Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaczliwa dziewczynaa

CHCE MI SIĘ RYCZEĆ!!!!!!

Polecane posty

I wg Ciebie te włosy wymagają codziennego palenia prostownicą? Ja mam też takie i w celu wyprostowania wystarczy mi szczotka i suszarka, a czasem sama szczotka

no tak masz racje bo sama je też susze na szczotke i jest gites ale, jak minie godzina wyjde na dwór albo, choćby w domu jestem a, się coś gotuje to odrazu się wywijają na każdą strone i dlatego je prostowałam od 2 dni jestem na odwyku i prostownica grzecznie leży w szufladzie ale, co ja jutro mam zrobić jak rano umyje wyszusze na szczotke i co tak zostawić to jak wyjde na dwór to się powalą i będe głupio wyglądać :O

Gość nie mecz wlosow!
oo tez mam taka fryzurkę, tylko trochę bardziej napuszona (mam gęste kłaki;x) i mysle ze wygladam oki:P przestan maltretować wlosy ta prostownica!!

Gość kahgejfhbgki
Ja też codziennie nawilżam, nakładam odżywki, jedwab, prostuję nawet dwa razy i wtedy włosy są piękne, a w rzeczywistości?!!! wyglądają mniej więcej tak! http://i35.tinypic.com/23h3jt0.jpg i nie, nie od prostowania, takie mam, nie farbuję, prostuję gdzieś od trzech miesięcy bo zaczęłam się wstydzić wychodzić z takim puchem do ludzi a Ty masz NORMALNE włosy:/

ciekawe czy jej te włosy cieniowali bo ja mam identyczne jak ona tak jakby pocieniowane a, jednak nie cieniowałam wcale :O

chodzi mi o piszczałke oczywiście :P

kahgejfhbgki -to weź je może w odwrotną strone pianką potraktuj albo, kremem podkreślającym loki :/

Gość kahgejfhbgki
loki w ogóle się nie trzymają, potrafię cały dzień w wałkach chodzić, zdejmuję, są piękne, a za dwie godziny schodzą:/ pianka daje marny efekt. I tym sposobem prostuję codziennie, często nawet dwa razy

A jakie kosmetyki stosujesz? Ja po wyprostowaniu psikam nabłyszczaczem Schwarzkopf i z tej samej firmy używam lakieru yyy zielonego to chyba stopień 4/6 jakoś... no w każdym razie nie "utwardza" mi włosów a trzyma nadany kształt Jeśli nie używam lakieru to często łapie włosy tak jakbym chciała zrobić kucyk i przeciągam ręką wzdłuż i przeczesuje palcami tak mocno troszkę je naciągając i w ten sposób "prostuje", no nie wiem jak to opisać ale działa na okiełznanie ich ;) Nie są w tedy idealnie proste ale okiełznane ( mniej więcej tak jak mam na zdjęciu w stopce)

Codziennie myje je szamponem Pantene gęste i mocne ale, ostatnio stwierdziłam że jest do dupy bo wcale nie są gęstesze i co jakiś czas odżwyka Wax do blond której nie cierpie nakładać bo potem sa takie oklapnięte ale, cóż czasem trzeba...:P Jeszcze niedawno myłam włosy szamponem Oriflame Hair X niebieskim do codziennej pielęgnacji i żółtym czasem i po tych szamponach ogólnie wósy są jakby grubsze cięższe mniej podatne na skręcanie ale, to ponoć zasługa sylikonów jak mi kumpela uświadomiła i przestałam używać bo to szkodzi włosom :O

czasem nakładam pianke loreal różowa hot liss czy jakoś tak biore troche na ręke i rozcieram a, potem palcami podnosze do góry włosy i modeluje na szczotke

Ja myje szamponem Nivea a odżywka Schwarzkopf, teraz staram się myć co 2-3 dzień bo tak mi fryzjerka doradziła - ciężkie to dla mnie bo po prostu lubię mieć codziennie czyste i świeżo pachnące włosy ale muszę przyznać że po dwóch msc mam mniej siana. Piankę używam z loreala jakąś chyba - ale do rzadko bo tak jak lakier tylko do konkretnego modelowania Ja bym Ci jednak radziła odstawić tą prostownice bo na prawdę nie masz aż takiej potrzeby a sama wiesz że to głównie ona tak zniszczyła Ci włosy. Pokombinuj jakiś czas z kosmetykami, podetnij, zregeneruj włosy, prostuj na szczotkę a na pewno będą ładniejsze

a,brała może któraś z was skrzypovite bo ja biore od miesiąca i nie widze jakiś efektów szału mnie ma jedynie co to po odrostach widze że troszke podrosły...

Gość droga autorko
mialam tak samo i bol bo wlosy prawie po pas :( wszystko przez prostownice i farbowanie na blond. Mi pomogl zabieg regeneracji. U mnie kosztuje 30zl, siedze 1,5h potem podcinanie i robie go raz na kwartal. Moje wlosy trzebabyko sciac po ramiona ale po tych zabiegach mi bardzo szybko rosna i po 1.5roku wrocilam do dlugosci. I koniecznie zadziej myj.

,,no w sumie moge sobie koczka robić bo mi podobno b.ładnie ale, ja chce żeby urosły a, jak będe w koka je spinać to mi nie urosną'' jesteś pewna,że blond to nie jest twój naturalny kolor?

Gość odlatuje kużwa
problemy ,ja pierdu ,nie mam słów

Gość odlatuje kużwa
powyżej - pisała kobieta blondynka ,ale nie rozumiejąca jak mozna tak rozkminiać o błahostce :D:D