Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bertaWie

ta pieruna łomamiła mi synka!

Polecane posty

Potrat a jo niy jym wusztu,jo ino dla synka kupuja,jo niy moga bo żech je na diecie i jym ino chaberfloki z mlykiem.Dzisiej zech se trocha pozwoliła i zrobiłach se wodziunka ino teroz z gymby jydzie ,musza se chapnonć jakiygoś amoloka

Gość butelka gramy??
haha nie no topik swietny:D Pozdrawiam Panią Bertę:D:D:D

No tos sie wyklachala za wszyske czasy!!! Jo zech bol na przerwie lobjadowy jeszcze pol godziny i mom szychta. To na wtoro rachujesz na somsiada boch ciekawo jak sie lozwinie akcja ,a cos to za wosztu nakupjola?? jo wetuje co lona zezre tyn woszt twojymu synkowi a jymu do pajda suchego hleba dej ino pozor !

Ljuhajmka i butelka gramy?? Wy sie dziochy niy chichrejcie ino dowejcie jakisik pomys coby ta Pierona przycopic na gorkich sex zabawach i co by tyn synek lotwar locy Pozdrowjom. i pomyslijcie zdziebecko bo motyka zechacharzy synka.

a prosty sposob mam namowic jakiegos chlopa do podstepu zeby ja uwiodl i tyle zdjec naklikac i dowod gotowy:)

Gość :D4321
haha haaa:D

Berta kaj sie straciola???????????? Abos wychlapala flacha amoloka i dogorywosz lod wcora?? Dziocha ty sie lodezwi bo jo sie byda starac co sie ze tobom robi, Czy ci ta pjerona jakich bolokow niynarobjola,abo jesce gozy,czy cie niy torbla jakyms kamolym we gowa i kajs lezys i sie niyporadzisz locknoc???

Gość chwasty wyrywam
niezle niezle:D

Gość wiesc sie rozniosla!
lodejdz lobuzie lod moji lolenki loberwies lorcykiem Lodyga Lukas

Berta lodezwi sie bo dzwonia na policjo coby cie szukali ,czy nyje zapraskano abo kajs zawarto we jakijs stodole abo na fisle ,i moznos godno i ci je zima ,czekom do godziy 14:00 jak nydosz znaku zycio to cie byda listkym gonczym szukac. Pozdrowjom Potrat.

Suchejta baby i chopy jo niy byłach tu bo żech niy mioła interneta,myślałach że sie wściekna ze niy moga wom łopisać tygo co sie stoło.Mom zdjyncia tyj pieruny z tym chopem co zadkiem huśtoła przy niym jak se w parku na łowce świergotali jyden do drugego pieruńskie mamlosy.Jo żech to pokozoła mojymu synkowi i łon łomało co zawołu niy dostoł,wypierdziylił jom z doma tak ze z hokiem lecioła.Łon borok teroz ciyrpi ale jo sie niym łopiekuja i mu znojda tako baba co bydzie go wort

Gość laska bialy s
zabawne to:D hihi:D

Gość alojzy łopata
berta synkaś tera ty łomamiła tyś je blank gupio tera łon weżnie powróz i sie łobwiesi!!

alojz co ty padosz za gupoty jo żech go wybowiła i łuwolniła łod tyj pieruny ,jo mu znojda baba tako co łon z niom bydzie szczynsliwszy a niy tako co go ino z piynindzy łoskubywoła i zdradzoła

Gość alojzy łopata
berta ty sama se znojdz joł proponowoł co byś ku ewaldowi polazła tyn by ci ta ana zaryglowoł i byłbyk fertig śląsko masaro

Gość alojzy łopata
joł ja ale yorgus coś napominoł co byk mu pedzioł cy mos kogo cy cysto jestes cy ło dupceniu idzie z tobą pogołdać joł se tak myśla co łon mo smaki potobie

jo mom ale rynta po chopie a ło dupcyniu to jo niy godom bo jo je porzondno baba alojzek

Gość alojzy łopata
jerunie jak mosz rynta po chopie to joł sie łapia zaroz

jo sie niy dom tak wartko łoskubać alojzek,jo niy je tako gupio.Jo szporuja teroz na Jamajka

Gość alojzy łopata
szporuj ale na moje jajka hahahahahahhahahhahahahah

Gość alojzy łopata
berta joł cie i tak wyłonacza przycisna cie kajś w laubie zyrwa ci kiecka i łobejzysz se jaki jo je łogier a tera musza iść na msza niedzielnoł beda pózniej

ja leź na msza i rzykej do maryjki tak co ci sie tygo łonaczynia łodechce

Witejcie Berta Jo sie niy smykom jo sie ino robia przerwa we sobota i niedziela ,bo mo za pjerona roboty we chalupie ,jo nadowom lod poniedzialka do pjontka ze roboty . Berta to sie ciesza cos to lostorbjola ,tero sie synek moge sam naciongac nudla , puki jakijs mu niyznojdziesz a to nic niy kosztuje. Alojzy Widza co mosz smaki po ty Bercie ,a jesce jak mo dobro rynta po chopie to sie wcale niy dziwja mosz chopje recht przydybej jom kajs mozno cosik z wos jeszcze bydzie . Jakby co to dejcie zignal co sie tam polonaczylo. Pozdrowjom Potrat.