Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wcale niekoniecznie

Szukam Piosenki! Pomocy.

Polecane posty

Gość wcale niekoniecznie

szukam piosenki bodajże Dead or Alive ale nie jest pewna,bo na teledysku strasznie podobny do Michaela Jacksona wie ktoś ? tam było coś ' kiss'i takie przeciągane ' seeeeeeeej' - przepiekne,nie wiem co to może być szukam i szukam i nic. Gatunek : new vave,pop .

Gość Behind The Wheel .
a może lover come back to me? nananna o boze od razu przypominają mi sie te czasy :D

Gość wcale niekoniecznie
niestety żadna z w/w już je sprawdzalam ale dzięki :) choć piosenka jest tego właśnie wykonawcy .

Gość wcale niekoniecznie
hell yeah - seeeej albo savee .. nie wiem, wiem,ze na poczatku takie odglosy jak robota :D coś tam 'kiss''kiss' albo ' this' nie słyszałam tego bardzo długo ale tak za mną ostatnio ta piosenka 'chodzi',że nie mogę odpuścić :D

Gość wcale niekoniecznie
Mintaja jesteś świetna - dziękuję Ci 🌼 jezuu ile ja sie naszukałam! Dziekuję Ci jeszcze raz :D Może to nienajlepsze klimaty :D ale ostatnio ciągle o niej myślałam :D!

Gość wcale niekoniecznie
ale jak szybko :P

oo :D nie wpadłabym na to,że chodziło ci o tą piosenke. swego czasu to byl hit,cos mi przypomina ta piosenka ale nie wiem co tzn jakas inna piosenke dead or alive to w ogóle klasyk jest szkoda tylko,ze w polsce taki niedoceniony,moze to przez kontrowersyjna postac burns'a ktory zrobil z soba co zrobil:O szkoda,w tych klipach wszystkich byl taki sexowny:( no ale nic - spoko kalosze. Jego zycie,nie... :(

Mintaja a tą co znalazłaś autorce,słyszałaś prędzej?Ja też zawsze wolałam takie klimaty a w latach 90 to szalałam za burnsem :D no bo urody nie mozna było mu wtedy odmówić - a teraz,szkoda mi człowieka.

znaczy ja w latach 90tych to jeszcze szalałam w piaskownicy :classic_cool:

Gość wcale niekoniecznie
85 - 26 prawie :)

Gość wcale niekoniecznie
o w morde to nie pytanie do mnie :D - sorry :)