Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przejadlam sie czekolada

MÓJ FACET JEST DZIWN - NIE POCI SIE, NIE PUSZCZA BĄKÓW I NIE SMIERDZI

Polecane posty

Gość nudny temt alee
egicpajnie za czasów faraonów rzuli pietruszkę na pot;) a co to toxyn..moze własnie dobrze sie odzywia i ich nie ma wiec w jego pocie nie ma toksyn a to toksyny smierdzą. Jak masz rope w kolanie strupek czy w paradontozie zęba..to smierdzi ropą a są to bakterie gnilne..czyli toksyny ich itp... kazdy coś ma:) ja mam np paradontoze:D ropa i krew z dziąseł..ale nie bekam. Ktoś inny robi to ale nie ma toksyn itp.

PIRANIA , SAMA PEWNIEMMASZ LALUSIA W DOMU :O nie kazdy widocznie facet musi smierdziec. i nie mow ze nic nie robi bo prace ma ciezka.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx324
to nie moze byc czlowiek

A może wydziela pot, tylko ci nie przeszkadza i dla ciebie pachnie? Słyszałam o takim teście, czy ludzie do siebie pasują. Pary zakładają piżamy i idą na trening. Gdy się spocą, z piżamy zostaje wykręcany pot. Jeżeli pot obydwojga do siebie pasuję i im wydaje się pachnieć i nie przeszkadzać, to znaczy, że fizycznie do siebie pasują czy coś. :) No albo po prostu dobrze się odżywia albo ma problemy gruczołów. Popytaj, sprawdź jak cię to tak interesuje.

ty... moze faktycznie hehe... :)

Na wszystko jest wytłumaczenie :D A co do tego cyborga to sprawdź dla pewności czy na plecach nie ma napisu "Made in China". hehe... Taki żart. Moja kumpela ma tatuaż "Made In Poland" :)

haha no nie ma :P ale to jest dziwne ze nawet jak wraca z pracy, zmachany i wymeczony i nie czuc od niego potu ani nic.. z butow tez kompletnie nic ( raz z ciekawosci powachalam i sie nie moglam nadziwic... nie wiem jak to mozliwe, niewazne mi taki egzemplarz pasuje ;)

Gość nudny temt alee
a jaki ma stan uzębienia:D? i dziąseł? ma proteze? i głosno ją szuruje:D? chrapie?

Ej ale to nie jest możliwe, że nic nie czujesz. Opisz ten zapach jak umiesz. Delikatny, mocny, słodki. Porównaj do czegoś:)

a jaki ma stan uzębienia - KOMPLETNY NIE MA PROTEZY, NIE CHRAPIE ;)

A może jest podobny do twojego? Swojego aż tak nie czuć i nie zwraca się takiej uwagi.

hmm no napewno nie jest to pot, lekko pachnie perfumem ktorym psikal sie rano, czasem ale to naprawde rzadko po ciezkim wysilku jak jest grubo ubrany to potem czuc taki jakby pot zmieszany z... no nie wiem ze skora ale jest to przyjemny zapach i taki lekki ... nie wiem jak to opisac czasem nic kompletnie nie czuc od niego, zalezy jaki ma dzien

Czyli wszystko jasne. Ma pot, tylko, że ci on odpowiada. Jest to zapach zapewne podobny do twojego. Dlatego wydaje ci się być delikatny, a czasem nawet go nie czujesz. A czy jemu przeszkadza twój pot?

nie wiem, spytam sie dzis jak wroci spracy :" kochanie czy przeszkadza ci moj pot? " :D:D chcialabym to wiedziec:)

Gość Facet jakich tu mało
Ale temat :P Pierwszy raz się spotykam z czymś takim żeby kobieta narzekała, że jej facet nie śmierdzi :D Ja prawdę mówiąc też dbam o higienię, więc nie śmierdzę :) Pocę się trochę zimą, bo na dworze zimno to trzeba się ciepło ubrać, a potem jak się siedzi w cieple to jednak ze skóry pod ubraniem paruje, ale też bezwonnie sie to odbywa... Ale za to z pierdzeniem czasem nadrabiam i różami nie pachnie, ale cóz zrobić :)

Gość pata taj
haha, moj tez jest taki bezzapachowy, choc moze to wynika po prostu z tego, ze bardzo dba o higiene (nawet do przesady) lubie go obwachiwac bo wszedzie ma taki delikatny mily zapach... a pod pacha, na szyi - miodzio, 100%feromonow :) i moj to w ogole cyborg bo on nawet nie beka! odbija mu sie, ale tak cicho, ale on i tak zawsze przeprasza...

Gość ja tak refleksyjnie
hmm... czyż byś kupiła go w sex shopie?

Facet jakich tu mało ---> ale ja nie narzekam tylko sie ciesze :P jebnieta jestes---> jebnieta to ty jestes kochana :)