Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze sie wyzalic

zyc sie odechciewa

Polecane posty

Gość musze sie wyzalic

czy ktos jest w stanie powiedziec mi co mam zrobic ze swoim zyciem?? 1. studia: jestem na 3 roku zarzadzania, dzisiaj nie zdalam zaliczenia z cwiczen z finansow... mimo ze pisalam tylko 1 raz, braklo mi jednego punkta i ta glupia cipa powiedziala ze jej nie obchodzi ze mam zwolnienie bo bylam chora i nie zrobi mi 2 terminu, mimo ze mi przysluguje napisalam pismo do dziekana o przywrocenie terminu i musze czekac, ale to i tak nic nie da bo w piatek egz i nie zdarze napisac zaliczenia, a braklo mi 1 punkta i bede rok w plecy bo musze wziac warunek i nie obronie sie w czerwcu... zalamalam sie calkowicie, nie wiem czy rzucic te studia w cholera 2. kasa - skoro nie bede studiowac to cofna mi rente po ojcu i nie bede miala za co zyc, a wzielam pozyczke na 6 tys 3. zdrowie -pozyczke wzielam bo wykryto u mnie stozek rogowki pol roku temu i musze miec operacje. ustalona na 1 kwietnia, ale okazalo sie ze to juz ostatnie stadium i musze zrobic to szybciej bo w kazdej chwili moze mi peknac rogowka i sie wylac...zajebiscie 4. mieszkam ze swoim bylym facetem w mieszkaniu studenckim bo umowa jest do czerwca... zostawil mnie a teraz udaje przyjaciela 5. zakochalam sie w faceci ktory nie jest dla mnie, i nic nigdy z tego nie bedzie, nawet nie mamy kontaktu od 2 miesiecy 6. tydzien temu zmarla moja kochana babcia.... :( 7. nie mam pracy, nie mam kasy, nie mam nawet do kogo sie przytulic .......... staralam sie jakos trzymac, ale po dzisiejszym jestem totalnie zalamana 22 lata i co zostane bez wyksztalcenia, bez pracy

bedzie dobrze rozmawiaj z bogiem modl sie do niego by ci pomogl agwarantuje ze bedzie ok. pomodle sie dzis za cb zeby ci sie ulozylo wszytskiego dobrego badz silna!!

Gość wkurwia mnie ta karolianna
Głowa do góry kochana, kazdy ma w zyciu takie momenty gdzie swiat wali mu się na głowę, zwykle problemy jakoś muszą się rozwiązać... Dabaj o zdrowie bo to najważniejsze, ze studiami sobie poradzisz, co sesja sa takie problemy, przecięz nie relegują cię z uczelini za to ze nie masz zaliczenia z finansów... Jestes młoda, zycie przed Tobą:) Zapisz sobie ten topik w ulubionych i zajrzyj do niego za pare miesięcy, zobaczysz ze miałam rację :)

Gość musze sie wyzalic
dzieki za dobre slowa, wiem ze ludzie maja gorzej, smiertelne choroby itp ale na mnie to tak spadlo teraz ze sie podlamalam, czuje sie taka samotna, chcialabym miec kogos bliskiego, we dwoje to zawsze razniej nie wiem czym sobie zasluzylam na to ze mam tak spaprane zycie

Gość musze sie wyzalic
bez perspektyw...

Gość jkdka
idz do ksiedza pomoze ci

Gość marta222222222222222222222
idz sie zapoisz do ap edukacja i rente bedziesz miała dalej przyjmuja cały czas nic nie nie martw , tylko musisz isc do zusu z zaswiadczeniem

Gość musze sie wyzalic
nie wiem czy dam rade isc do ksiedza, bo nie moge wydusis z siebie zadnego slowa zeby sie nie rozbeczec...

Gość musze sie wyzalic
podnosze

Gość musze sie wyzalic
moze doradzi ktos co zrobic z tymi studiami czy rzucic je i isc na cos nowego od pazdziernika to jakby nie bylo 3 lata w plecy mam jestem zalamana