Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rudolfgda

Nerwica czy co innego??

Polecane posty

witam serdecznie prosze wszystkich o pomoc! od dluzszego czasu czasu sie fatalnie czuje , robiłem wszystkie badania wyszly bardzo dobrze , nawet przeswietlenie klatkie piersiowej i jest oki.Mam zolty jezyk , ciagle jestem zmeczony , nie mam ochoty na nic , najchetniej z lozka bym nie wychodzil:(pali mnie zoladek , czesto w klatce boli i do tego pokaszluje sobie ale nie codziennie.lekarz dal mi na zgage lek helicit jest troche lepiej z zoladkiem ale odbija mi sie czesto .Do tego dochodzi moje nieregularne oddychanie;/ jak oddycham to jak bym caly klatka sie podnosil;/ zjadle opakowanie tych tabletek i tylko lekko zgaga odpuscila ale tez pojawia sie w ciagu dnia.Pozatym wszytskie objawy mam dalej nie mam juz sil do zycia nie wiem co robic?pomozcie i dziekuje

Gość świetlikowo
szukaj dobrego lekarza. Co my możemy poradzić. Może to nerwica, ale pieczenie, to chyba objaw innego schorzenia. Trudno powiedzieć. Pozdr.

Gość Beciaczeq
Szukaj lekarza i to prywatnie. Mnie jeden zapewniał, że wszystko jest ok, a drugi wziął się do roboty i okazało się, że nic mi się nie wydaje. Pozdrawiam. P.S. Leczy się zawsze u dwóch różnych lekarzy