Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takie jedno pytanie

Która z was goli nogi tylko do kolan i zostawia włoski na udach?

Polecane posty

Gość Takie jedno pytanie

I się tego nie krępuje?

bo ty kurwa baśka wiesz - a włosy na głowie golisz? Jak nie to zostawiasz syf po kątach :o

Gość do bolec uorkiestra
i chodzilas tak w mini i szortach?

Gość liszajka90
ja tak gole:P

"i chodzilas tak w mini i szortach?" Szorty tylko w domu. A że spodobały mi się spódniczki to teraz mam całkiem gładkie nogi. Z kłakami na udach bym nie wyszła z domu.

Gość nogi ogolone tylko
do kolan to wiocha

Gość iyuiroryeuyoriure
Ja tylko do kolan, na udach mam jasne i nie chcę tego psuć niepotrzebnym goleniem

Gość iyuiroryeuyoriure
Ale jeśli ktoś ma "kłaki na udach" to rozumiem. Albo na rękach. Ja na szczęście nie mam i nie muszę paranoicznie golić całego ciała :)

Ja też najczęściej golę do kolan, raz w miesiącu całość, jak mi się chce i mam czas.

Gość kloosa
ja tak gole

Gość vnbbvnvb
Paranoja :O Jesteście tak owłosione, że ręcę i twarz pewnie też golicie? Damskie mutanty 🖐️

Gość -Lenkaa-
Jak macie wielkie ciemne kudly na udach, to golcie. Ja zrobilam blad, bo mialam ledwo meszek na udach i cos mi odbilo,zeby ogolic. Teraz cale nogi gole. Nie golcie ud, jak nie trzeba. Zreszta myslicie ze faceci zauwaza jakis malutki meszek na udach? Jeszcze troche to faktycznie bedzie szalenstwo bo pozniej ktoras znajdzie meszek na ramionach, na rekach i bedzie sie cala golic. Dajcie sobie na wstrzymanie, cale cialo jest owlosione, grunt to nie miec megafutra na nogach, czy wasika :D

Z tymi ramionami to fakt, niektórym dziewczynom też odpierdziela i golą się całe, wszędzie, nawet właśnie tam. :-O A potem dziwią się, że kłaki wyrastają jeszcze dłuższe. Ja kiedyś zgoliłam kilka razy włosy na palcach u nóg i teraz mam takie długie, że naprawdę muszę się ich pozbywać jakoś :D Ale po części też nie dziwię się niektórym dziewczynom, że im tak odpierdziela, bo sama niegdyś miałam taką sytuację, że siedzieliśmy z kolegami i koleżankami nad basenem, zawiał dość zimny wiatr i wiadomo - gęsia skórka, włoski stają dęba. Kolega akurat siedział blisko i spojrzał na mnie jak na Marsjankę: "Fuuu, ty masz włoski na ramieniu!", no paranoja. :D Ale nie dałam się. Moje kłaki - mój problem, no sorry... :-O

Te które mają szczęście i niewielkie owłosienie typu mech na udach wg mnie nie muszą. Ja niestety tyle szcześcia nie mam, jestem brunetką i moje włosy m.in. na udach widać, to tego krótkie nie są. Tak więc depilator i jest gładko.

ja tak robie i sie tego nie wsytdze!! czasem nie mam czasu do kolan ogolic albo mi sie nie chce, a co maowa jeszcze o udach:) raz moj chlopak zwrocil mi uwage, to mu powiedzialam "mi to nie przeszkadza, a jak Tobie przeszkadza to znajdz sobie taka co goli cale". zamilknal na wieki:)

Gość ten meszek czasem
nawet ladnie wyglada

Gość ja wole jak kobieta
goli cale nogi