Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto jest tu ładny?

Jakie czarne nicki są wg was ładne?

Polecane posty

Gość jak będziesz ciągle
szukał wrażeń w internecie to u ciebie nigdy nawet początku nie będzie

No więc ty się lepiej ucz, żeby tej jedynej nie rozczarować💤 A nie na kafe wypisujesz pierdoły o wyzwolonych kobitkach. Wypraszam sobie:p

Gość żeby on jeszcze
miał jakiekolwiek pojęcie o kobitkach

mi chodziło o te wyzwolone które się pieprzą z kim popadnie czyli nawet z nieznajomymi ;) pomarańcz -> ja nie szukam na necie wrażeń :P

Gość żeby on jeszcze
pieprzą się z kim popadnie, ojej, ale zacwaniakowałeś

Gość żeby on jeszcze
leviatanowi na pewno się podoba

bazienka -> chodzi mi o ilość partnerów czyli nie taka co co tydzień ma innego ;)

Nie wiem tylko, co złego w pieprzeniu się. Wiesz, ja odnoszę wrażenie, ze ty trochę zazdrościsz. Co kto robi w alkowie, jest tylko jego sprawą. Wkurzają mnie tacy strażnicy moralności. To ona złapie syfa, nie ty.

Gość żeby on jeszcze
leviatan, a jak ci dziewczyna powie, że nie miała żadnych partnerów albo miała małą ilość to uwierzysz jej na słowo czy będziesz chciał żeby przysięgała na życie matki?

Oblubienica -> mi nie chodzi o samo pieprzenie się tylko o pieprzenie się z kimś kogo nawet się nie zna/obciąganie przypadkowym facetom na imprezach itp. ;]

Gość żeby on jeszcze
jak twoje wymagania to może zrobić z siebie cnotkę, bo będzie się bała, że ją zostawisz :D

Bazienka nie jesteś reliktem przeszłości ;) ja mam podobne zdanie :D Mój mąż był moim pierwszym i jedynym :) Najbardziej mnie śmieszy, że jak ktoś słyszy, że mam 5letnie dziecko a mam 23 lata to mnie zaraz wyzywa od dupodajek :D To mnie śmieszy na maxa xD Żeby chociaż 5% kobiet miało 1 partnera do wieku 25lat to by był cud nad wisłą :D

Ja mam inne zdanie, ale to nic. Seks mogę uprawiać nawet z kimś, kogo nie kocham i nigdy nie pokocham. Pod warunkiem, że go znam i nie jest przygodny facet. Pytanie do Leviego - co ci do tego, że jakaś laska ma ochotę komuś obciągnąć na dyskotece? Taki jesteś świętojebliwy?

Oblubienica -> obciąganie to seks a że jakaś robi to z nieznajomymi to dla mnie brak szacunku do siebie samej i nie myślenie o konsekwencjach. nie chodzi mi o to czy to robi bez miłości tylko że robi to z kimś z kim żadne relacje ja nie łączą bellik -> nieważne kiedy się zachodzi w ciąże ważne czy się potrafi wychować i utrzymać to dziecko :) bazienka -> widzisz bo niektórzy nie rozumieją że są tacy dla których nie liczy się kiedy tylko z kim i dlaczego ;)

Gość bazienkkka
bazienka ty nie jestes zadnym seksuologiem, a co najwyzej zrobilas sobie podyplomowke z seksuologii takze sobie nie przypisuj tepa szczalo ok? seksuolog to lekarz do ktorego ci daleko :o

bazienka - uważasz mnie za idiotkę? Bo twoja sugestia o wirusach wyraźnie na to wskazuje. A zresztą - dla ciebie mogę być nawet przybyszem z Matplanety:D Poza tym, nie znacie historyjek o zakażeniu się wstydliwymi chorobami od własnych mężów? Ja miałam kilku partnerów, nie powiem, że straszliwa ilość, ale kilku - nigdy się niczym nie zaraziłam, znałam ich wszystkich dużo wcześniej, nim do czegoś doszło.

Bazienko ja powiem tak... że dziecko mam w takim wieku to absolutnie nie żałuję!!!!!!!!!! ABSOLUTNIE!!!! Naprawdę super sprawa jak dla mnie ;) do 25 lat chcę się wyrobić z drugim bobasem :) Zawsze chciałam być młodą mamą :) Natomiast sex jako sex w wieku 17 lat to niewypal :D Porównując doznania w tej chwili z tym co było jak miałam 17 lat to jakaś paranoja :D Tutaj chodzi o dojrzałość... mój mąż zupełnie inaczej mnie dotyka, inaczej to wszystko wygląda, mamy większą świadomość swojego ciała i jesteśmy dojrzalsi. I tylko i wyłącznie dlatego bym odradzała młodym dziewczynom współżycia. Bo dziecko- nie ma problemu :) Uważam, że to największe szczęście, ale przez brak właśnie świadomości swojego ciała i kobiecości ( sorry 17latki tego nie mają) sex jest zupełnie inny... można też niechcący w głowie sobie stworzyć zły obraz sexu.

Gość oiwejeoihuheriuh
pieprzenie, ja jako 18 latka juz mialam b. dobry seks. owszem poczatki sa.. dziwne, ale chyba zawsze sa niezaleznie od wieku. no ale jak juz wspomnialam. teraz mam 26 lat i nie czuje wiekszej roznicy miedzy seksem w wieku 18 lat z moim pierwszym facetem, a teraz. jakos po pol roku od pierwszego razu sie rozkrecilam na maxa i tak mi zostalo.

Gość bazienkkka
owszem nie ma 5 letnich studiow z seksuologii ale jest specjalizacja lekarska z seksuologii na ktora ty juz nie masz wstepu i tacy ludzie sa prawdziwymi seksuologami. ty jestes i bedziesz zwyklym psychologiem z podyplomówka :o

Bellik -> bo wiele młodych ludzi myli seks z dorosłością. to że się seksi wcale nie oznacza ze się jest dorosłym i na odwrót ;)

Kurewstwo, wg mojej definicji, to czerpanie z seksu korzyści materialnych. A nie posiadanie na swoim koncie wielu partnerów.

Bazienko ja natomiast się przekonałam, że KAŻDY wiek jest odpowiedni na dziecko ( nie mówię o skrajnościach 13 czy 50 lat). Ja np. zanim zaszłam w ciąże nie wyobrażałam sobie siebie w liceum z dzieckiem ( widziałam takie dziewczyny i mnie to przerażało) myślałam nawet, ze niemożliwością jest żeby dziewczyna w moim wieku dała sobie radę z dzieckiem :) otóż nic bardziej głupiego nie mogłam chyba myśleć :D Kobiety ( właściwie ludzie i tu też pomijam patologię tylko mówię o normalnych ludziach bez zaburzeń ) są tak super skonstruowane/ni, że naprawdę potrafią wszystko pogodzić :) A dziecko daje takiego kopa, ze mowy nie ma żeby nie zdać matury czy coś w tym stylu ;)

Gość bazienkkka
to skoncz ta medycyne wpierw i dopiero sie oglaszaj jako seksuolog bo poki co to czysta profanacja :o