Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna z Clubu Disco

Jutro chcę iść na wagary :|

Polecane posty

Gość Dziewczyna z Clubu Disco

Muszę, bo jutro jest taka praca na jeden przedmiot a ja zapomniałam o tym i jeszcze na dodatek zapodziałam tą kartkę z tymi poleceniami gdzieś..a tego dużo jest. :( Wiem, że symulacja choroby nie pomoże, dlatego muszę opracować inny plan. Chyba pojadę do szkoły normalnie ale nie pójdę do niej. Problem w tym, że jest zimno a tam gdzie chdzę do szkoły nawet nie ma żadnego centrum handlowego więc nie wiem gdzie się podzieje. Nie wiem czy dam radę chodzić po dworzu przez 4, 5 godziny :O :(:(:(

Gość Grecka Helena
jak ta lekcja na która nie chcesz iść jest od rana to przyjdz po tej lekcji do szkoły że niby klucza nie miałaś i nie mogłas z domu wyjśc wczesniej....ja miałam w LO tyle godzin nieobecnych że głowa boli a zdałam i szkołe i mature z fajnymi wynikami. Każdy musi sobie czasem odpuścic

Gość ivj76uf
Grecka Helena - dobrze mowi. Ja tam mialam miesieczny i zima jezdzilam autobusami od petli do petli. Razem z bezdomnymi, ktorzy tez chcieli sie ogrzac :P

Gość Kaitana
Powiedz mamie, że idziesz do szkoły, wyjdź z domu, pochodź po mieście, a jak pójdzie do roboty to wróć do domu, ja tak robiłam. :P:P

Gość madalennna
TY, a ja mam FERIE :D jeszcze tydzien, achhh mazowieckie rządzi;d