Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaczliwa dziewczynaa

CHCE MI SIĘ RYCZEĆ!!!!!!

Polecane posty

Moje naturalne włosy to ciemny blond lekko falujący z natury były w miare cienkie ale, ogólnie było ich w miare "dużo" uszło nawet dopóki mnie koleżanka nie namówiła na blond w 3 gimnazjum kolor wyszedł śliczny ogólnie nadal jest taki sam wygląda nieprzeciętnie naturalnie i ma takie złote refleksy ogólnie teraz to chyba tylko z koloru jestem zadowlona ale, nie w tym rzecz...ogólnie przez to że się cholernie podwijają i wwijaja na każdą strone musze je prostować i w tym problem odkąd zaczełam codziennie myć i prostować włosy bo jak wstaje rano to mam kołtun i nie sposób tego nie umyć i nie wyprostować to odkąd prostuje te kudły to teraz mam tak pokruszone że wyglądam jak by mi je ktoś nieudolnie pocieniował i dooopa nie wiem co robić odżywki nie pomagaja bo ogólnie nie chodzi o to że są jakoś strasznie zniszczone tylko kurcze takie powalone pokruszone i miejscami krótsze a, do tego powywijane i weź tu nie prostuj...:O jak myślicie jak się walne na ciemno to coś pomoże ?

Gość Podejdź no do płota !
Wiesz co,a może to wina prostownicy?

Gość nie....
przestan meczyc wlosy prostownica dzien w dzien nic dziwnego, ze sie pokruszyly skoro codziennie je palisz:O nic nie pomoze ciemny kolor

no toż to ja wiem że to wina prostownicy ale, w moim przypadku bez prostownicy się nie obejdzie...kurcze jak powiedziałam koleżankom że się na ciemno chce walnąć to mnie zlinczowały bo mówią że szkoda tak ślicznego koloru ale, co z tego że kolor jest fajny jak kudły mam marne psioki powykruszane :O

No sorry ,ale jak ktoś co dziennie używa prostownice to się dziwisz kup sobie jakąś lepszą z specjalną płytką przeciw paleniu sie włosów i koniecznie dobre odżywki i szampony najlepiej ze sklepu fryzjerskiego i ogranicz prostownicę bo co dziennie to jest przesada muszą być proste kup sobie piankę niech się trochę pokręcą zmień coś a tak ciągle to samo

A podcinałaś? Mi na takie spalone kołtuny pomagało podcinanie - no ale ja nigdy nie prostowałam. No i odpowiedni dobór kosmetyków do włosów - nie doradzanych tylko sama musiałam znaleźć te odpowiednie dla mnie. Mam też jeszcze jeden swój sposób ale to nie zdradzę ;) Podetnij i kombinuj może coś je odratuje, idź do dobrej fryzjerki doradzi Ci jak myć i dbać o włosy bo może nie potrzebnie myjesz codziennie

Jeeeny dobrze,że wiesz ale nie wiem czy wiesz również,że ciemny kolor gówno tutaj da:( Mój kumpel codziennie rano prostował sobie włosy ( tak tak kumpel nie śmiać się ) , bo miał trochę dłuższe niż przeciętny chłopak. Męczył te włosy i męczył i miał podobny problem jak Ty. Podobno zmieniło się to, gdy zmienił prostownicę na lepszej jakości. Duuużo lepszej. Poza tym na jakiś czas zrobił sobie przerwę,bo częste prostowanie na dobre nie wychodzi. A i podciął końcówki dla zregenerowania.

prostownice mam dobrej jakości a, nie moge ich teraz pianką potraktować bo są za krótkie sięgają lekko za ramiona a, te powykruszane to nawet nie i co jak je pianką powygniatam to będe wyglądać jak stara ciotka :O

blondynka-ty wredna małpo !

Na pewno dobra ta prostownica? Dopytuję,bo to ma związek. Moja kumpela ma taką za 5 stów,jakaś naprawdę wypasiona i podobna super prostuje bez żadnych ''ciągnięć''. Jeśli to nie wina prostownicy samej w sobie to pewnie codziennego prostowania. Stosuj odżywki,podetnij końcówki,daj sobie spokój na jakiś czas z prostowaniem.

Gość a co lalunia codziennie
musi miec pieknie ulozone wloski>>>;/ zenada.. spiac nie da rady, jakiegos koka namotac.. jezu puste lalki jesli ja bym katowala wlosy prostownica to tez bym takie miala ogolnie na chwile becna hoduje wiec staram sie nie prostowac a prostowanie dozwolone raz na tydzien nawet dwa..wiem bo fryzjer mowil ze to meczarnia dla wlosow i nie ma co czesciej tego robic.. jesli nie zrezygnujes z prostownicy to nic nie zrobisz

Spróbuj może też najpierw nie suszyć włosów suszarką, niech same naturalnie wyschną. Ja tak robię od dluższego czasu i już mam włosy w lepszym stanie. Jak tak często prostujesz włosy to używaj jakiś odżywek które ochraniają włosy przed wysoką temperaturą. Nie rób zniszczonych włosów na ciemny kolor bo będą Ci się te sianowate końcówki odznaczać na jasno.

no w sumie moge sobie koczka robić bo mi podobno b.ładnie ale, ja chce żeby urosły a, jak będe w koka je spinać to mi nie urosną :O

A może zamiast prostownicy kup grubą okrągłą szczotkę i nią modeluj delikatnie susząc?? Też wyprostuje a zawsze to trochę zdrowiej - mi czasem wystarczy rozczesanie włosów taką szczotką a są idealnie proste

no to prostuj dalej wtedy na pewno ci urosla...

moje włosy przy rowie pickovym też sie źle układają powinny iść przyczesane w dół a są rozwichrzone w kierunku pachwin mam zamiar je prostować prostownicą

no cos za cos... poza tym niech chodzi jak chce sama doproadzila wlosy do takigo stanu a jesli bedzie je dalej katowac to bedzie jeszcze gorzej

z natury szatynka rozjasniam włosy regularnie od 5 lat myję(szamponem do włosów suchych,poźniej odżywka Kallos lub Sleek Line,na wilgotne włosy gliss kur spray) suszę(zimnym powietrzem) i prostuję codziennie :o (prostownica parowa z płytkami teflonowymi+jebwab w płynie) minumum raz w tygodniu sauna(duuuuuużo odżywki+folia+przeprasowny żelazkiem ręcznik) :)

co rano zadzieram nogi stopami za ramiona wywalając rowa do lustra golę go sobie maszynką do golenia dlatego z włosami rowem dupnym nie mam problemu

pamiętacie anke piszczałke z "tap madl" to ja mam włosy coś jak ona po wysuszeniu i nie ruszaniu ich wogóle masakraaa :O

strumieniem zimnego powietrza suszarki powiewam ogolonego rowa niesamowity relaks :)

myślę, żeby sobie strzelić w łeb z powodu włosów :O

powyższe podszywy pozostawiam bez komentarza oprócz 00:27 bo to mój :P

kurcze znalazłam fote która idealnie odzwierciedla moje kydły tylko że jej się nie da skopiować jak się komu chce to niech wpisze w google grafike anna piszczałka i na 1 stronie od dołu 4 rząd i od prawej 4 zdjęcie ona tam jest w takiej koszuli w krate i mam identyczne włosy jak ona po wyszuszeniu :O

tak dokładnie to ta fota