Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kate22962296

co powinnam zrobic ?? pomzcie dziewczyny:)

Polecane posty

przechodzac do setna sprawy: wyszłam za maz bez wieedzy rodziców( nie jestem nastolatka, mam swoje lata i wiem ze to byla sluszna decyzja, aczkolwiek znajac moich rodziców to nigdy by sie nie zgodzili- chyba ze dopiero po uzyskaniu tytulu doktora) ze wzgledu na to ze zaplanowałam z mezem przeprowadzke do niego chciałabym powiedziec mimo wszystko moim rodzicom tylko boje sie po prostu o ich rekacje bo przeciez w koncu to moi rodzice- nietolerancyjni ale jednak.. Prosiłabym o powaznie i szczere odpowieddzi bo naprawde jej potrzebuje :)

Gość Phoebe20
seDna kobieto. SEDNA. Jeśli masz swoje lata, i już i tak jest po fakcie, to po prostu powiedz im spokojnie, prosto krok po kroku co i jak. i nie rozumiem - jak to małżeństwo po uzyskaniu tytułu doktora? Dziwnych masz rodziców O_o doktora w sensie po ukończeniu medycyny, czy doktora nauk jakichśtam jakichś? bo w tym drugim wypadku jestem w kompletnym szoku, w pierwszym jeszcze w miarę mogę zrozumieć. wnioskuję że masz już grubo ponad 20 lat, więc nie widzę problemu co do przeprowadzki. Jesteś dorosłą mężatką, idziesz na swoje i już. Albo to rodzice akceptują, albo nie ;] powodzenia

Gość żałośc
Ale co rodzice mają do zgadzania się albo nie? Twierdzisz że byłaś na tyle dorosła żeby wyjść za maż a boisz się reakcji rodziców? Dziecinada do kwadratu. Pakujesz swoje rzeczy i się wyprowadzasz. Ogólnie masz dziwne odchyły skoro robisz takie rzeczy.

Gość ile masz lat 15
istnieją takie durne baby ? a o czym myślałaś biorąc ten ślub ? sądziłaś że całe życie będziesz przed własnymi rodzicami ukrywać fakt że jesteś mężatką ? nie mam pojęcia o czym wtedy myślałaś, no bo chyba miałaś świadomość podejmując tę decyzję że kiedyś w jakiś sposób będziesz musiała poinformować rodziców.... zazwyczaj ludzie planują ślub przynajmniej kilka miesięcy....no chyba że żenią się po pijaku w Vegas....no ale raczej nie sądzę by Ciebie dotyczyła ta opcja.... inna sprawa: Twój wybranek nie dziwił się że nie przedstawiłaś go rodzicom, że nie uczestniczyli w ceremonii itp ? dziwny ten wasz związek

sama sobie przeczysz - uwazasz sie za dorosla osobe, a boisz sie rodzicow. dorosnij do zycia

Gość Agentka csi
a dlaczego balas si epowiedziec? czy on jest kolorowy??