Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totylkoja82

Dziewczyna z autobusu - nigdy jej już chyba nie spotkam...

Polecane posty

Gość totylkoja82

Witam Jestem idiotą, bo zamiast coś zrobić nie zrobiłem nic. Teraz wiem, że już raczej nie mam szans spotkać dziewczyny z autobusu. W tym tygodniu musiałem jeździć do pracy na trzecią zmianę na godzinę dwudziestą trzecią. Dojeżdżam do pracy autobusem. Na jednym z przystanków wsiadała także pewna dziewczyna. Nie wiem czy do pracy czy nie, ale jeździła o tej samej porze co ja. Za każdym razem, gdy wsiadała widziałem, że spoglądała na mnie, ja na nią również. W piątek przez całą drogę widziałem, że zerkała na mnie kilka razy. Gdy wysiadaliśmy spojrzeliśmy sobie w oczy i chyba to był ostatni raz. Nie ukrywam, że zaintrygowała mnie ta dziewczyna, ale pewnie już nie będę miał okazji jej zobaczyć, a tym bardziej poznać, bo już nie będę jeździł tak późno do pracy tylko na pierwszą albo drugą zmianę. Z drugiej strony jednak myślę, że te spojrzenia tak naprawdę nic nie znaczyły, a dziewczyna wcale nie czekała aby do niej zagadać itd. Straciłem szansę, chociaż mam jeszcze jeden pomysł. Powieszę na przystanku, z którego wsiadała ogłoszenie, że szukam nieznajomej dziewczyny z autobusu, którym jeździłem ja i ona. W ogłoszeniu napiszę jak wtedy w piątek była ubrana i że zaintrygowało mnie to jej spojrzenie. Podam też godzinę i kurs autobusu jakim wtedy jechaliśmy oraz jakiś namiar do siebie. Pewnie i tak tego nie przeczyta i nie odezwie się, ale przynajmniej spróbuję.

Gość LEviatann98fef
mam pytanie jak mozna zagadac dziewczyne w takiej sytuacji ?? Bo tez mi sie tak czetso zdarza ze ktos sie wpatruje we mnie. ma ktos jakies pomysly na taki podryw ??

2 minuty na 12.00 już za późno ale na 16.00 powinieneś/powinnaś zdążyć na popołudniową mszę święta :) idź i pomódl sie do Bozi o większą dawkę rozumu :D

Gość LEviatann98fef
mam pytanie jak mozna zagadac dziewczyne w takiej sytuacji ?? Bo tez mi sie tak czetso zdarza ze ktos sie wpatruje we mnie. ma ktos jakies pomysly na taki podryw ??

"Powieszę na przystanku, z którego wsiadała ogłoszenie, że szukam nieznajomej dziewczyny z autobusu, którym jeździłem ja i ona. W ogłoszeniu napiszę jak wtedy w piątek była ubrana i że zaintrygowało mnie to jej spojrzenie. Podam też godzinę i kurs autobusu jakim wtedy jechaliśmy oraz jakiś namiar do siebie." ZOMG Co za pajac. Dziewczyna pewnie przestanie jeździć autobusami po czymś takim. W każdym będzie widziała jakiegoś zboka co się na nią gapi a nie podejdzie :D "mam pytanie jak mozna zagadac dziewczyne w takiej sytuacji ?? (...)ma ktos jakies pomysly na taki podryw ??" Proponuję klasykę: Czy pani tez jedzie tym samym autobusem?

Pomysł z ogłoszeniem jest rodem z manii prześladowczych. Raczej odniosłoby to odwrotny skutek do zamierzonego. Jesli już podejść do kobiety/dziewczyny to na spokojnie, neutralnie jakoś, a nie ktokolwiek widział, ktokolwiek wie.

Gość samiec alfa beta lambda
Autorze, aleś ty głupi jest, ale myslę że dobrze Ci tak. Jak jesteś ciota, która nie umie odezwać się do dziewczyny to zostań sam, a kobiety zostaw prawdziwym facetom, a nie takim strachliwym chujkom bez jaj.

Gość IMO13255
A ten teraz wypłakuje się na uczuciowym? Jakby dyskusji ogólnej mało mu było...