Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jatakma

swędzi mnie skóra

Polecane posty

Gość jatakma

jestem w 23tc; coraz częściej swędzi mnie skóra; ostatniej nocy to wręcz nie mogłam spać.

Używaj odpowiednich kosmetyków, balsamów dla kobiet w ciąży. W aptekach i drogeriach jest dużo takich serii.

Gość jatakma
używam 2x dziennie; problem w tym że mnie wszędzie swędzi, na nogach, na rękach, na szyi - nie tylko w okolicach brzucha

Lepiej porozmawiaj z lekarzem bo to moze byc wlasnie cholestaza a to jest niebezpieczne. Zapytać nic nie zaszkodzi :)

Gość jatakma
dzięki, właśnie słyszałam że taki świąd może oznaczać prblemy z wątrobą..... łudzę się że to nie to, zrobię dziś gruntowny peeling bo dawno nie robiłam, może mi się poprawi; do tej pory wydawało mi się ż eto od rajstop, bielizny, bo ogólnie mam b.sucha skórę.

Gość ula_g3
mnie też :) i strasznie mi wysypało pryszczaków na pleckach... :( a do lekarza mam iść dop. za 3 tyg, a głupio mi dzwonić tylko z tym...

Gość mnie też swędziała
mnie też swędziała, szczególnie na nogach i była sucha, nie jestem na 100% pewna, ale chyba to było mini uczulenie na płyn do płukania, bo sam jego zapach zaczął mnie denerwować.

Gość mnie tezzzz
swedziala, ze do krwi sie na nogach drapalam... zbadaj watrobe, bo u mnie sie okazalo ze mam zoltaczke typu c