Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość superrrrrrrrrrr

Super kosmetyki!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość superrrrrrrrrrr
chodzi o to, ze wystawilam te kosmetyki a chyba pojda tylko za dyche czy ktos moglby podbic mi licytacje blagam? wole juz w ogole nie przedawac niz za tak marne grosze:( mozemy sie tak umowic, ze wylicytujecie mi, a ja nie bede kazala Wam placic za to. Po prostu wygracie licytacje, ale transakcja sie nie obedzie co wy na to????:) prosze o pomoc

Gość superrrrrrrrrrr
zrobilabym to sama, ale mi konto zawiesza jak podbije ze swojego kompa

Gość blowwww
yhym a potem będziesz kazała płacić :O

Gość superrrrrrrrrrr
nie bede:( nie chce zeby ktos dal za nie wiadomo jaka sume wystarczy podbijac by po prostu wygrac aukcje. a moze komus sie spodobaja kosmetyki i naprawde zechce je kupic? :) to wtedy transakcja bedzie mogla sie odbyc

Gość no dobraaaa
moge ci tak zrobic ale jak mi kazesz potem placic to wysle linka do tej strony do allegro :D

Gość no dobraaaa
bo ja ich nie chce, nie maluje sie pudrami :D to jak? na ile podbic?

Gość minikkaa
A ja chetnie kupie bo poluje na puder Isadory tylko ciekawe jak ten odcien bedzie na mnie lezal:).. ale moge podbic jednak nie duze ale moge postarac sie by wygrac, a nie zebys miala najwieksza korzysc:PP wystawilas aukcje trzebabyla dac kwote minimalna to teraz musisz sprzedac za tyle co ludzie wylicytuja. Na takie uklady zeby nie placic potem to nikt ci nie pojdzie.. bo potem dasz negatywa i bedzie