Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja-nina_

Czy ja się zeszmaciłam?

Polecane posty

Nawiązałam romans z moim byłym chłopakiem z przed 25 lat... Przeżywając czystą miłość między nami,on zrezygnował ze związku w którym ma małoletnie dzieci,a ja zostawiłam męża z dorosłymi już dziećmi. Zamieszkaliśmy razem. Mój kochanek uzależnił się od alkoholu,z winy wrednego bababska,którą nareszcie dla mnie zostawił. Dlaczego słyszę wokół,że jestem szmata?

Gość jogurtnaturalny
jesteś szmatą bez dwóch zdań, nawołuję żebyś publicznie przeprosiła nas za marnowanie naszego wspólnego tlenu!!!!

Gość DOLARS
SPRZED 25 LAT ? TY NIE JESTES SZMATA TY JESTES JUZ STARA SZMATA :D

Gość Jasnowłosa Venus
a dlaczego wtedy się rozstałaś z nim?

W sumie obys wiedziała co robisz.Ten chłopak sprzed 25 lat to juz nie ten sam facet co teraz.Moglas troche go moze lepiejpoznac a nie tak raz dwa zostawiac wszystko dla dawnej miłosci-moze to bedzie bład ,a moze nie..Tego niestety nikt niewie a czas pokaze.Zycze powodzenia

szmata nie jestes a kto tak sadzi to zakłamany hipokryta ,ktory mało w zyciu przezył.

Gość Miss powiatu
nie uważam że się zeszmaciłaś

Gość ja-nina
Dziękuję za wypowiedzi i odpowiadam: Jasnowłosa Venus: 25lat temu rozstałam się bo spożywał alkohol i nie panował nad sobą viiki: ukrywaliśmy romans przez lata zanim ni zamieszkaliśmy razem...