Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makowa panienka88

Nie daje już rad jako singielka, mimo że staram się nie pokazywać tego to cierp

Polecane posty

Gość makowa panienka88

Cholernie cierpie.. zostawił mnie w walentynki..:( stwierdziłam ze sama dam sobie rade i nie okazywałam swojego cierpienia.. wmawiałam sobie, że dam sobie rade i chciałam w to wierzyć.. jednak najgorzej jest wieczorami.. serce mi po prostu pęka.. przed chwila w filmie byłopytanie m. in. "czy oddałbys wszystko dla 2 osoby.." wiem, że on zrobiłby dla mnie wszystko.. wiele razy to sobie mowilismy..i wzajemnie ja zrobiłabym dla niego wszystko włącznie z oddaniem swojego życia gdyby np. zachorował twu twu.. Kładąc się spać co wieczor płacze jak bóbr..nie daje juz sobie rady.. bylismy razem 5 lat..:( niby chciałam coś ratować odezwałam sie do niego w środe ale stwierdził, ze nie ma czasu gadac.. :( w sumie rozstalismy sie przez jakieś kłótnie.. ja juz sobie nie daje rady bez niego:( ledwo sie powstrzymuje od odezwania sie do niego pierwsza.. bo poprzednio tak robiłam i nasz związek nadal sie 'sypał'.. on chyba nic z tego nie wyniósł.. a mnie cholernie to boli:(

Gość mezczyzna lat60
ja mogę ci dotrzymac ci towarzystwa :)

Gość makowa panienka88
super nawet wy macie w dupie to:(

Gość Szeryf Janusz
Popracuj dla mnie w burdelu to pomogę Ci go oskarżyć o gwałt!

Gość makowa panienka88
i tylko mi tej przez 5 lat rozepchanej pochwy zal

Gość mjklhmk
olej , znajdziesz innego po co ratowac cos co nie ma sensu, amrnujesz swe mlode lata

Gość makowa panienka88
i tylko mi tej przez 5 lat rozepchanej pochwy zal bylaby ciasna dla meza

Gość jestem z facetem ale jest
super nie rozumiem jak mozesz tak cierpiec przez faceta ktory nie jest tego wart powinnas najbardziej lubic siebie i szanować ktos jak cie krzywdzi jak cierpisz przez niego płaczesz to tak nie moze być . moj facet jest cudowny zawsze moge na niego liczyc wie ze czasem przesadzam troche histeryzuje ale umie jakos tak zagaic do mnie ze nawet jak mam handre to zaczynam myslec optymistyczniej . są fajni faceci zapomnij o tym i otworz sie na nową znajomosc

Gość tez ale inaczej
oglądnij sex w wielkim mieście zwłaszcza sezon 4 kobity zawsze wyjdą na idiotki po zerwaniu

Gość menzszczyzna spragniony
a podymasz sie z nami?

Gość hihot
weź AMOL :)

Gość makowa panienka88
podszywom dziekuje:O miedzy nami tez było cudownie i też dawałam tutaj rady innym dziewczynom.. jednak jak to już dotyka osobiscie nas to jest ból nie do wyobrażenia.. zawsze też mowiłam, że jak mnei rzuci czy cos to znajde innego (tzn to było moje myslenie), że nie jest mnie wart itp. jednak jak sie juz to stało to jest to silniejsze ode mnie..

Gość makowa panienka88
mam ochote na żabi oral

Gość tyra maxcope
dlaczego oni zawsze zostawiają w walentynki????

Gość makowa panienka88
Jak sobie z tym dać rade..?:( Ja czuje, że zaraz nei dam rady:/ i zadzwonie do niego albo napisze:( kurde:/

Gość makowa panienka88
ostatnio skusiłam się na zrobienie sobie palcuwy nie było tak zle ale to zrozumiałe brak faceta

Gość makowa panienka88
tyra maxcope - Ciebie też zostawił w walentynki?:(

wiem co to znaczy...też wiele razy powstrzymywałam się aby nie wyciągnąć pierwsza ręki na zgodę. Wytrzymaj...i sprawdź czy sie odezwie. to znak że mu zależy!

Gość makowa panienka88
magdalenka123 - tylko cholernie ciężko to wytrzymać.. najgorsyz okres w moim życiu chyba.. a na pewno najcięższy.. wiem, ze powinnam sie wstrzymać z odezwaniem sie pierwsza.. tylko czasem rozum przegrywa z sercem.. chociaz bardzo bym chciała żeby to on sie odezwał i przeprosił bo jego słowa na koniec mnie zraniły..

Gość szkoda mi
rozumiem co czujesz:( ale jak odezwiesz sie do niego , to co to zmieni? wroci do ciebie? dzwonilas do niego, gdyby chcial juz by wrocil, w koncu zrobilas pierwszy krok, olał cie, nasral na ciebie, zostwil, i ma gdzies, gdyby bylo inaczej juz by sie odezwal. i co teraz odezwiesz sie? i co poprosisz go zeby dal ci sznse? zeby cie kochal? SZANOWAŁ? tesknil? przytulal? przeciesz to bedzie na sile( o ile da sie go namowiac do powrotu) chcesz tego? zeby przytulal cie na sile? zeby nic nie czul calujac cie? nie zmusisz go zeby cie kochal? tesknil? nic nie zrobisz? jedynie idiotke z siebie, i co z tego? potem zostanie tylko moralniak, niesmak... to przejdzie, spotkasz kogos, zakochasz sie, bedziecie szli ulica, spotkasz bylego i bedzie ci zwyczajnie wstyd ze blagalas go o szanse a on cie poprosru olal! a sprobuj inaczej, zadbaj o siebie bardziej niz zwykle, umawiaj sie na randki, badz radosna, wesola, zadbana , niech menda zobaczy co stracil:D

Gość makowa panienka88
szkoda mi - wiem, że nie moge sie aż tak upokorzyć.. bo nie chodzi o to, żeby był ze mna z przymusu.. dziekuje za te słowa bo mimo, że dają w kość to dają cholernie do myślenia i znow bierze rozum przewage a nie serce.. w środe jak sie odezwalam zapytałam czy tesknił.. odpowiediał, że nie to pożegnałam się.. i od tego czasu sie nie odzywam.. ale codziennie walcze z tym..:(

Gość IMO13255
Pokaż cycki!

Gość Jadzia katoliczka
dzwon do niego

Gość makowa panienka88
Jadzia katoliczka - mowisz powaznie..? Może masz racje.. kurde jest jedna wielka walka miedzy sercem a rozumem:( ja juz nie wiem co mam robic:(

Gość Jadzia katoliczka
chyba po polsku piszę masz zadzwonić do niego natychmiast p[o co cierpieć

Gość ja bym dała góra
a nie odbierze tego jakbym sie prosiła o miłość..? kurdeee:/

Gość makowa panienka88
ch*jowo sie czuje:( przespalam dzisiaj pół dnia.. i chyba ide dalej..:( tak mi brakuje go:(