Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krokodylek28

30-te urodziny - pomysly na impreze...

Polecane posty

Witajcie, za dwa tygodnie mam 30-te urodziny, rocznica okragla i chcialam je spedzic hucznie... Zastanawiam sie jedynie, czy jest je dla kogo robic... Otoz, zawsze to ja o wszystkich pamietalam, skladalam zyczenia, kupowalam prezenty a kiedy ja mialam urodziny, malo kto o mnie pamietal :( No i teraz niewiem co poczac... Znajomi ostatnio jakby o mnie zapomnieli, nikt sie nie odzywa a ja coraz bardziej zastanawiam sie, czy nie lepiej byloby nikogo nie zapraszac i pozostawic sprawe swojemu losowi... Moze ktos z Was moglby mi doradzic co mam robic ;) Z gory serdecznie dziekuje za szczere odpowiedzi Pozdrawiam

Gość sandra18
ja nie widze problemu, robisz impreze i wszytskich zaporaszasz chcesz hucznie to zwołaj gości :) najprościej najlepiej. żebyś sie nie narobiła polecam odwiedzic sklep godan lub enjoy masz tam mnóstwo róznych rzeczy do dekoracji na przyjęcie. polecam imprezki tematyczne, modne sa hawajskie ale tez i inne. w godanie masz sporo przebrań wiec mozesz gosicom zaproponowac imprezke pzrebieraną. nie ma co czekać, w koncu to 30 urzodziny, jest co swiętować, wszystkiego najlepszego!