Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja i mój chłopak

Mój chłopak jest transwestytą

Polecane posty

Gość ja i mój chłopak

Sami mi to powiedział. Od kilku miesięcy myśle o tym i nie wiem co robic. On powiedzial ze nie moze mi obiecac ze nie bedzie sie przebieral i ze przeciez mnie kocha. Ja tez go kocham ale nie moge na niego patrzec. Jest mi jakos dziwnie. Znamy sie 3 lata i nigdy o tym bym nie pomyslala, że on jest kims takim. Jest bardzo meski, nie ma nic w sobie z kobiety. Wszystekim kolezankom sie podoba, nie tylko fizycznie bo jest bardzo fajnym facetem. Kocham go ale nie moge sie z tym pogodzic. Nie wiem co mam robic?

Gość wcale niekoniecznie
tolerować too... Już taki jest nie zmienisz tego. Może to smieszne ale czytałam ostatnio artykuł o pewnym piosenkarzu i też jest transwestytą i miał żonę przez 26 lat. Jeśli go naprawdę kochasz to,to uszanujesz. Wybór nalezy do Ciebie

Gość ja i mój chłopak
On mi tak właśnie mówi, ze to nie ma znaczenia. Pokazal mi swoje szafy i ma chyba wiecej ciuchów niz ja. W kazdym razie ma ich duzo i czesto są to dośc drogie rzeczy. Zaczal o tym opowiadac jak i gdzie co kupil, jak lubi to czy tamto. Bylam zszokowana. Zapytal mnie czy nie chcialabym go zobaczyc przebranego. Zglubpialam i nie wiedzialam co powiedziec. On skoniczyl rozmowe i powiedzial, ze mamy duzo czasu. Ale gdy sie z nim kocham to jakos mi dziwnie. Jakby to juz nei bylo to co kiedys.

Gość wcale niekoniecznie
Dlatego,że wmówiłaś sobie,że jest inny. Musisz to tolerować albo po prostu zakonczyć ten związek. Wiem,że to może być dla Ciebie straszne.Taka Jego natura :)

Gość ja i mój chłopak
Może masz rację ze sobie wmowilam.Ale oglodac go niechece.

Gość A dokładniej?
Jest drag queen czyli przebiera się od czasu do czasu za kobietę, czy zmienił płeć na męską, a kiedyś był kobietą?

Gość wcale niekoniecznie
drag queen chyba :) coś jak Boy George w latach 80 albo Pete Burns? z tym,że On zmienił twarz na kobiecą a cialo dalej ma mężczyzny.

Gość ja i mój chłopak
On się po prostu przebiera. Pokazał mi kilka zdjęc i byłam wstrzasnieta i nawet go podziwialam, ze tak mozna sie zmienic. Wyglada jak kobieta, chociaz nie ma kobiecych cech. Pytalam sie po co to robi i on mowi, ze poprostu sprwia mu to przyjemnosc i ze zalezy mu na tym abym go takim zobaczyla, ze to nic pomiedzy nami nie zminei. Najgorsze jest to, ze on jest naprawde swietnym facetem. To moj trzeci powazny zwiazek i wiem ze trafilam bardzo dobrze. Gdyby byl inny, nie tak opiekunczy, solidny odpowiedzialny, cholera przystojny, to chyba rzucilabym go. I jeszecz on swiata poza mna nie widzi. Wiem bo dwie moje "kolezanki" probowaly go zaciagnac do łozka to je wysmial, a to laski piekne. Wiem bo przypadkiem swiadkiem byl moj brat, tej calej akcji, a on mojego brata wtedy nie znal. A nawet gdyby z nimi poszedl, to ja bym mu wybaczyla, bo szaleje za nim i nigdy go nie sprawdzam, nie wesze a on zawsze i tak mowi gdzie byl i co robil, az czasem do znudzenia.

Gość wcale niekoniecznie
tym bardziej Jego zrozum ,to naprawdę niczego między Wami nie zmieni , a On chce Ci to pokazać bo zapewne chce żebyś widziała jak się zmienia i chce żebyś w ten sposób to zaakceptowała :)

Gość ja i mój chłopak
A Ty jesteś kobietą? Czy mogłabyś takie cos u męzczyzny zrozumiec? Ja nie moge tego pojąc, ze on jest taki meski i mimo to taki jest. Jednak wiem, ze go nie zostawie, nie dam rady. Moze trzeba mi czasu.

