Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ToBoli

czemu on tak sie zachowuje??

Polecane posty

Co byscie zrobily jakby wasz facet od tygodnia nawetnie zadzwonil, jak ja nie napisze smssa to wogole sie nei odezwie tydzien temu sie widzielismy i wszystko bylo w porzadku a teraz ma mnie w dupie jest mi z tym zle:( i jest mi przykro on chyba uwaza ze jak juz jestem jego to niemusi o mnie sie starac i kotaktowac ze mna:(

a no i jeszcze jedno kilka dni temu zaproponowal mi wspolne mieszkanie i powiedzcie mi o co mu chodzi niby mu zalezy ale odzywac sie juz nie moze kuzwa chce mi sie ryczec:(

u mnie było tak samo. Przez ponad tydzień się nie odzywał, nie odpisywał, nie odbierał aż w końcu jak napisałam mu co on sobie myśli, że tak się zachowuje to powiedział mi że to koniec. Ale chuj :P Nie męcz się, lepiej od razu z nim zerwij. Co to za miłość z jego strony skoro nawet nie pokazuje tego? Powodzenia

Gość męzczyzna spragniony
a dałaś mu już z choć raz?

ech nie wiem co mam robic ja musze z nim powaznie prorozmawiac nie wiem co on tak naprawde do mnie czuje ... nie wiem zapytam go wprost o to bo hcce wiedziec na czym stoje;/ ale jesli facet nie potrzebuje kontaktu nie zapyta sie wogole czy zyje tzn ze ma mnie w dupie ot tyle:(

oj on uwaza chyba ze pare smsow w iagu dnia wystarczy ;/ a ja potrzebuje wiedziec ze mu na mnei zalezy i ze teskni itp... chyba to normalne