Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajdnikk

czy jezeli na sympatii facet jest przystojny ale pracownik fiz

Polecane posty

Gość pytajdnikk

fizyczny....to sie do niego odezwiecie czy wolicie mniej przystojnego pracownika biurowego

Jesli jestem kobeta z podobnym statusem spolecznym, tez pracuje fizycznie to pewnie sie odezwe, ale jesli jestem pania dyrektor to trzeba zapomniec.

Gość ginger21
No nie mogę... poziom głupoty w tym kraju sięgnął zenitu...

Gość wierzacatanczaca
dla mnie atrakcyjnosc to inteligencja, ciekawa osobowosc wyglad nie jest najwazniejszy, aczkolwiek szukajac na portalu (w odroznieniu od rzeczywistodci) gra on wieksza role (no bo jednak po zdjeciu wyrabiamy sobie pierwsze wrazenei)

Gość Tarot allegro - sprawdz!!
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1466133264.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html Poleć znajomym

Gość elmer fudd
ja pitole.... kobiety co się z wami dzieje ???? czy miłość lub przyjaźń zawsze dla was musi iść w parze z jakimiś kalkulacjami ??? :O

Gość sfddsfsdfsdfffff
przecież różnie to bywa! zdarza się że praca fizyczna jest lepiej opłacalna niż ta biurowa!

no ja bym się nie odezwała. ale nie dlatego że jest pracownikiem fizycznym, ale dlatego że przystojny. bałabym się zaczepic przystojnego faceta na zasadzie - nie dla psa kiełbasa

Gość elmer fudd
a czy jeśli facet zamiast merolem jeździ polonezem to znaczy że jest gorszym człowiekiem? droga autorko - przyjmij moje wyrazy współczucia :o ciekawe gdzie ty byłaś gdy rozdawali rozumy

Gość ja bym sie nie odezwala
jezeli facet ma 23 lata i pracuje fizycznie to ok...Ale jezeli 27 to znaczy ze nie ma ambicji nie uczyl sie i raczej jest prostakiem.Jesli jest przystojny moze bc przedstawicielem handlowym(to juz lepsze)ubezpieczeniowym finansowymJesli jest zaradny moze byc chociaz kierownikiem magazynu... Najczesciej tacy faceci to prostaki bez ambicji ktorzy zdania nie potrafia skleić .Mezczyzni w przeciwienstwie do kobiet wcale nie musza byc wyksztalceni zebyw zyciu sie odnaleźć .Wystaczy ogolniak i matura

pogadaj z nim troche po prostu i zobacz czy trzyma poziom, a nie tak oceniasz ksiazke po okladce od razu...

Gość ginger21
elmer i facet wyjątkowy 100% racji... wstyd mi za kobiety... odezwij się przede wszystkim, nie opieraj się wyłącznie na domysłach...

Gość nie chodzi o poziom
ale o ambicje facet ktory ma ambicje nie bedzie rpacowal fizycznie przy srednim irirazie inteligencji jest wstanie znaleźc cos lepszego.. 23lata ok ale 27 i byc pracowiikiem produkcyjnym to masakra

Jeszcze cos, mysle ze autorem jest postu jest facet ktory uwaza sie za przystojnego lecz pracuje fizycznie i sie tutaj chce dowiedziec jakie ma szanse na portalu randkowym ;)

"nie chodzi o poziom"---ale co rozumiesz przez ambicje, a jak np ma wlasna firme i pracuje fizycznie i zarabia kilka tysiecy? czy ambicje to dla ciebie tylko praca intelektualna/umyslowa? a jesli poza praca ma rowniez zainteresowania i inne "ambicje"???

Gość ginger21
no jasne, każdy by chciał w biurze siedzieć... a za łopatę się wziąć to nie ma komu... a kto będzie drogi robił, kto domy stawiał, kto Ci kafelki położy! co za brak poszanowania dla fizycznej pracy! a może ktoś to po prostu lubi! a i wiem też że tam źle nie płacą!

No wlasnie tez nie rozumiem tego gardzenia praca fizyczna. Nie mowie o przypadkach kiedy facet rzeczywiscie nie ma zadnych ambicji i latami tkwi na beznadziejnym stanowisku, na ktorym w ogole sie nie rozwija, ale od razu jak pracuje fizycznie to juz be??

Gość elmer fudd
ja dla przykładu naprawiam samochody i jestem mechanikiem... codziennie kończę pracę z rękami ujebanymi po łokcie... mimo to nie przeszkadza mi to i nie zazdroszcze krawaciarzom ich pracy... ja po prostu kocham auta i nie zamieniłbym mojej pracy na żadną inną... innymi słowy moja praca przeplata się z moją pasją i hobby

Nikt tu nie gardzi praca fizyczna bo ktos smieci musi wywieźć i posprzatac i chleb pokroic, ale oto czy jak juz motylki przestana dzialac czy z takim czlowiekem da sie przez zycie isc. Czy znajdzie prace jak ta obeca straci, czy z jego pensji da sie utrzymac rodzine jak ona pojdzie rodzic, czy da sie przynajmniej raz w roku pojechac na wakacje i czy da sie kupic odkurzacz nie borac go na raty.

Gość ginger21
Heh dajcie spokój, sama mam wykształciucha... to do cieknącego kranu, malowania pokoju, zepsutej pralki, czy niedziałającego gniazdka trzeba majstra wzywać :P wiec jeśli mówimy już o finansach to nie raz oszczędniej jest mieć fizycznego :P

"ale oto czy jak juz motylki przestana dzialac czy z takim czlowiekem da sie przez zycie isc. Czy znajdzie prace jak ta obeca straci, czy z jego pensji da sie utrzymac rodzine jak ona pojdzie rodzic, czy da sie przynajmniej raz w roku pojechac na wakacje i czy da sie kupic odkurzacz nie borac go na raty ." jasne, ze tak. ale najpierw trzeba kogos poznac, porozmawiac, zobaczyc czy jest inteligentny i zaradny. poza tym pracujac umyslowo tez nie masz gwarancji, ze pracy nie stracisz i nie bedziesz mogl wziac odkurzacza na raty:) czyli jest to raczej kwestia zaradnosci i inteligencji, zyciowego sprytu, a nie rodzaju wykonywanej pracy.

a nawet nie aż tak zaawansowane kalkulacje :) jakby wszyscy moi znajomi z pracy, i ja sama też mieli by dla mojego potencjalnego faceta być "krawaciarzami", to by było trochę niefajnie;) jest zawsze jakaś taka obawa, że jak ktoś jest, bardzo ogólnie ujmując "pracownikiem fizycznym" to trzeba mu będzie co i rusz przypominać, udowadniać, że wcale się go za gorszego nie uważa, że wcale się siebie nie uważa za kogoś lepszego - cała taka kołomyja... aż w końcu może stać się to męczące :) aczkolwiek, jak ktoś jest inteligentnym, fajnym człowiekiem, bez kompleksów, praca - nawet fizyczna - go cieszy, jest z niej dumny i zadowolony - to może być całkiem ok :)