Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiarygodny czy nie ????

wiarygodność testu ciążowego

Polecane posty

Gość wiarygodny czy nie ????

cześc dziewczyny na ile wiarogodny jest test ciążowy wykonany jeden dzień przed spodziewaną miesiączką? test zrobiłam dzisiaj - dosłownie przed chwilą (więc nie był on z porannego moczu). Okres powinnam dostac jutro

Gość qqqqqwertyuiokj
raczej wiarygodny.

Gość zalezy co pokazal
jak pozytywny to raczej sie nie pomyslil natomiast neg mogl sie pomylic, jak mialas owul pozniej mogl nie pokazac ciazy a co ci wyszlo?

Gość wiarygodny czy nie
no test niestety negatywny :( znowu owulacje miałam 8 lutego. wciąż łudze się że jednak sie pomylil

Gość wiarygodny czy nie
cykle mam zawsze 28dniowe

Gość to raczejjj
negatywny na 100%

Gość marysia84
Ja tez miałam owulacje 8 lutego a test zrobiłam w sobotę i tez niestety negatywny a cykle mam 26-27 dniowe i jak narazie @ brak a przy pierwszej ciąży negatywne wychodziły mi do 6 tygodnia i dzidzia urodziłam się zdrowa i bez problemów więc nie zrażam się tym negatywnym puki @ niema jest nadzieja. Pozdrawiam

Kolezanka ma cykle 29-30 dni. Zrobila 1 test 30 dnia - negatywny, kolejny 33dnia cyklu - negatywny. Pozytywny wyszedl dopiero 38 dnia cyklu. No ale oczywiscie nie bylo miesiaczki i troszke wczesnych objawow ciazowych. zycze powodzenia. Poczekaj na miesiaczke, ma byc jutro tak? moze zrob test w takim ukladzie w srodke jesli miesiaczka jutro nie przyjdzie.

Ooo :) a nic ciekawego, siedze sobie na kafe, czytam co popadnie i czasem udzielam rad, na tyle ile moge :) I tak poza tym czekam na ...brak okresu :P A co u Ciebie?

ally84 nie zajrzysz doi nas na topik? hihih a u mnie brz zmian póki co walczymy szkoda ze usunełas sie z naszego topiku ja wrócilam chodz na innych tez sie udzielam ale mam zdrowe podejscie do tego juz sie przyzwyczailam do nie powodzen

Czytam Wasz topik czasami :) Jak i kazde inne. Jakos nie czulam sie tam specjalnie i mialam kryzys po miesiaczce wiec sie skasowalam, a teraz z nudow czasem zagladm tu i tam :P

ka masz ochote tak pogadac np prywatnie np na gg to jest mój mail stokrotka1982@onet.pl jak masz ochote to mozesz podachihiih

dzieki wielkie, ale ja to skronie (przynajmniej staram sie) od rozmow o owulacjach, testach, miesiaczkach itd. Oczywiscie ze czasami mysle bo sie nie da nie myslec, ale jakos musze sie odszyc od tego, dlatego tez skasowalam sie z Waszego topiku, czasami wchodze i poczytam conieco, ale tak zeby codziennie to juz musze sobie dac na luz.

Gość wiarygodny czy nie
obyście miały racje dziewczyny :) test zrobilam dzisiaj bo już wytrzymać nie mogłam, szczerze mowiac bylam pewna że bede dwie kreseczki bo czuje sie dokladnie tak samo jak przy ostatniej ciąży w wakacje. mam nadzieje ze @ nie przyjdzie

Gość dhdgfiwuehbfkehwasbdkvweh
trzymam kciuki żeby teścik się jednak mylił