Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jksdsds

czy ja jestem dziwna i mam za duze wymagania?

Polecane posty

Gość jksdsds

wkurza mnie jak facet nie ma auta i musze jechac do niego pol miasta apotem 0minut wracac czekac na tramwaj.Ja mam 24 lata i prawko robie na auto kase odlozona mam a jak facet ma 27 i nawet o tym nie mysli to mnie to irytuje. Jakbym sie zakochala w facecie to by mi to nie przeszkadzalo,ale szybko sie nie zakochuje i na pcozatku trzeba ywjsc jechac w mieisce spotkania wracac zmarznieta nie chce mi sie i nie spotykam sie z takimi. Wkurz a mnie jak ide na spotkanie z facetem i 5 godzin po proacy siedzie w herbaciarni a on nawet nie zaproponuje ze moze cos zjemy:O Ja od 9 do 17 w pracy bez obiadu a on mnie do herbaciarni i do 21 siedze nad herbatką.Sama byym za siebie zaplacila...ale moglby pomyslec ze moge byc glodna...A on jadl obiad w domku wiec mu to loto.. Wkurza mnie jak facet lubi spacery po parkach..zimą...albo wybiera mieisce gdzie trzeba kawal dralowac na pieszo....

Gość jksdsds
o

Gość 1 na tydzień?
to powiedz to facetom, z któymi się spotykasz... ludzie to media. Czasami trzeba im mówić, co się czuje, co się myśli, bo nikt się nie domyśli:D

Gość jksdsds
nm

Gość jksdsds
h

Gość monza bonza
skad ty takich bierzesz?:O moj ma samochod(auta to w Angli:D)nawet 2 samochodziki i na obiad mnie zaprasza,kanapki do pracy robi i sie ciagle stara mimo,ze jestesmy razem 15lat

Gość jksdsds
uuuuuuuuuuut

Gość eehhh
Mam radę.Powieś się.

Gość dziwna jestes znaczy jestes
wielka dama i księżniczką która należy unikać :classic_cool: :D:D:D:D

Gość hhhgf34
mnie wkurwia jak 38l niem a mieszkania i stałej pracy...a tera z sama propouje gdzie idziemy, kiedys tak jak ty głodna siedzialam:(

Gość jksdsds
jjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Gość ddddddddddddfd
d

Gość Wilxins
Ja Ci sie nie dziwie wcale.Ostatnio tez trafiam na samych takich. I najlepsze jest to że ja mam 21 lat a Ci faceci zazwyczaj 2-3 lata wiecej i jeszcze ja ich do domu odwoze bo glupio tak na przystanku zostawic. Gadajcie sobie co chcecie ale u faceta zaradnosc to podstawa i jak zaprasza dziewczyne na randke to nawet by pozyczyl ten samochod a nie autobusem jedzie i spacerki na 15 stopniowym mrozie.

Gość to zapewne zalezy
sama mam samochod i nie umowilabym sie z facetem bez auta. co jak co, ale to facet powinien byc zaradny i dawac kobiecie poczucie bezpieczenstwa a nie autobusy itp. jak facet nie mysli o tym aby miec samochod tzn ze jakas dupa a nie facet.

a sama zaproponowac obiadu nie mozesz?? ;o Czekasz az facet sie domysli, ze masz ochote na obiad? Ty masz 24 lata i nie masz nawet prawka, on ma 27, to ledwo 3 lata roznicy a Ty sie z tego nasmiewasz. Dla mnie to Ty jestes sierota, bo nie masz prawka. HA HA HA :classic_cool: Anyway szukasz szofera, czy mezczyzny, z ktorym moglabys zbudowac zwiazek? Przepraszam, ale nie rozumiem Ciebie w ogole. Nic a nic. Rzeczy materialne chyba nie sa najwazniejsze, co?

Gość Wilxins
Ale są ważne wiec nie udawaj ze dla Ciebie liczy sie tylko dusza i serce. Facet to ma byc facet.

Nie powiedzialam,ze liczy sie dla mnie tylko dusza i serce. Ale nie jest dla mnie tragedia kiedy facet nie ma samochodu. Nie jestem ksiezniczka, nie marudze kiedy jade tramwajem a nie samochodem. Nie podoba Ci sie to co proponuje facet? Moze sama troche sie wysil i zaprponuj to,co Tobie odpowiada. Nie zachowuj sie jak ksiezniczka, wokol ktorej facet musi latac, spelanic wszystkie zyczenia i domyslac sie co siedzi w Twojej pieknej glowce :o

Gość kobieta nie musi miec prawka
facet to mezczyzna....juz jako dziecko faceci bawia sie samochodami a dziewczynki lalkami i garnkami...Wiec jak facet do tego nie dazy do dupaz niego a nie facet

Gosia zawsze fajne pisze i ma ładne imię! Popieram ją w 200%:P

10 punktow ode mnie za porownanie :D a co jesli dziewczynka bawi sie samochodami i dazy do tego, by miec jak najszybciej prawko? to co wtedy? to co wtedy? :classic_cool: Jak dla mnie to masz za duze wymagania, chcesz szofera to plac za taxi. Proste.

Ja mam 21 i większości moich znajomych ma swoje samochody. W trójmieście, jak i pewnie w większych miastach, każdy chce mieć jak najszybciej.

hmmm01 - a znasz jakies dziewczyny, ktore szukaja faceta z samochodem, bo przeciez z facetem bez samochodu to beda musialy czekac na przystanku na autobus/tramwaj?? porazka jak dla mnie.

Gość hehehehahah
A już w ogóle śmieszą mnie ludzie, dla których samochód jest ważniejszy od mieszkania. Tacy nowobogaccy, gdzie jakieś drogie auto, skórzane fotele 200 koni... Cena prawie jak mieszkania. Ale zapytany o mieszkanie mówi:"Nie stać mnie":D:D

Gosialliocious: Znam taką jedną pseudo modelkę, dla której są ważne takie rzeczy. Ale za dużo w głowie nie ma. A tak na marginesie to zależy o jakich kobietach mówimy. Nie ukrywajmy, że atrakcyjne kobiety mają wyższe wymagania. Często przesadzone, bo akurat w Sopocie gdzie de facto mieszkam, to atrakcyjnych kobiet jest dużo. I jak znajdzie się jakaś z ambicjami autorki tematu, bez względu na to czy mam furę czy nie, to jest na starcie wyautowana ( oczywiście jeżeli da się ją wyczuć ). Tak naprawdę jak idę na 1 randkę to nie biorę auta. Jak spotykasz się z mądrą kobietą to nawet lepiej pierwsze spotkanie zorganizować w taki sposób, aby nie jechać samochodem. Jeżeli masz zwykłe auto to wszystko ok, można jechać. Ale jeżeli masz lepszy samochód to lepiej na 1 spotkanie nie jechać autem. Raz, że mądra dziewczyna może odebrać faceta w sposób negatywny, że chce na niej zrobić wrażenie samochodem i wtedy ucieka. Albo w drugą stronę. Spotkasz się z dziewczyną, sądząc że to ta jedyna, a nie zdasz sobie sprawy, że tak naprawdę leci na to co masz, a nie na to co sobą reprezentujesz.