Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bertaWie

ta pieruna łomamiła mi synka!

Polecane posty

Gość bertaWie
a łon ciynszko robi w kopalni,pieruna sie na górnika ciepła bo łon richtig wiela zarobi ,mje niy daje bo jo nie chca,niech se synek kupi jakeś galoty na wypłata aby,ale co myślicie ze łona mu do? A kaj,łon ani grosika na łocy nie zobejrzy

Gość bertaWie
a kaj sie do,do połednia je w szkole,a po połedniu to i net sama w domu bo ta dziołcha jest już srogo. A jo nie jest żadno górolka

Gość bertaWie
najgorzy jest w nocy! łona go po cimku łuczy kamasutra! każe mu się kłaść i wiśta wio na jiźdźca!

Gość bertaWie
jo łobiod warza,też sie zabakom,a co;)

Gość bertaWie
to ło gury to nie jo

Gość bertaWie
sorry,muszę iść sroć bo mi gówno leci po nogawach

Gość bertaWie
ło żodnej kamasutrze żech niy pisała

Gość bertaWie
już jestym! a mojego synka ni mo! pewnie znowu ta pieruna koże mu udawoć jeźdźca!

Gość bertaWie
ludziska z familoka wytykają mnie palcami,żech wychowała synka na takiego matoła!

Gość bertaWie
a jak ta pieruna zaciąży,to wyrzuca mojego synka na hasiok! niech się wito ze szczurami!

Gość rendaaa
Haha i podszywow to my sam zaro zdemaskujymy, bo ni pierona im ta naszo godka niy wychodzi :D Zaroz poznac jak kto godac niy umiy.

Te ze tom kamasutrom to ny zly ponys ,bo jak lona mo jusz srogo cera to lona niyje pjyrwszy modosci i jak sie tak bydzie wyginac to mizno ji cosik we gnyku popusci.

Gość bertaWie
dziołcha upanuj że się! tu ni mo żodnych podszywów! jo pisze tak miastowo nie to co ty po ślunsku zalatuje gównem :(

Gość bertaWie
pieruna wspominała coś tyż o piesku! mój synek musi udaweć jakiegoś pso i ruchoć ją od tylca:( ja se z tym poradzić ni pieruna ni umim

Gość bertaWie
Mój synej to niy je żoden matoł,jo go na zicher chopa wychowałach ino tyn gupek sie zakochoł w tyj pierunie i mu na dykiel podło ludzie.A ten co sie podoł za mje i napisoł że jak bydzie zacionżona to richtig wywala do szczurów,jo niy żartuja

Gość bertaWie
Potrat slonski ciąg się chłopie po hasioku i nie pierdel bo mi łeb pęko! a mojimu syneczkowi to do pintów nie dorostesz konolu jedyn! idź se naworz wodzionki i wypij se meliska na rozruch,mój synek pija i mo erekcja jak ta lala

Gość bertaWie
mój synek ni byndzie ojcym ty bydziesz ojcym! on strzelo ślepakami! ma to po mama

Dyc zech napisol co niymom C U L I K A to jak mom byc lojcym?? A wodzionki niy zra bo smrod ze pyska potym paskudnie jedzie jo sie lodrzywjom bardzo zdrowo i zra ino mjynso. A meliska wala ine ze spyronym.

Potrat to je jo prawdziwo,ty z tamtemi niy godej i nie suchej co łoni godajom.Musiałach sie czarno zrobić bo łoni nom niy dali pogodać ,trocha mi to zajyło ale teroz już bydzie łokej

Jo sie zaroski kapnol co tys pisala a co te inne ale jak sie komus mjerznie to sie fajnie podszywac jo to tysz czasami praktykuja