Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BEZPREZERWATYWOWA

CO ROBICIE Z NASIENIEM PO STOSUNKU? JAK NIE BRUDZIC?

Polecane posty

Gość BEZPREZERWATYWOWA

Powaznie pytam, byl temat na Glownym, ale zaczeli sie wulgarnie wpisywac, jeden drugiego chcial pobic na glowe chamstwem i wymazano. Sprobuje tu. Ja radze sobie z rolka recznikow papierowych, jak nie ma to koszulka, cokolwiek z ubrania co lezy blisko. ;)

Gość BEZPREZERWATYWOWA
Pytanie z ciekawosci. Jak sobie radzicie. Prosze o sensowne, dojrzale odpowiedzi. Na zalozonym temacie na glownym byly takie bzdety, ze... az ktos go wlozyl na WYKOP.PL i oczywiscie po nim bo go skasowano. Popisywanie sie kto i ile polknie itd juz tam bylo to sobie darujcie.

Gość BEZPREZERWATYWOWA
A tematu jeszcze takiego nie ma, przed zalozeniem sprawdzilam. p.s. zastanawialiscie sie na temat tego jak radzili sobie z tym nasi rodzice... albo dziadkowie... ???? :D

Gość abcdefghijkabcd
ja zawsze biore do ust na finał:P i po problemie

Gość BEZPREZERWATYWOWA
Do powyzej: wlasnie tego nie rozumiem (i nie o to chodzi, ze smakowanie czy polyk nasienia jest nie w moim guscie) jak to? Dochodzicie a ty sie zrywasz, przekrecasz i ssiesz do ostatniej kropelki??? Nie lubisz sie przytulic, polezec razem po tym jak szczytujecie? Twojego partnera nie podnieca bardzo kiedy ty dochodzisz? Nie bierze go to na tyle, ze sam juz nie kontroluje i konczy razem z Toba? Czy po prostu ty w sensie masz non stop kontrole nad tym co sie dzieje i jestem w stanie przezyc orgazm lub nie i rzucic sie do pracy (w tym wypadku chronienie przescieradel przed plamami?) Naprawde nie rozumiem.

Gość Po cholerę wszędzie ten temat
zakładasz!?

Gość Po cholerę wszędzie ten temat
I tak ci napiszą, że się spuszczają na brzuch, do buzi, albo używają prezerwatywy. To w skrócie co tam było i nic innego nie będzie.

Gość do BEZPREZERWATYWOWA
Gdzie on jest na wykopie? Daj link.

Gość BEZPREZERWATYWOWA
mam was w dupie wsxzystkich, moj tato co dzien hlasta mnie swoją fujarą po pysku

Gość dziewczyno
jak szukasz sensownych wypowiedzi to się udaj na jakieś ero forum z rejestracją i moderowaniem, pisanie, że chcesz dojrzałych wypowiedzi działa na idiotów jak gówno na muchy... poza tym zagadnienie jest stare jak świat i rewolucji nie będzie. przy seksie bez gumy po idziesz się podmyć albo się wycierasz, co chciała byś gu usłyzeć? że ktoś używa odkurzacza, czy że partner powinien Cię wylizać do czysta z własnej spermy? a może dać się wylizać psu? daj se siana...

Gość lllllllllllllllll..
Bo ty masz udawane orgazmy i dlatego równoczesne. Ja dochodzę pierwsza, chłopak później. Co to za pisanie "dochodzicie" Jak on dochodzi to ja jestem już po orgazmie.

Gość BEZPREZERWATYWOWA
Kurcze, to moj maz ma udawane, bo on zwykle sekunde po mnie, zawsze myslalam, ze to dziala na niego, ze ja juz to i on moze, ale teraz po znawcu na kafeteri WIEM ZE ON UDAJE!!!

Gość Nie ma już.
:(

Gość BEZPREZERWATYWOWA
ALE JEST DOWOD, ZE TEMAT BYL dlatego zalozylam drugi bo jak chcialam zobaczyc wpisy i wpisalam w wyszukiwarke to wyszlo mi to na wykop i ze juz nie ma

Gość Czy to koniec tego tematu???
:(

Gość miejmy nadzieję
.