Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bertaWie

ta pieruna łomamiła mi synka!

Polecane posty

ta pieruna teroz kajś polazła,na placu pizga a łona zaś z zadkiem na wierchu,jo jus niy mom sił do tygo babsztyla.Mój synek po robocie mo jeszcze fucha bo łostatnie mu zaczła glyndzić ze ciynzko je,to jak zech godała jej zeby sie uwijała z znolezieniem roboty to łona ze niy bydzie robic bo łod tygo chopa mo.I co bys ty na to powiedzioł?

jo ludzie niy moga,rynce łopadajom,czeba bydzie rzykać zeby tyn gupek na łoczy przejrzoł

ja łona mieszko u mje bo jom chop na zbity pysk wyciep z doma a moj gupek nia wzioł bo mu jom żol bylo,łona mu sie żaliła na tygo swojygo chopa ze łon byl niydobry ale jo jej nie wierza,łon jom wyciep bo łona za chopami durch lotała

Gość dallilla
idiotka

Gość alojzy łopata
berta dej se na luz a piznij se w tyn durny łeb

Gość zdf 1
Alojzy lopata dej ty se w durny leb Berta wie jak mosz problem to wez ta pieruna za leb i wywol z doma

dyć mi syn ten gupek niy do ,co se ty myslisz ze jo nie chciałach? Ale jo byda miec za niedugo dowody i łona wyleci ze hukiem z mojej chałupy

Gość zdf 1
a jak jej cera godo do ciebie?

Gość zdf 1
czyjo chalpa synka czy twoja bez godania

Gość zdf 1
nakopej do dupy i porzadek bydzie

Gość synek bertaWie
a weź się matka piźnij w tyn pusty sagon!

Gość alojzy łopata
berta nastaw sie ewaldowi z sąsiedniego familoka jak cie wyłonaczy łod zadku to ci złość minie

Gość olewamizlewam
hahaha leje ze smiechu:D

Gość
:D:D:D Co wy już nie wymyślicie ... o pieronie jasny:P:D

alojzy łopata a cos Bercie to do jak lona sie nastawi Ewaldowi ? Jo mom taki plan lona musi napuscic Ewalda na ta Pierona coby lon ji wyrombol zadek a lona niech robi zdjyncia i je pokorze synkowi.

Gość ja nie moge haha
Berta-Portrat jestescie wyyjebisci :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość
Potrat slonski... witom serdecznie :)

Jo wom zaroz byda godać co je grane ino ida do sklypu po wuszt i siyń musza łogarnonć,siedźta tu i nikaj nie łaźta

Witej Berta jo jus myslol co ty ze aparatym na czatach stojisz. Po woszt to idz ale ta siyn to zostow na niyskoro bo jus niyumia sie dolonacyc ze tym czekaniym co sie porobjolo pisej !!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo mje rosprasko ze ciekawosci.

jo ta pieruna wczorej widziałach na włosne łocy jak godała z takim chopem modym i zadkiem huśtoła ,jak żech podlazła łobok niych to zaczli spindalać i niy chcieli zymnom godać,jo wim że jo je ślepo ale ta motyka żech rozpoznała i łona sie z tygo tak wartko niy wywinie,dzisiej somsiod poloz jom szpegować,czekom na niygo mom nadzieja że narobi wiela zdjynć.Jo chciałach tu wlyź ale niy miałach jak bo na klachy baby przylazły.Ta pieruna by chcioła zeby jo se ajncla znolozła bo mom rynta po chopie i mje bydzie stać a łoni by kupa wiyncej chałupy do siybie miyli,tako pierońsko motyka,łona wie ze jo jom mom na łoku i bez to tygo chce,ale moj synek nie je taki gupek łon mje samej ni do w chałupie mieszkoć