Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto jest tu ładny?

Jakie czarne nicki są wg was ładne?

Polecane posty

Gość kto jest tu ładny?

kojarzycie niektóre osoby ze zdjęć np ze stopek albo co pokazywały zdjęcia? kto jest ładny a kto brzydki? Napiszcie osoby które wiecie jak wyglądają i co o nich myślicie? Może macie jakieś zdjęcia co zapisaliście adresy albo na kompie? Jestem tu od jakiegoś czasu i strasznie mnie ciekawi kto jak wygląda a nie mogę nikogo przyuważyć chyba że ma jakieś np oko lub usta w stopce :O

Gość kto jest tu ładny?
?????

Gość kto jest tu ładny?
ej no obgadajcie trochę!!

Gość ale ładne nicki jako nicki
czy osoby spod czarnych nicków : )

Gość widziałam zdjęcia sosss
ale młodzik to nie oceniam bo dla mnie dzieciak zniewieściały po prostu, kojarzę ze stopki nekromante czy jakoś tak - przepraszam wg mnie niezbyt ładna, kojarzę też belik czy coś takiego to fajna, zadbana dziewczyna ale troszkę grubawa i urodą nie grzeszy no ale nie wieśniara, jedna tez jest taka co nie pamietam jej nazwy ale ma w stopce dwa zdjecia i jakis podpis typu ze wolna i szalona czy cos i ma fajne zdjecia i chyba jest po porodzie a figure ma zajebista, i jeszcze inna nie pamietam totalnie jej nazwy ma w stopce czarno biale zdjecie takie normalnie twarzy jak do dowodu tylko ze domowe i jest mega przesliczna. Wiecej nie kojarze

jest taki folder ze zdjęciami kafeterian utworzony musisz zapytać kogos zeby ci wyslal linka bo ja zapomniałam gdzie to było :D

Gość kto jest tu ładny?
no chodzi mi o osoby spod czarnych nickow, kogo widzieliscie i jak wyglada?

a na kompie mialam zdjecia 3 kafeterianek juz nie mam :) ale carrie bradshaw,sesesese i sledz w puszcze są naprawdę ładne :) najbrzydsza to wydaje mi sie ostra siostra i nuno .

no to ci mowie weź załóż nowy temat zeby ktos ci podal linka do folderu na voila.pl z kafeterianami , albo poszukaj sama tutaj na kafe gdzieś :D jak znajdę to podeślę.

Kurde ja ost widziałam ładną dziewczynę tutaj, ale nie pamiętam jaki miała nick :O

Gość kto jest tu ładny?
o kurde chętnie bym obejrzała, już się biorę za szukanie :) Jak coś to piszcie jeszcze A te co wymieniłaś to ogólnie jak wyglądają?

W ogóle po co Ci wiedzieć kto jest ładny ? :P

Gość kto jest tu ładny?
hmmm moze nawet nie tyle co ładny ale tak to okreslilam, ogolnie chodzi mi o to kto jak wygląda bo czasami wypowiadają się w tematach o innych. a tak to po prostu ciekawosc, kto jest łądny to w waszej opini mi chodzilo Ciekawe czy ktos ma zdjecia ludzi z kafe gdzies zapisane :) ciekawi mnie kto po drugiej stronie siedzi layna Ty wygladasz normalnie:P lipss pokaz zdjecia a nie sie chwalisz:P

Hahaha .. a jak mam wyglądać ? :P Nienormalnie ? :P

nie udostępniam swych zdjec w necie, ale jestem prześliczna musicie uwierzyc mi na slowo 👄

ja pamiętam użytkowniczkę o nicku mała menda, pisała tu jakieś pół roku temu jak nie więcej, była piękna

Ja widziałam psychiczna kafezdzira pijawka kciukiem sos jennifer coś tam cudowna wenus bazienka artefakt diabla ike angelss cos tam imili coś tam śledz w puszce bellik czy jakoś tak i dużo innych ale nie mogę sobie przypomniec nicków:(

Gość kto jest tu ładny?
layna normalnie w sensie nie jestes tapeciara z cyckami na wierzchu ani tez nie jestes jakas mala gruba zapuszczona wieśniarą:P

Gość kto jest tu ładny?
lipsss i jak wygladaja? ja ostatnio czytalam ze bazienka jest mala gruba i brzydka a dzisiaj na innym temacie ktos pisal ze jest ladna, o levviatanie tez czytalam ze straszny pasztet ale nie wiem

jeszcze casablanca alogia ostra siostra i jeszcze ta co ją zablokowali jak ona miala? młoda dziewczyna

bazienka nie jest gruba, raczej szczupła. widziałam 2 jej zdjęcia, jedno jak siedzi na lóżku a drugie dowodowe chyba. z urody taka sobie, nic specjalnego ostra siostra- taka blondyna, nawet ładna śledz w puszcze- ładna kciukiem- taka sobie kafezdzirka- ok choc śmieli się ze ma zeza alogia- brzydka

Gość kto jest tu ładny?
a no jenifer tez widzialam, pamietam jakis czas temu byl temat "ocencie mnie" jakas pomaranczka dala i byly to jej zdjecia, teraz ona ma w stopce dwa z nich a z msc temu na pomaranczowo pisala:P

Gość kto jest tu ładny?
super :) dzięki za opisy :) A kojarzysz może gdzie można by ich zobaczyc?

jennifer- jak koń artefakt diabła- niezbyt angelss- ładna cudowna wenus- ok

*śmiali nie wiem, ja nie zapisuje żadnych zdjęc ale wiem że sa osoby ktore zapisują i mają ich pełno. ktoś tu kiedyś nawet wymieniał kogo ma na komputerze. mnie nikt nie ma bo nigdy nie dawalam zdjęcia