Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werrraaa

mam same córki

Polecane posty

Gość werrraaa

czyli 3, nie przeszkadza mi to, mąż przyzwyczaił się, choc marzył mu sie syn...jest mi tylko czasem przykro :( jak ktoś robi wielkie oczy i to komentuje, albo radzą by postarać sie o jeszcze jedno, ludzie czasami są nienormalni....

Gość mini ratka
nas też jest 3:) ja i dwie starsze siostry:) tata pewnie też chciał mieć syna, ale cóż-nie wyszło:) a kilka miesięcy temu został dziadkiem. i ma...wnusię:D widocznie mu nie dane było:D

Gość Mama 3 coreczek :)
Zebys wiedziala,ze ludzie ktorzy komentuja fakt,ze macie 3 creczki sa nienormalni.Kurcze co to kogo obchodzi? Ja tez mam 3 corki :)

Gość ludzie zawsz będą komentować
bez sensu:O gdy kobieta już ma syna i jest w kolejnej ciąży i mówi, że będzie następny syn, to też mówią, że "ojej":O bo najlepiej mieć parkę:O

Nie martw się :D Moi rodzice mieli 4 córki ;P Moja siostra z kolei ma 3 synów... szczerze mówiąc dziecko zawsze jest szczęściem czy to chłopiec czy dziewczynka ;)

Gość looookiojigytftyrtawetyty
nie martw się:) możesz odpowiadać,że sztuką jest zrobić "dziurkę w dziurce" może się odwalą:)

Mój tato ma nas 2 mnie i moją starszą siostrą ja mam córkę - po usg powiedział: Wam czesałem warkocze to i wnusi też będę czesał:) A Ci co gadają wg porąbani jacyś:)

Wiem co czujesz mnie też to wkurza bo mam dwóch synów i jak byłam w drugiej ciąży i mówiłam że też syn to też słyszałam "ojej" fakt że chciałam drugą córkę ale nie znaczy że mają mi współczuć z powodu drugiego syna!!! Kocham go nad życie i już nie zamieniła na dziewczynkę aha i jeszcze jedno nie zamierzam próbować następnym razem jak też słyszałam że następnym razem będzie córka