Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jksdsds

czy ja jestem dziwna i mam za duze wymagania?

Polecane posty

Gość pannofotko
ale ja nikogo nie obrażam tylko grzecznie pytam. Nie byłoby fotki- nie byłoby problemu ot tyle;-) P.S. nie mam kompleksów choćby dlatego że zdjęcie u mnie się nie otwiera . Na dodatek bardzo rzadko ciekawią mnie stopki-muszą mieć mądrą sentencję:-) to jak pannofotko- odpowiesz na pytanie czemu zdjęcia wstawiasz ?

Gość do czatownik
pozniej poszukam innych

haha :D Tak im się nie podobasz, że trzymają Twoje zdjęcia na komputerze. :D

Gość pawel prawiczku
i tak jest fajna, co wy chcecie, a zeby zobaczyc to trza zaznaczyc, ctr c, ctr v i usunąć spacje z linka wtedy ci się odworzy

Gość pannofotko
tak- ale czy Ciebie usatysfakcjonowała Twoja odpowiedź?;-)

W ogóle dlaczego Cie tam wywiało, a nie mieszkasz w Trójmieście? Tutaj też są wydziały dużych banków. :P I nawet mój znajomy ostatnio został zatrudniony w Gdyni do Union Bank of Switzerland IT.

Ludzie! czy was kompletnie popierdolilo, zeby moje zdjecia sobie zapisywac na komputerze?! ja tych zdjec juz dawno nie mam, a wy je macie? ...

To jest internet. :) Masz nauczkę, żeby nie wrzucać fot. :) A bo i po co ? Faceta masz, dowartościowana też wydajesz się być, więc widzę tylko minusy. :)

Gość nikt....
może tak skończycie już lizać sobie tyłki i załóżcie własny topic bo ten zawalacie?

Dziwi mnie po prostu, ze ktos trzyma moje zdjecia na komputerze. Glupia nie jestem, wiem, ze to co wklejam/pisze w internecie jest dostepne dla kazdego. Po prostu dziwi mnie to,ze ktos je trzyma.

A nie powinno Cię dziwić. Myślałem, że wiesz, że są różni ludzie.

haha :D Myślisz, że te waligruchy nie usuwają historii przeglądarki ? :D

Gość pawel prawiczku
haha Myślisz, że te waligruchy nie usuwają historii przeglądarki ? wiesz z doświadczenia?:P

to po kiego z takim sie spotykasz, skoro Ci taki ciota nei odpowiada! bo on jest ciota!!!!!! poza tym sama nie możesz zaproponować żebyście coś zjedli? no i nei musisz sie godzić na spotkania zaraz po pracy! Ty powinnaś być dla siebie na pierwszym miejscu! jednak musisz być zdesperowana! ale jeszcze się wyrobisz! masz czas:D