Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vapartella

Czy namiętny seks na filmie jest chociaż ćwiartką tego co w życiu?

Polecane posty

Gość vapartella

Wszyscy mówią że takie uczucia i taki seks jak na wielu filmach nie istnieje. Jak to jest? Czy może być romantycznie? Napiszę szczerze. W przyszłą sobotę zapraszam chłopaka do siebie (jestem studentką i mam kawalerkę). Planuję zrobić kolację, zrobić nastrój świec itp. Jestem dziewicą więc to będzie wyjątkowy wieczór. Jakiś miesiąc temu już zamówiłam na allegro taką sukienkę http://moda.allegro.pl/asos-one-shoulder-kolory-38-m-i1436314296.html#gallery Kupiłam, ponieważ byłam na weselu. I zamierzam ją założyć na ten wieczór. Będzie muzyka nastrojowa, jakieś wolne fajne kawałki, może jakieś rytmy tanga... Boję się że seks nie będzie udany. Nie spodziewam się natychmiastowej rozkoszy, ale po cichu liczę na jakieś minimum przyjemności. Kocham mojego chłopaka. Jesteśmy ze sobą 2 lata i długo czekał na mnie... Jak to jest z tym seksem?

Gość vapartella
pocieszające :O

Gość vapartella
Myślałam,że za pierwszym razem podczas orgazmu wyjebie mnie w kosmos a tu taka niespodzianka.

pierwszy razn najczesciej nie jest najlepszym przezyciem seksualnym ale na pewno bedzie piekniej niz si tego spodziewasz. sex to sex:)

Gość vapartella
powiedziałam mu że się trochę boję ale on mi powiedział że mnie poprowadzi i będzie delikatny więc mu ufam, ale wiecie jak to jest dziewczyny... w końcu każda z was kiedyś miała takie obawy jak ja pewnie mnie wyśmiejecie, ale mam 22 lata i jestem nadal dziewicą.

Gość vapartella
Jestem na tyle głupia,iż uważam,że dziewictwo to powód do wstydu,hańba i największe zło świata.:( Mam 22 lata,a myślę jak niewyżyta trzynastka.

A ja miałam fajny pierwszy raz - bardzo udany, nie bolesny, miły i namiętny :) Ale po nie było fajnie hehe :P Nie wiem czemu bo w sumie duchowo nie było to dla mnie jakieś ważne przeżycie to jednak miałam dziwny żal, smutek i się popłakałam :D Ale po godzinie mi przeszło i się śmiałam sama z siebie :D

Gość pata taj
ja tam mialam ekstra pierwszy raz, zabolalo przez ulamek sekundy a pozniej to jazda:) najlepszy, namietny seks wychodzi spontanicznie... takie kolacyjki, swieczki ... czlowiek sie nastawia a pozniej zonk bo nie wszystko jest jak w filmie, jak w scenariuszu...

Gość wyloguj się
jestem w identycznej jak Twoja sytuacji. za kilka miesięcy skończe 22 lata, nie uprawiałam nigdy seksu z moim chłopakiem, z którym jestem dwa lata. to znaczy uprawialiśmy wielokrotnie pieszczoty oralne i petting, ale dopiero ostatnio doszlo do pierwszej penetracji... to nawet nie był seks- jako dziewica jestem bardzo ciasna więc po kilku nieudanych próbach, po prostu udało się go wlożyc. wiem, pisze może zbyt obrazowo, może nie powinnam. Chce Cię tylko na to przygotować. W moim przypadku z powodu bólu poprosiłam bysmy przerwali, na ten prawdziwy pierwszy raz jeszcze trochę poczekam. Chcę Cię jednak uprzedzić, że nie musi się udać. Mój chłopak jest niezwykle czuły i wyrozumiały. Mam nadzieję, że Twój także (nie wątpię w to skoro tak długo bez seksu jest z Tobą :D) powodzenia!

22lata ja miałam 17 i wspominam bardzo dobrze nic mnie nie bolało było troszkę krwi ,ale to chyba normalne i było bardzo przyjemnie za drugim razem miałam już orgazm więc bez paniki będzie miło i przyjemnie:)

Gość pata taj
boli bo sie spinacie, a to trzeba na luzie podejsc do sprawy, napalic sie i do dziela

Gość nudny temt alee
a jak chcecie miec dzieci tez tak robicie? sukienka kolacja? był taki film i ona przygotowywała sie do dnia w którym pocznie sie jej dziecko:) piekne..