Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darkchoco

czy mialam/mam podstawy by pomyslec ze spodobalam sie facetowi

Polecane posty

Gość darkchoco

Bylam na pierwszej randce z facetem. Spotkanie bylo udane. Spedzilismy razem kilka godzin. 1)na odchodnym poprosil mnie o numer telefonu 2)na drugi dzien napisal smsa, z pytaniem jak sie czuje itd 3)raz (dowiedziawszy sie ze bylam na saunie) zapytal kiedy razem sie wybierzemy na sAaune - no ale odpisalam ze raczej to niezbyt dobry pomysl (ze na saune) 4)raz zaproponowal ze jak bede potrzebowala meskiej pomocy w domu to on chetnie mi pomoze 5)w walentynki napisal mi zyczenia Czy na tej podstawie uwazacie ze moglabym uznac ze mu sie podobam? Czy to nic nie znaczy? Co wy byscie pomyslaly?

Gość hehehehahah
jest wstępnie zainteresowany...

Gość gdybys sie spodobała
byłoby spotkanie numer 2 potem 3 , 4 ... i dalej

od walentynek minął tydzień ... i co dalej po tych życzeniach ???

Gość darkchoco
no tak ale czy jesli facet nie jest zainteresowany po randce, to tez tak robi?

wszystko zależy czym jest zainteresowany w stosunku do twojej osoby i co to jest za facet jak facet szuka kobiety do zwiazku i jest "normalny" to umawia sie na nastepne spotkania jak jakiś sciemniacz, albo leci na kilka frontów to podtrzymuje kontakt na wypadek gdyby ...

Gość spodobalas sie
ale on szuka latwej laski na seks.

podtrzymuje kontakt tzn od czasu do czasu jakis sms albo cos skrobnie na gadu, ale nie proponuje spotkania

Gość darkchoco
tak...no ...prawda wyglada tak, ze po prostu koles po spotkaniu takie rzeczy wysylal, pisal - tylko ze...no wlasnie, nie umowil sie w koncu ze mna. rozumiem ze z jakiegos powodu tego nie robi, nie ma moze w planie kontynuowac znajomosci. rozumiem. chodzilo mi tylko o to czy problemem jest to ze mu sie po prostu nie spodobalam. czy jesli facet stwierdza ze jakaas dziewczyna jest totalnei nie w jego typie, ze w ogole mu sie nie podoba...to czy w ogole tak pisze... Chce wyciagac jaakies wnioski z takich spotkan, nie mowie ze facet musi mnie od razu kochac

Gość Tarot allegro - sprawdz!!
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1466133264.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html

Gość ooooooojj
mysle ze problemu mozna sie doszukiwac w facecie a nie w tobie

Gość ja bym na 100% uznała
że mu się podobasz tyle że może się cyka zrobić coś więcej, albo ma jakieś swoje problemy/sprawy które są teraz ważniejsze, albo go w jakiś sposób ostudziłaś

Gość ooooooojj
moze poza toba jest jeszcze jakas inna i on nie moze sie zdecydowac no chyba nie jest niesmialy skoro raz juz sie z toba spotkal

Gość darkchoco
generalnie faceci w dzisiejszych czasach zachowuja sie coraz dziwniej, i zachowania ktore kiedys byly typowe, proste, meskie, w miare jednoznaczne teraz ,....nie wiaddomo wlasciwie czemu sluza. mam wrazenie ze faceci staja sie bardziej skomplikowani i neizdecydowani niz kobiety

Gość wuzdawa
moze odebral odrzucenie zaproszenia na saune jako odrzucenie w ogole

Gość kacha kacha kaska
dajcie spokój z tym gdybaniem a moze tak sobie pomyslał, a moze ona to czy tamto powiedziała to nonsens !! w dzisiejszych czasach facetom sie w głowach juz popierdoliło i sami nie wiedzą czego chca niby chca gonic króliczka, a w sumie maja pretensje, ze ucieka, szukaja niby wartościowych kobiet, a jak któraś nie jest od razu chetna na całowanie, macanki i seks to jest dziwna utrzymuja po kilka albo kilkanascie znajomosci z kobietami ... z czterema tylko gadaja , z dwiema tylka sypiaja, z jedna sie spotykają / ilosc może ulegac zmianie / a najchetniej to by chcieli, zeby to kobiety ich podrywały, zapraszały na randki, płaciły rachunki , świadczyły usługi seksualne itd .... popierdololone czasy

Gość polllllla
że coraz wiecej porypanych gosci to fakt !

Gość wuzdawa
no zgadzam sie z wami, ja tez to zauwazam... sa calkowicie nielogiczni, no jak nie faceci

a na czym mialaby wg ciebie polegać ta logika? że wiadomo, że chce wsadzić za wszelką cenę a ty się opierasz? :)

Gość wuzdawa
no wlasnie z tego co widac to chyba nie chce...nawet wsadzic

Gość mam to samooooo
no własnie, moze tu jakiś facet wytłumaczy o co kaman jak facet utrzymuje kontakt smsowy po 1 spotkaniu , a nastepnego nie proponuje, bo nie wiem o co gosciowi biega jak strace cierpliwosc do tej pisaniny to w końcu opieprze i pogonie w cholere

Gość taff taff
hmm to tez zalezy od wieku. ile on ma lat?

Gość o nie nie wierze
JEB, wrocilas!! :)

Gość o nie nie wierze
J E B

Gość dffffavfcs
dobre pytanie- tez nie wiem co znaczy taka akcja i niech sie faceci wypowiedzą, co mają na myśli pisząc po spotkaniu parę razy ale nie proponując drugiego. ja mam taką teorię że, ponieważ faceta więcej kosztuje zapraszanie kobiety gdzieś to chcą mieć pewność że warto w to inwestować. ale facetem nie jestem niech oni napiszą.

Gość darkchoco
no wlasnie o tym mowa, facet pisze smsy, ktore wskazuja na jego zainteresowanie...i tyle. w jakim celu. moj ma 30 lat, to jest jakas porazka

Gość mam to samooooo
mój delikwent 29 ale postanowiłam dac mu jeszcze tydzień jak dalej bedzie pisanina to sayonara szkoda czasu na takich :)

Gość mam to samooooo
uwaga : pisze codziennie :) tylko nic z tego dalej nie wynika

Jak ma 30 to już wiadomo o co chodzi. Wszystkie te teksty miały na celu dokładnie to o co pytasz czyli żebys sobie pomyslała że mu sie podobasz. A co dalej? Ano nic. Spotka się z następną zrobi to samo. Po co? A nuż któraś się przejmie i zacznie za nim latać....(tłumacząć, ze pewno jest niesmiały, zgubił numer, chciał ale....

Ja bym go poprosiła o to by coś zrobił w domu, nie wiem, niech powiesi półkę, albo coś, skoro się tak garnie :) A inna rzecz dziewczyny, nie śpieszcie się tak w tych relacjach. Walentynki były niedawno. To dopiero tydzień, cóż Wy byście chciały, codziennie sie spotykać? jeju...