Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anja0123

Patentex oval

Polecane posty

Gość Anja0123

Co myślicie o tej formie antykoncepcji,ponieważ ja mam duże wątpliwości,ostatnio słyszałam w telewizji wypowiedz ginekologa który mówił że już się tego nie powinno stosować bo jakieś tam badania wykazały że środek o nazwie nonoksynol który występuje w tych globulkach może być niebezpieczny,poza tym skuteczność jest bardzo niska ok 16 ciąż na 100,pytam o to ponieważ ostatnio wpadła mi w ręce młodzieżowa gazeta w której środek ten był reklamowany jako skuteczny na 99,7%,więc komu tu wierzyć

Gość nie polecam nie dość
że niska skuteczność, to jeszcze niezbyt przyjemny z tym jest seksik ;)

Gość Anja0123
ja sporo ale mam córkę nastolatkę która czyta takie gazety

globulki mają niską skuteczność, chyba że w połączeniu z prezerwatywą. i faktycznie sex jest średni. użyłam tego ze dwa razy w życiu.

Gość w mlodziezowych pismach
rozne glupoty mozna znalezc ;! Ale chyba bardziej wiarygodne sa dane z pism medycznych, niz artykulik wyzmazony przez niedouczona pania redaktor? Pokaz corce strony w necie dotyczace metod antykoncepcji, a najlepiej szczerze z nia porozmawiaj i (gdy przyjdzie na to czas) zaprowadz do ginekologa. To on powinien decydowac o formie antykoncepcji najlepszej dla Twej corki, a nie ktos z kolorowego pisemka dla nastolatek.

Globulki, żele i pianki przyczyniają się do powstawania nadżerki. Pomijam już to, że stosowanie ich jest nieprzyjemne.