Gość wcale niekoniecznie
Jestem kobietą,powiem Ci,że mogłabym. Dlatego,że takim ludziom te wszystkie zmiany zachodzą w psychice. I trzeba ich wspierać a nie np. szydzić . Swego czasu bardzo dużo czytałam na temat takich chorób, jak i Androgynii,ogladałam masę wywiadów ze sławnymi osobami w/w którzy też mają tę przypadłość. Szkoda mi takich ludzi bo nie zawsze 'definiują' się ze swoim ciałem. Twój chłopak np. robi to dla przyjemności. Dlatego jeśli go kochasz to nie zmarnuj tego bo jak sama mówisz On za Toba szaleje :)

o! Autorko użytkownik przede mną dał Ci swietny przykład. Taki Burn's - On też jest bodajże transwestytą,wielu Jego fanów nie mogło pogodzić się z tym jaki był kiedyś jaki jest teraz bo według mnie np.był bardzo męski i seksowny..Tylko,że On zmienił twarz a ciało pozostawił jakie miał..nie identyfikował się z nim. I o ile Twój facet nie ma takich cech to jest dobrze,bo jakby doszło do tego co w/w wokalista to by było źle.

masz dwa wyjścia albo to zaakceptować albo go zostawić. tylko chyba to nic złego ze czasami chce się przebrać za kobietę? tym bardziej że teraz niemal wszystkie kobiety chodzą w spodniach,tak jak faceci, a nie spódnicach

Gość oszołom
coś dziwnego się dzieje z facetami ale to może jest w pewnym sensie wina kobiet, faceci się pogubili i na przykład, jeżeli kobieta woła ach i och po pierwszej randce na widok Rafała a na drugiej randce mówi wprost - weź Misiu zetnij te długie włosy bo nie mogę patrzeć i te pazury zetnij bo masz dłuższe niż moje tipsy a najlepiej będzie jak na randkę przyjdziesz w garniturze i pod krawatem, można oszaleć i ocipieć , kobiety same nie wiedzą czego chcą i facetów chcą uczyć jak wpowinni wyglądać , tragedia a w Tailandii przemysł zmiany płci ma się dobrze, czyli faceci również chcą się podobać , prawdopodobnie już wkrótce będą tylko kobiety i kobieto-podobne :(

Gość oszołom
i jeszcze jedno, prawdopodobnie takich Michałów będzie coraz więcej , czyli zdolny ale dlaczego ma takie ruchy kobiece i wygląd kobiecy ? jak widać kobiety są oburzone :) http://www.youtube.com/watch?v=HM8GpuZp9VI

Gość cxvvvvvvvvvvvvvvx
3/10

Gość no i autorka zniknęła
....

Gość 23455555
Witajcie drogie panie! Ja również mam podobny problem ze swoim partnerem. Kilka miesięcy po poznaniu go, zdradził mi, iż nie czuje się do końca facetem. Stwierdził, że zawsze chciał spróbować się przebrać i zobaczyć jak to jest. Jako, że go kocham to sama pomogłam mu wybrać kiecke, buty. Kupiłam mu perukę. To ja go pomalowałam^^ Był przeszczęśliwy. Raz na jakiś czas przebierał się, malował. Nadaliśmy jej nawet imię. Potem nastał czas, gdy mój luby popadł w depresje. Doszło nawet do tego, że dwukrotnie próbował się wieszać. Jednak wyszedł z tego i myślałam, że już będzie ok. Ten jednak jakiś czas temu wypalił mi, że chce brać hormony bo czuje się uwięziony w swoim ciele i nigdy nie będzie szczęśliwy. Nie wiem co zrobić z tym fantem. Próbuje go wspierać, ale nie wyobrażam sobie naszego życia. Żeby było ciekawiej rodzę za tydzień^^

Gość krzysiekph
Ja i moja dziewczyna toleruje to i często zamieniami rolami w seksie przebiera mnie w swoją bieliznę rajstopki mini korek analny w pupę i rznie mnie straponem lub oboje w pupach mamy obu stronne dildo i ujerzdzamy dupki super.