Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz pęknie mi serce ;((((((

zaraz pęknie mi serce ;((((((

Polecane posty

zaraz pęknie mi serce ;((((((

Gość pikaczuuuuuuuuuu
trudno, co robić...

przypadkiem natknęłam się na zdjęcia, które były robione na "imprezie " szkolnej 8 miesięcy temu....akurat tego samego dnia miałam randkę z moim już byłym chłopakiem i wszystkie cudowne wspomnienia z tamtego dnia wróciły ;( tragedia....

znam ten ból. współczuję ci, ale musisz odszukać w swoim życiu coś pozytywnego, co spowoduje że się uśmiechniesz, życie jest za krótkie,

myślałam, że już mi to uczucie przeszło, bo praktycznie nie myślałam o nim....żyłam swoim życiem....a tu nagle takie coś....olbrzymi smutek, gdy skojarzyłam ten dzień... to była jedno z najlepszych spotkań...

ja jestem mężatką, ale jak widzę zdj np z byłym to kłuje w serce, tak że to trzeba przetrawić iiść dalej, ja cię rozumiem idealnie

najbardziej boli mnie to, że wtedy było cudownie, układało się nam... on zrobiłby dla mnie wszystko, zabiegał o mnie, proponował kolejne spotkania. miesiąc temu się rozstaliśmy, bo...od miesiąca między nami dobrze nie było, olewał mnie i już tak nie zabiegał jak dawniej. przykre jest właśnie to, że niedawno potrafił być innym chłopakiem.

Gość judytkaa11
ja juz jestem półtora roku po tym, jak facet zostawil mnie i niestety nawet jak wydaje ci sie ze zyjesz normalnie i zapomnialas to raz na jakis czas przychodzi taka chwila, ze serce pęka...

ale powiem ci tak że lepiej że teraz sie rozstaliście niż później jak by było za późno ja takie 2związki przeszłam, myślałam ze koniec świata dla mnie jest, ale dałam radę bo dla dupków czasu marnowac nie będę...ile masz lat?ja 22

Gość ftguhji
nie masz większych problemów?

mam 20 lat i nie, nie mam większych problemów, bo uczucie u mnie jest na 1 miejscu i w tym ani najbliższym momencie nie interesuje mnie temat pieniędzy, tego jaki ciuch sobie kupię lub gdzie wyjadę na wczasy.

Pokierowałam się rozumem zrywając z nim a serce mówi mi co innego... ale skoro zaczął mnie olewać, to chyba dobrze zrobiłam, choć strasznie cierpię :(