak sie wkurwilam, ze chyba go spakuje i niech spada do mamusi wkoncu to moje mieszkanie!

Gość NieLubięNiedziel
W chwili obecnej by zaoszczedzić na jedzeniu spozywam głównie zbilansowana śrutę dla świń.

Dota Wiem, że się ktoś podszył ;) Widać nawet po stylu wypowiedzi :) Może uznał, że skoro i tak jesteś zła to teraz on ma wyje.bane i sobie pójdzie się pobawić ?;) Mówiłaś mu, że Cię drażnią takie żarty jak rano ?

Gość NieLubięNiedziel
posyp mu śruty na kolacje, jak sie porzadnie nażre to mu sie ruchac nie bedzie chciało

NieLubieNiedziel-tak mowilam, ze sobie nie zycze takich tekstow a ten ze jestem ksiezniczka i nic mi powiedziec nie mozna. Burak.

No cóż, faceci tak mają, że najpierw powiedzą, a potem pomyślą ;) a dodatkowo ciężko im przepraszać, dlatego nie przeprosił. Puść to w niepamięć ;) Po co się kłócić o takie rzeczy

Gość autorka tematu
dobre:Dwidze,ze moj topic ma nowy watek:D wlasnie razem gotujemy obiad-ja kotlety smaze ,on marchewke z groszkiem przyrzadza i tak sobie pichcimy:P