Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omen-ostatnia klasa maturalna

Indywidualne nauczanie w ostatniej klasie maturalnej? Czy mam szanse na zalatwie

Polecane posty

nie sobie czegos takiego? nie chce chodzic do szkoly, a w domu nauka bylaby dla mnie najlepszym rozwiazaniem? Czy w ostatniej klasie maturalnej prawie 2 miesiace przed matura moglbym sobie zalatwic cos takiego?

Dodam jeszcze ze jestem w prywatnym technikum, moje oceny nie sa najlepsze. Czy to tutaj jest w tym wszystkim jakas komplikacja? Prosze o odpowiedz, zalezy mi na tym by zmienic cos w swoim zyciu.

szczerze?:O nie. Nie nauczyłabyś się za wiele w domu.Czemu nie chcesz chodzić do szkoły?Załatwienie indywidualnego toku nauczanie to nie jest tak hop siup .

Od indywidualnego to polecałabym Ci już wieczorówkę ( pare razy w tygodniu,bądź zaoczne co dwa tyg) ja kończyłam to drugie akurat. Ale powiem Ci ,że jak bedziesz zmotywowana to wszędzie się nauczysz.

Po 1 - jestem chlopakiem Po 2 - po prostu mam pewne problemy o ktorych nie chcialbym za bardzo moc a teraz na wieczorowke czy zaoczne jest juz za pozno. Chcialem to zrobic w tamtym roku z technikum przeniesc sie do zaocznego liceum ale dla matki bylby to wstyd.